Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

To ne, pred chvili mi volal Janek a ze v pohode, ale mozna dosla Carlosovi baterka v notaku :loool:

EDIT: Jeeee konecne se mi povedlo mit taky hezke cislo prispevku :loool:

TO Fun: Me ty brzdy tak lezi v hlave,ze tek sedim uz 3h na netu a hledam tehlice a to ostatni jen abych mel pradstavu kolik odlozit penez a jestli do toho jit :angry:

Pocitej opravdu s tim ze budes muset vymenit i kola pokud mas 15. Ja mel hrozne problemy s tim ze se kroutily ty 280mm kotouce porad porad.. ted mam 312 uz ani nevim jak dlouho a jedny kotouce plus jedny desky a porad jezdim.. jen leto 17 kola a zima 16

Odkaz ke komentáři
Pocitej opravdu s tim ze budes muset vymenit i kola pokud mas 15. Ja mel hrozne problemy s tim ze se kroutily ty 280mm kotouce porad porad.. ted mam 312 uz ani nevim jak dlouho a jedny kotouce plus jedny desky a porad jezdim.. jen leto 17 kola a zima 16

Je mi to vsechno jasne. Jen to musim vsechno poradne promyslet ale stejne si myslim,ze to dopadne nasledovne, do dovolene to dojezdi ty stare a pak prijde prechod na vetsi a i vymena zimaku aby mohla prijit pekna Hatatitla. Fakt si myslim,ze kdyz ji tam dame tak to musi i kuwa brzit ne? A ja nekdy jezdim fakt jako prase!!!!!! Zvlast kdyz mi rupne v kouli!!!!Vis jak, v praci furt jen 90km/h.........

A nebo bych tam mohl dat tohle?

http://www.aukro.cz/item1025391016_tuning_...avia_fabia.html

Odkaz ke komentáři
Je mi to vsechno jasne. Jen to musim vsechno poradne promyslet ale stejne si myslim,ze to dopadne nasledovne, do dovolene to dojezdi ty stare a pak prijde prechod na vetsi a i vymena zimaku aby mohla prijit pekna Hatatitla. Fakt si myslim,ze kdyz ji tam dame tak to musi i kuwa brzit ne? A ja nekdy jezdim fakt jako prase!!!!!! Zvlast kdyz mi rupne v kouli!!!!Vis jak, v praci furt jen 90km/h.........

A nebo bych tam mohl dat tohle?

http://www.aukro.cz/item1025391016_tuning_...avia_fabia.html

tak to nefim, neni tam napsano jna jakej kotouc to je.. ale vypadaj pekne.

Odkaz ke komentáři
tak to nefim, neni tam napsano jna jakej kotouc to je.. ale vypadaj pekne.

:angry::loool::loool::pest::smich: ale jen vypadaj :smich::palec::palec::palec: Jsem si rikal ze ta cena za Brembo brzdice je nejaka divna nez jsem to otevrel a precetl si to cele :palec::palec::palec::palec:

To Fun: Konec legracek, je mozne ze kdyz sezenu strasi sadu tehlic s brzdicema z RS tak budu muset menit treba i loziska a tak? A budou vybec ty tehlice z RS pasovat na tu 4x4? Nebo je lepsi sehnat tyhle veci z 96kW 4x4????? A ted jsem koukal na ceny zimnich pneu v 16" a zas tak velky rozdil to neni takze jsem v klidu.

Odkaz ke komentáři
:angry::loool::loool::pest::smich: ale jen vypadaj :smich::palec::palec::palec: Jsem si rikal ze ta cena za Brembo brzdice je nejaka divna nez jsem to otevrel a precetl si to cele :palec::palec::palec::palec:

To Fun: Konec legracek, je mozne ze kdyz sezenu strasi sadu tehlic s brzdicema z RS tak budu muset menit treba i loziska a tak? A budou vybec ty tehlice z RS pasovat na tu 4x4? Nebo je lepsi sehnat tyhle veci z 96kW 4x4????? A ted jsem koukal na ceny zimnich pneu v 16" a zas tak velky rozdil to neni takze jsem v klidu.

ložiska možná ano

předek pasovat bude

Odkaz ke komentáři
ložiska možná ano

předek pasovat bude

Tak to jsi me potesil, To asi bude fakt nejlepsi,kdyz se pro to rozhodnu, to pres timu postupne sehnat,komlplet to dat do pucu a na jare nahodit. A na zadek prdim. Dam tam vrtane Zimmermany nebo Feroda se super deskama a bude klid :pest::angry:

Jinak Petre na zdravi!!!! Ja si davam :loool: a spat se mi fakt nechce!!!! :loool:

Odkaz ke komentáři
Tak to jsi me potesil, To asi bude fakt nejlepsi,kdyz se pro to rozhodnu, to pres timu postupne sehnat,komlplet to dat do pucu a na jare nahodit. A na zadek prdim. Dam tam vrtane Zimmermany nebo Feroda se super deskama a bude klid :smich::angry:

Jinak Petre na zdravi!!!! Ja si davam :loool: a spat se mi fakt nechce!!!! :loool:

také na zdraví....já srkám opět tullamore s energy drinkem :pest:

Odkaz ke komentáři
také na zdraví....já srkám opět tullamore s energy drinkem :loool:

Tak to vypada na dlouhou noc, vsak noc je jeste mlada a my taky :pest: Jste mi s tema brzdama nasadili poradneho BROUKA do kebule!!!! Ale je to fakt pravda!!!!! Kdyz auti poradne jede tak musi i poradne brzdit :angry::loool:

EDIT: Petre jsi tam? Ja uz myslel,ze jsi sel spat?

Odkaz ke komentáři
Tak to vypada na dlouhou noc, vsak noc je jeste mlada a my taky :pest: Jste mi s tema brzdama nasadili poradneho BROUKA do kebule!!!! Ale je to fakt pravda!!!!! Kdyz auti poradne jede tak musi i poradne brzdit :angry::loool:

jsem,ale už mizím do hajan...

dobrou :loool:

Odkaz ke komentáři
jsem,ale už mizím do hajan...

dobrou :angry:

Zrovna jsem Ti to chtel napsat ze jdu taky, nasel jsem prd, tak snad zitra a hlavne uz nemam chut na pivko. Takze dobrou noc a ahoj zitra? Zhasnes a zamknes?

Tak ja teda jdu do hajan. Tak zatim ahoj Petre a dobre se vyspi :loool:

Odkaz ke komentáři

brouka jsis nasadil ty!!!! :loool: predek jsem koupil complet i s naboji a lozisky, na tvoje to bude sedet, zadek nech origo jen dej new kotouc a desky DS a je to..

Odkaz ke komentáři

Dobre rano vsem. Ja vstaval ped 20min a spalo se mi skvele,rano zacalo prset tak to bylo dobre. Jinak vitam navratilce z Malenek a doufam,ze tady brzo pribudou nejake fotecky!!!!! :angry::loool:

Edit: Woody ty jsi dostal cenu za nejlip vylestenou karku? Tak to ted gratujuji!!!! Fakt se pujdu ucit k mistrovi :smich::smich:

TO Jajic: Brouka s brzdama mi nasadil Janek a vy jste mi ho jeste zvetsili :loool::pest:

Odkaz ke komentáři
Edit: Woody ty jsi dostal cenu za nejlip vylestenou karku? Tak to ted gratujuji!!!! Fakt se pujdu ucit k mistrovi :palec::palec:

Jo, no :angry:

A jinač jak jsem jel z Bohumína, tak jsem taky zmoknul :loool: a navíc potkal další hlídku, která na mě čuměla jak jeblá. Všeci tři švestky :palec: .

A už vím co bude příští auto :loool:

OCTAVIA 1,6 , kuwa to jede :pest::smich::smich::palec: / z kopca :palec: /

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...