Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Po mojich zkušenostech s reklamací bych volal OCHRANU SPOTŘEBITELŮ. Minuta hovoru stoji 8 kč, ale je tam osoba, která ti poradí. Jak jsem reklamoval pjužiny, tak mě prodejce poslal do pip... Po 3 hovorách s OS mi tak poradili, že jsem měl právo proplatit i vyměnu. A reklamace nakonec vyřízená do tydne ;)

Odkaz ke komentáři
Parádička :) a při té přiležitodi jsem si dovolil stáhnout pár fotek :) na oživení svého tématka :P ;) :smich: :smich:

Skoda,ze jsem nefotil jak jsi vcera od Funa odjizdel.... To by bylo oziveni tematka a hospody ;) ;) ;)

Jeremy v pohode :D

Chtel bych na HavExu mit u stamgastu avatara a pak fotku auti tak aby oboji byl odkaz :smich: Ale to az bude slečna bc. Petinka, ted ma moooc prace!!!

Tak jak vydim tak uz jsis pozmenil podpis :smich: ;) Jeste jednou gratuluji ke krasnym hodnotam!!!!! :o :smich::smich::smich::palec::palec: A kdy bude graf?!?!!!???

Odkaz ke komentáři
Tak jak vydim tak uz jsis pozmenil podpis ;) :smich: Jeste jednou gratuluji ke krasnym hodnotam!!!!! :smich::smich::smich: ;) :o :smich: A kdy bude graf?!?!!!???

Diky neni moc casu, zase letim ven. Graf nemam jak nascanovat, tak az mi ho zdenda posle v PDF tak ho hodim k Viki do topicku :smich:

to Hoblik: Molik jede paradne!!! :smich: a ten mezi kus neni uplne k ho*nu!!! :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...