Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

skákací hrad? :) :palec: :palec: :palec:

Na koleckach nejlepe :smich::smich::smich:

TO Fun: Nebylo mysleno,ze delas spatnou praci ale Rubi to pochopila spravne kdyz napsala,ze che neco v cem se nazabije!!!! Dokazes si ji predstavit jak ma v pripadne FRS 200k a lita s ni po okrese???? Proto jsem napsal malou Hatatitlu. Bych si proti tobe po tom co jsi provedl s Lilo nedovolil rict kriveho slova ;)

Odkaz ke komentáři
Na koleckach nejlepe :smich::smich::smich:

TO Fun: Nebylo mysleno,ze delas spatnou praci ale Rubi to pochopila spravne kdyz napsala,ze che neco v cem se nazabije!!!! Dokazes si ji predstavit jak ma v pripadne FRS 200k a lita s ni po okrese???? Proto jsem napsal malou Hatatitlu. Byhc si pro ti tobe po tom co jsi provedl s Lilo nedovolil rict kriveho slova :palec:

Ty zase nechval dne pred vecerem, treba dojedes a nic nepoznas. Ale umim si predstavit jak jezdi s 200hp autem, proc ne. Kdyz se naucim ja, ty a ostatni tak proc ne, co??? I Verush rada jezdi se silnym Molikem, dava jim to ten pocit ze muzou alespon jednou za cas sefovat silenemu stroji kterej posloucha :) :palec:

Odkaz ke komentáři
Ty zase nechval dne pred vecerem, treba dojedes a nic nepoznas. Ale umim si predstavit jak jezdi s 200hp autem, proc ne. Kdyz se naucim ja, ty a ostatni tak proc ne, co??? I Verush rada jezdi se silnym Molikem, dava jim to ten pocit ze muzou alespon jednou za cas sefovat silenemu stroji kterej posloucha :smich: :smich:

Tak jako predstava zajimava, proc ne :smich: Ale mit doma FRS s 200hp tak ji nema Rubi ale ja :) Na to jak je to male a lehke tak to musi byt legra se s tim honit po okreskach..... Pred chvili jsem jen tak z nudy koukal na tu novou FIIRS.... Taky celkem zajimave ale 1.4........ I kdyz TSI..... Ale 1.4......

Odkaz ke komentáři
proč my? :lol:

co se dělo v pátek?

mám minimálně jednoho svědka(funa :smich: ),že jsem přijel do malenek v sobotu :smich: :smich: :) :palec:

Tak to je zrvona ten pravy :palec::palec: ;) :lol::lol: A Marus s Krytynkou tam prijely z Rubi a Petinkou a radily tam samotne :smich::smich::smich: Ja vim, taky vsechno popru :palec: Ani Babicku jsem necet :lol::lol::lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...