Ol@f Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 TDIFun mam tu docasne vyhodne E52 kdybys to HTC chtel zahodit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Proč trváš na tom IGO? Když ho miluješ není co řešit !!! Když nebude vyhnutí tak bude jiná navi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Když ho miluješ není co řešit !!! Když nebude vyhnutí tak bude jiná navi. Ty Blonďáku, a dá se to IGO strčit i no n97? edit: jo vlastně psal si mi to na předchozí stránce. Ale jinou na vi do n97 nebo desire dam ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Ty Blonďáku, a dá se to IGO strčit i no n97? edit: jo vlastně psal si mi to na předchozí stránce. Ale jinou na vi do n97 nebo desire dam ne? N97 origo navi Nokia nebo Sygic Desire ?????? je třeba pohledat na www.androidforum.cz ( tak asi taky Sygic ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 N97 origo navi Nokia nebo SygicDesire ?????? je třeba pohledat na www.androidforum.cz ( tak asi taky Sygic ) No to zas bude rozhodování... a ještě prachy sehnat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 TDIFun mam tu docasne vyhodne E52 kdybys to HTC chtel zahodit <;o))) ver ze uz parkrat mel namalem... ted jsem dal novou verzi romky a jedu na anglickem menu tak je to trochu lepsi ale jinak k hovnu.. :) IGO jsem mel taky a nez tohle nacte satelit tak jsem uz davno na miste, zlatej Nokin navigator. Ano zalohy jsou fajn ale ze se ti znicehonic blokne telefon treba po dotelefonovani a konec hmm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 No to zas bude rozhodování... a ještě prachy sehnat :) No jak jsem teď na rychlo prolouskal ohlasy na Sygic tak se znovu utvrzuji o tom že zůstanu u IGO, už jsem s mím docela dost projel a bez problémů ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 ver ze uz parkrat mel namalem... ted jsem dal novou verzi romky a jedu na anglickem menu tak je to trochu lepsi ale jinak k hovnu.. :) IGO jsem mel taky a nez tohle nacte satelit tak jsem uz davno na miste, zlatej Nokin navigator. Ano zalohy jsou fajn ale ze se ti znicehonic blokne telefon treba po dotelefonovani a konec hmm. no tak Nokia 6120, hovor a odpojit se od HF jasná smrt !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Máš zastavit a potom prát sms !!! a což takhle zálohovat data !!! Záloh není nikdy dost !! Je to otázka názoru, každému sedne něco jiného. vsak si ho kup, zatim kdo mel HTC jen nadaval a to ma kolega ten samej jako ja... 15000,- a jen nervy z toho. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Řešení: zahodit phony a koupit si atlas !! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Řešení: zahodit phony a koupit si atlas !! :) proto radeji jezdim podle navi z nokie navigator co jsem pouzival predtim.. ale jen vyjmecne. Treba po Praglu v oblasti kde to neznam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 vsak si ho kup, zatim kdo mel HTC jen nadaval a to ma kolega ten samej jako ja... 15000,- a jen nervy z toho. :) Nikomu ho nenutím a tvůj názor je zase další poznatek pro mě a moje rozhodování. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 A Verush v tom má zase hockej !! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Ja miluji tyhle vecicky a elektroniku ale tohle bylo zklamani.. fotak nic moc, GPS nic moc, pokud nemas cas si vylozene psat tuzkou nebo na klavesnici ( za volanetem tezko) tak taky nic moc. Nastesti ted se mi uz tolik neseka jako se starou romkou.. celej zivot jsem mel jen Nokie a jak bude zase nejeka pecka tak tohle rad odlozim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Ja miluji tyhle vecicky a elektroniku ale tohle bylo zklamani.. fotak nic moc, GPS nic moc, pokud nemas cas si vylozene psat tuzkou nebo na klavesnici ( za volanetem tezko) tak taky nic moc. Nastesti ted se mi uz tolik neseka jako se starou romkou.. celej zivot jsem mel jen Nokie a jak bude zase nejeka pecka tak tohle rad odlozim. jsem na tom stejně, několik let několik Nokii, jen PDA Fujitsiu-Siemens 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 uvidime co zvladne nokin N8 uz aby vysla....jen doufam ze me z dotykoveho displaye nejebne, nikdy jsem nic takoveho nemel co by poslouchalo na dotek...snad krome verush :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Blondak: no lehce hokej... ale tak vim už že nokia 5800 nebude.. tak si pročtu recenze a pak si někde ochmatam htc a rozhodnu se.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Blondak: no lehce hokej... ale tak vim už že nokia 5800 nebude.. tak si pročtu recenze a pak si někde ochmatam htc a rozhodnu se.. :) a jak se ti zamlouvala N97 ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 a jak se ti zamlouvala N97 ??? Ale jo dobra...určitě lepši než ta 5800, akorat nevim jestli využiju tu klavesnici... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Ale jo dobra...určitě lepši než ta 5800, akorat nevim jestli využiju tu klavesnici... na sms asi moc né, ale na netu určitě ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 na sms asi moc né, ale na netu určitě ! A jo to je pravda... no ještě uvidíme, jaká bude konečná cena... chtěla jsem z Vodafone dotovaný, ale mám malé měsíční plnění tak by to bylo nic moc, tak si odemně telefon zvýhodněný vzala segra nějaký levný a ja asi koupim na www.nej-mobil.cz - levnější jsem zatím nikde nenašla... nebo od Hoblika zvyhodněný zas z Vodafove.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 A jo to je pravda... no ještě uvidíme, jaká bude konečná cena... chtěla jsem z Vodafone dotovaný, ale mám malé měsíční plnění tak by to bylo nic moc, tak si odemně telefon zvýhodněný vzala segra nějaký levný a ja asi koupim na www.nej-mobil.cz - levnější jsem zatím nikde nenašla... nebo od Hoblika zvyhodněný zas z Vodafove.. nejaká nízka cena na nej-mobil ???????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 nejaká nízka cena na nej-mobil ???????? No a co je na tom špatneho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 No a co je na tom špatneho? bude to origo, určená pro CZ apod ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 bude to origo, určená pro CZ apod ??? N97 si tam koupil jeden z našich ředitelů a říkal, že v pohodě všechno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 N97 si tam koupil jeden z našich ředitelů a říkal, že v pohodě všechno... f tom přypadku jdeme do toho ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 f tom přypadku jdeme do toho ? ;) jasne! :-) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 jasne! :-) ;) nebo zde http://www.tadykoupimmobil.cz/d-1658-nokia...reenavihra.html mám to kousek od firmy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Bre odpoledne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Dobré odpoledne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.