Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Zdravicko panove, tak jsem to prezil :smich:

Tak zacneme poporade, Bade preji vse nej :(

Jinak kolem nas potopa. Zahradu mame zatopenou, altan pod vodou, skoro metr vody. Tlaci se smerem na barak, ale nastesti tu nedosahne. Cesta pred barakem je od rana uzavrena, uz jsem ale musel jet i pres zakaz, jelikoz soused uviznul ve vode, auto zdechlo a uz nestartuje, tak jsem provedl zachrannou akci a privezl ho na lane. Bylo to silene, ale povedlo se. Fotky dodam co nevidet. Vsichni sousedi maji zatopene sklepy, nastesti nas se to vyhlo, mame odvodnovaci kanal :smich: Bohuzel napor vody neunesl komin, pada omitka a kolem se tlaci voda :lol:

fotky 2,5,6- nase zahrada

Ahoj Máro,

sem na tebe myslel, jak to u vás vypadá. Koukám na zahradě dost vody, ale hlavně že to nejde do baráku! Snad už přestane pršet, tohle je šílený ;)

Odkaz ke komentáři
Ahoj Máro,

sem na tebe myslel, jak to u vás vypadá. Koukám na zahradě dost vody, ale hlavně že to nejde do baráku! Snad už přestane pršet, tohle je šílený :smich:

Ahoj Petre :smich:

Vidis z takove dalky jsi, do HavExu nechodis a ozval ses, diky :( Musim uznat, ze je zlepseni, ted rano voda ustoupila z altanu. Takhle z fotek neni nic moc videt...ale letos jsem nestihal sekat travu a i presto byla zatopena. Snad uz to prestane :lol:

Odkaz ke komentáři

Aktální stav průjezdů na Karvinsku:

Směr Dětmarovice, dále na Bohumín – silnice otevřena.

Směr Ostrava – průjezd přes most v provozu, u Dolu Karviná ulice Ostravská pod vodou – částdečná uzavírka.

Směr Český Těšín – uzavírka u odbočky na Důl ČSM, v opačeném směru – z Českého Těšína je uzavírka na úrovni BČS Slovnaft až k odbočce na obec Chotěbuz.

Havířov – ulice U Nádraží – silnice pod vodou – uzavírka, ulice Ostravská otevřená – monitorována policisty (průjezd pomalou jízdou),

Petřald – ulice Jindřišsá – uzavřena, ulice U Olšině částečně průjezdná.

Bohumín – ulice Šunychelská, Ovocná, Opletalova, Mlýnská, Drátovenská – úplná uzavírka.

Petrovice – úplná uzavírka

Dětmarovice – uzavřen HP do Polska Závada – Golkovice uzavírka

Odkaz ke komentáři
Ty brďo, to už jsi týden doma? To uteklo. Už se těším na tho 12ctého :(

Jo to uteklo s vubec se mi nic nechce, nevim jestli mam spat nebo neco delat...... Hnus........

Verush uz jsem si vzpomel o jake force jsme se bavili. Tohle jsme s Jankem a holkama postavyli pro Frenka :smich:

post-3498-1274168580_thumb.jpg

post-3498-1274168596_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak bando ... na nejakou dobu se odloucim .

Bohuzel se problemy jen hromadi ... potrebuji 50 tis kč českých do pristiho pondeli na uhrazeni skod a nákladů,ke vsemu se do toho primotaly jeste jine veci ...

jenze ty prachy nemam ,,takze prijdu o auto a kdovi co bude...

drzte se

ahoj , jero

Odkaz ke komentáři

Bohuzel se problemy jen hromadi ... potrebuji 50 tis kč českých do pristiho pondeli na uhrazeni skod a nákladů,ke vsemu se do toho primotaly jeste jine veci ...

drzte se

ahoj , jero

Tak to je mi moc lito Jero!!!!! Snad to zvladnes a bude to zas v pohode!!!!!

Odkaz ke komentáři
Potrebuju malou radu.

Auto, ktere jsem vcera dotahnul porad nestartuje, filtr je nasaty jako houba, je venku a susi se. Netusite, kam az by mohla sahat voda? Kde vsude by se mohla dostat?

Dostala se voda i do motoru? Asi jo, jak je filtr mokrý, ne?

drzte se

Jero taky držím palce

ahoj , jero

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...