Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

TDIFun mam tu docasne vyhodne E52 kdybys to HTC chtel zahodit <;o)))

ver ze uz parkrat mel namalem... ted jsem dal novou verzi romky a jedu na anglickem menu tak je to trochu lepsi ale jinak k hovnu.. :) :palec:

IGO jsem mel taky a nez tohle nacte satelit tak jsem uz davno na miste, zlatej Nokin navigator. Ano zalohy jsou fajn ale ze se ti znicehonic blokne telefon treba po dotelefonovani a konec hmm.

Odkaz ke komentáři
ver ze uz parkrat mel namalem... ted jsem dal novou verzi romky a jedu na anglickem menu tak je to trochu lepsi ale jinak k hovnu.. :) :palec:

IGO jsem mel taky a nez tohle nacte satelit tak jsem uz davno na miste, zlatej Nokin navigator. Ano zalohy jsou fajn ale ze se ti znicehonic blokne telefon treba po dotelefonovani a konec hmm.

no tak Nokia 6120, hovor a odpojit se od HF jasná smrt !!!

Odkaz ke komentáři

Ja miluji tyhle vecicky a elektroniku ale tohle bylo zklamani.. fotak nic moc, GPS nic moc, pokud nemas cas si vylozene psat tuzkou nebo na klavesnici ( za volanetem tezko) tak taky nic moc. Nastesti ted se mi uz tolik neseka jako se starou romkou.. celej zivot jsem mel jen Nokie a jak bude zase nejeka pecka tak tohle rad odlozim.

Odkaz ke komentáři
Ja miluji tyhle vecicky a elektroniku ale tohle bylo zklamani.. fotak nic moc, GPS nic moc, pokud nemas cas si vylozene psat tuzkou nebo na klavesnici ( za volanetem tezko) tak taky nic moc. Nastesti ted se mi uz tolik neseka jako se starou romkou.. celej zivot jsem mel jen Nokie a jak bude zase nejeka pecka tak tohle rad odlozim.

jsem na tom stejně, několik let několik Nokii, jen PDA Fujitsiu-Siemens

Odkaz ke komentáři
na sms asi moc né, ale na netu určitě !

A jo to je pravda... no ještě uvidíme, jaká bude konečná cena... chtěla jsem z Vodafone dotovaný, ale mám malé měsíční plnění tak by to bylo nic moc, tak si odemně telefon zvýhodněný vzala segra nějaký levný a ja asi koupim na www.nej-mobil.cz - levnější jsem zatím nikde nenašla... nebo od Hoblika zvyhodněný zas z Vodafove..

Odkaz ke komentáři
A jo to je pravda... no ještě uvidíme, jaká bude konečná cena... chtěla jsem z Vodafone dotovaný, ale mám malé měsíční plnění tak by to bylo nic moc, tak si odemně telefon zvýhodněný vzala segra nějaký levný a ja asi koupim na www.nej-mobil.cz - levnější jsem zatím nikde nenašla... nebo od Hoblika zvyhodněný zas z Vodafove..

nejaká nízka cena na nej-mobil ????????

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...