Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tak ti je dobře,že máš tak soběstačnou ženu...ale já už jsem na stejném fleku 14 let,peníze nic moc na dnešní dobu a už mi taky z toho hrabe..a do důchodu to určitě nevidím...najít práci,kde bych jen jezdil a mít o trošku více zlaťáků než mám teď,tak neváhám :smich:

No jo ale najit v dnesni dobe slusneho dopravce ktery te nestrha z kuze a slusne te bude platit je dneska problem a to zvlast v CR........

Odkaz ke komentáři

Razty : jo presne o tomdle jsme se bavili v Mimoni s FUN, ale rikal ze jak je to po nekom tak okamzite se musi menit turba a vse okolo, takze do toho nalijes ze startu strasne prachy...ja uz sem se rozhodnul ze vymackam tento rok z Molika uplne maximum :)a po sezone zhodnotit a uvidim jak to pujde dal :)a pres zimu pokud se bude darit zmenit kategorii o 360 stupnu.....

Odkaz ke komentáři
Razty : jo presne o tomdle jsme se bavili v Mimoni s FUN, ale rikal ze jak je to po nekom tak okamzite se musi menit turba a vse okolo, takze do toho nalijes ze startu strasne prachy...ja uz sem se rozhodnul ze vymackam tento rok z Molika uplne maximum :)a po sezone zhodnotit a uvidim jak to pujde dal :)a pres zimu pokud se bude darit zmenit kategorii o 360 stupnu.....

JO JO UŽ JSI TADY V EXPRESU NĚCO NAZNAČOVAL, ŽE PŮJDEŠ DO BENÁLU :smich: BITURBO :smich: :smich: TO BUDE TEPRVE JÍZDA :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...