Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ja nic nevim, ja tam ani nebyl :palec:

Kdyby jsi nelhal :) :)

Tak už jsme dorazili domů

v Malenkách jede turnaj v pinčesu a Kristýna prohlásila,že TDI Power vůbec není k zahození(dostala pusu na rozloučenou :) )

A kdo je Kristyna a proc dostala pusu na rozlocenou?

Odkaz ke komentáři
porad je co zkouset... az bude v Lilo hatatitla tak taky budes chtit vic :palec: jen me do motoru spadlo uz docela dost zlataku :)

No uz se tesim az tam ta Hatatila bude, ale chci tam udelat ty poradne brzdy...... :)

jel jsem piánko...........kochal jsem se krajinou(do 150)

Tak to je hezke, tak to ma byt :)

Odkaz ke komentáři
ale málem jsem usnul :palec: :) :)

Zkus 130 , to je dle meho nebezpecne. Pripada mi ze vlastne ani nejedu a min se venuji rizeni. Jak jedu tech svojich 180 tak to neni nic hrozneho zadna palba a je to lepsi .Meli by to na dalnici povolit sakra.. Clovek se porad kouka do zrcatka jestli neprileti policajt na motorce...

To Kube: nezapomen ze jak das velke brzdy na 15 kola zapomen.. takze vsechny kola NEW!!!!

Odkaz ke komentáři
Tak to asi bude rekata ta cena za ne :palec:
Hele ja bych ti asi doporucil, pokud nechces vyhodit mrte penez tak osad auto deskama ferodo DS perfor.. a bude to stihat i nejakou tu hatatitlu. pokud chces delat opravdu radikalni zmenu tak pocitej predek starsi ze bez desek 7-8 tis. tehla, brzdic, kotouc

ja mam predek 312 mm zadek serie a vse na deskach F DS P a masakr si myslim.. ale lezi mi tu zadek RS chlaenej uz asi rok a nejak neni cas to zrepasovat a da na auti.. tak snad v zime to udelam.

Odkaz ke komentáři

Kur.. Do pi..

Dneska jsem nasraný jak hovado! Jdu měnit zámky ve dveřích, a všechny šrouby jsou stržené (hlavička úplně na sračky)! By mě z toho jeden osral! V pondělí jedu pro nové šrouby, ale jak sundám opravdu staré nevím (nějaký nápad?) :palec:

Dále mě napadlo, zda nemáte někdo tisicihran M8 na demontáž těchto šroubů (které by měli zámek držet, budu tam dávat nové)

http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/sro...2faa79b4a4f9023

Odkaz ke komentáři
Hele ja bych ti asi doporucil, pokud nechces vyhodit mrte penez tak osad auto deskama ferodo DS perfor.. a bude to stihat i nejakou tu hatatitlu. pokud chces delat opravdu radikalni zmenu tak pocitej predek starsi ze bez desek 7-8 tis. tehla, brzdic, kotouc

ja mam predek 312 mm zadek serie a vse na deskach F DS P a masakr si myslim.. ale lezi mi tu zadek RS chlaenej uz asi rok a nejak neni cas to zrepasovat a da na auti.. tak snad v zime to udelam.

No uvidim jak se co podari sehnat. Mozna tu dovolenou jeste odjedeme na starych brzdach a pak tam rovnou flaknu ty vetsi!!!!! Stejne driv Hatatitla nebude :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...