Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tak sme doma, kurna vy jste zase zatahli za prispevky kdo to ma vsecko peclive cist :palec:

Vecirek byla cypovina par excelance ale je to za mnou, dalsi bude az za rok .)

Aspon vim ze Jazz a Blues nikdy v zivote uz nechci slyset, a pokud to budu muset poslouchat tak saxofonistovi narvu ten jeho nastroj do prdele...fakt des :palec:

:angry:

Odkaz ke komentáři
Ty kokos

Kondice těla a mentality se tehdy začíná výrazně zhoršovat. Na vrcholu sil psychických i fyzických je přitom člověk kolem dvaadvaceti let věku.

Podle profesora Timothyho Salthouse musí boj s projevy stárnutí a preventivními opatřeními před různými chorobami ze stáří začít mnohem dřív, než se dosud mínilo. Tedy ještě před třicátým rokem života a dlouho před nástupem do penze.

podle toho článku jsem právě na vrcholu a ani o tom nevím :angry:

Odkaz ke komentáři
Kua tanecnik Hoblik dorazil, :angry: noo docela pozde asi se jim tam libilo..

Ja na tanecni parket nesmim, naposledy sem tancil ve druhaku na gymplu na tanecnich, uz tehdy jsem byl rozumny hosik a pochopil jsem ze me pohyby nemaji s tancem nic spolecneho a kupodivu ani alhokol nedokazal tento stav zvratit :)Takze jen posedavam a tise odmitam partnerky....a kdyz chce tancit Verush jiste se najde mnoho zajmecu kteri se toho ujmou a ja sem rad :palec:

Odkaz ke komentáři
Tak sme doma, kurna vy jste zase zatahli za prispevky kdo to ma vsecko peclive cist :lol:

Vecirek byla cypovina par excelance ale je to za mnou, dalsi bude az za rok .)

Aspon vim ze Jazz a Blues nikdy v zivote uz nechci slyset, a pokud to budu muset poslouchat tak saxofonistovi narvu ten jeho nastroj do prdele...fakt des :P

: :palec::angry::palec: :

Odkaz ke komentáři
Skoda ze mi nevychazej ty Malenky, ale mozna lip pro nektere.

Porad makam a na pivo nechodim takze mi staci malo a kdyz si prihnu tak je vetsinou ostuda... delam hroznou ostudu, jajic asi znaa. :smich::palec::rolleyes: Pamatujes jak me vyhodily ti truckeri oknem asi 8 roku tomu?? :smich::smich::smich: Ty voe to uz ani pravda snad neni,,,

pamatuju....i když moc taky nee :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...