maros Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Mrtvo,protze ma Woody nocni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Mrtvo,protze ma Woody nocni Nerekl bych ze je to tim, protoze Woody se dokaze pripojit i kdyz je v praci :D Jenze asi nekde chrape tak na nas hazi bobek :D :o A ostatni sedi nekde v jine hospode a chlastaj..... Nebo cuci na pitomou telku Kuwa nez jsem to napsal tak uz napsal i Woody.... Ale je videt ze nekecam..... On uz tam chudak nekde usina..... :D Ty jo ted tady od pumpy odjelo krasne cerne Porsche Cayman a za nim cerne Lamgorgini a trosku to chlapci orostovali...... Krasny to zvuk!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Jak to že ještě nespíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Ahoj Janku, tak co anténa už chytá signál? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Jak to že ještě nespíš? Bo jsem dneska vstaval az v 11h a nejak se mi jeste nechce i kdyz za chvili pujdu bo tady chcipnul pes a uz jsem na youtube videl komplet vsechny videa s Achmedem od Jeffa Dunhema....... :D :o :D :D A hlavne si nikdo nechce povidat. Tak na to taky hodim bobek..... Jo a hlavne mi doslo pivo tak pujdu spinkat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Čuuus hospodo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Čuuus hospodo No to teda brzo Cus chlape!!!!! Tohle je super http://www.youtube.com/watch?v=o9XqxQrqExM :D :o :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 No to teda brzo Cus chlape!!!!! Tohle je super http://www.youtube.com/watch?v=o9XqxQrqExM :D :o :D :D No promíň Jsem na Vás nějak zapomněl, a tak jsem přišel pozdravit poctivé ALPY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Video mi mobil nepobera a rad bych i pokecal, ale psat na mobilu je na pikaču. Asi si tu natáhnu přípojku n net :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 To video je opravdu luxusní :D Woody, ty máš pořád jen NOC? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 No promíň :D Jsem na Vás nějak zapomněl, a tak jsem přišel pozdravit poctivé ALPY To tada ne ne..... Ja nejsem zadna ALPA...... :o :D Jenom mi uz doslo vsechno pivo...... :D Video mi mobil nepobera a rad bych i pokecal, ale psat na mobilu je na pikaču. Asi si tu natáhnu přípojku n net ;) To jsou jen vymluvy aby jsi mohl v klidu chrapkat...... :) :) :) Koukni na to zitra doma a pust si to pekne od prvniho dilu...... Jeff ja fakt super a konecne je pro nektere i s ceskyma titulkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Jelikož, pokaždé co zde příjdu.. Buď máš před noční, nebo po :o asi sem chodím málo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 To video je opravdu luxusní :D Woody, ty máš pořád jen NOC? Tak se koukni na vsechno co tam od Jeffa je s titulkama. Ten vanocni special je super ale nejradsi mam Achmeda a Penatse Jelikož, pokaždé co zde příjdu.. Buď máš před noční, nebo po asi sem chodím málo A to ze Woodyho vidis jen pred a po sichte je pro to, ze jsi tu tak malo :o :D :D Koukni na me, ja nejsem ani v CR a jsem tady vyosleny skoro porad a zvlast kdyz ma Woody nocni aby se v praci nenudil protoze vsichni schvalne zalezou a on cudak musi valcit sam :) , ze jo Woody!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 To tada ne ne..... Ja nejsem zadna ALPA...... :D :o Jenom mi uz doslo vsechno pivo...... :D :D Že ti není trapně to svádět na to že došlo :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Že ti není trapně to svádět na to že došlo :D :o :D Neboj, vina a kofoly mam jeste dost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Tady jde aspoň vidět co vozíš :D Kolegům jsi už vychlastal kamión piva! tak zítra vychlastáš svůj :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Tady jde aspoň vidět co vozíš Kolegům jsi už vychlastal kamión piva! tak zítra vychlastáš svůj :) To teda ne ne :D :o :D Ja nic, vsechno popru, ani Babicku jsem necet..... :D A ta cisterna uz otevrena byla...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Ještě 5 a pul hoďky tzn. 1 až 2 filmy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Na co tak na šichtě koukáš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 To teda ne ne Ja nic, vsechno popru, ani Babicku jsem necet..... A ta cisterna uz otevrena byla...... Teď jsi mi připomněl kamaráda co vždy říkal, když zahnul holce. "Co jsem měl dělat, když ona dělala? Co já? Já nic!" :lool: Samozřejmě to chápu, to všechno jde úplně samo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Teď jsi mi připomněl kamaráda co vždy říkal, když zahnul holce. "Co jsem měl dělat, když ona dělala? Co já? Já nic!" Samozřejmě to chápu, to všechno jde úplně samo Samo to nejde. Musis zajit do lednice, otevrit si pivo nebo vino, nalit si to do sklenice a pak vypit A ja s oblibou rikam, ze ja nic, za to muzou oni, komunisti To Woody: na co teda dneska koukas? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Na Kill Billa a pak uvidím mam něco v noťasu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Pádím spát, mějte se! Zdarec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Na Kill Billa a pak uvidím mam něco v noťasu. Dobrou noc preji!! Pádím spát, mějte se! Zdarec Kill Blil..... To uz jsem dlouho nevidel.... Celkem slusny pocin od Tarantina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 No nic kluci, ja uz jdu taky spat abych z te nedele jeste neco mel. Takze dobou noc vsem a Woody tobe at to rychle utece!!! Nezapomente tady zhasnout a zavrit aby nas tady jeste pustili 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Ahoj Janku, tak co anténa už chytá signál? Woody zatim chyta jen signaly z vesmiru Dneska jsem ji stacil striknout zakladem na plast, pak 3vrstvy magicke cerne metly a dve vrstvy laku... Na vic nezbyl cas. Myslis ze 2vrstvy laku budou stacit? Mam strach ze dve jsou malo... Zitra prepajet kabliky a zkusit co chytim bez biče... Jdu spat, tak dobrou woody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Tak 2 vrstvy laku by měli stačit, ale aby se to neloupalo, tak je duležitý základ . Uvidíš, jak to bude ze signálem. Ja od doby co mám ploutev poslouchám mp3 :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.