maros Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Hoj lidi. Tu se zase ladi a zvysuje vykon. Fun: Rikal jsi to tam na dilne ale uz jsem to zapomnel.Jak to bylo s tim zigulem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Kurna v kazde vete slovo prace :)to neni dobre .) Jinak co bych dal za pocasi jake ma Kubi .)z auta se mi vevnitr stava pomalu a jiste houba ;) No nevim Tome jestli by jsi to chtel...... Byt v tom kazdy den a nemit se kam schovat......... Tohle pocasi je fakt extrem :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Jeste jsem zapomel na vyfukkk jo a motor byl v coradu coz je vahove taky uplne nekde jinde Zítra :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 No nevim Tome jestli by jsi to chtel...... Byt v tom kazdy den a nemit se kam schovat......... Tohle pocasi je fakt extrem :D :P Ja sem teplomilny typ .)30 stupnu a vic ideal pro me ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 konečně nechčije, tak vyrazím na jedno, maximálně dvě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Určitě dobře :D Asi je mu ještě tak špatně že ani nemá tužku a nemůže psat :P Chces poslat dopis? Neboj, ja uz mam i mobil...neziju v praveku ;) Jinak oslavy jsou takovou spise dlouhodobejsi...na patek mam hlavni plany :) Vectom: diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Ja sem teplomilny typ .)30 stupnu a vic ideal pro me :P Tak ja te vezmu jednou sebou a uvidime jak rychle zmenis nazor :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Tak ja te vezmu jednou sebou a uvidime jak rychle zmenis nazor :D Dobre :)jeste v noci budes muset topit v lete bo mi bude zima .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Dobre :)jeste v noci budes muset topit v lete bo mi bude zima .) Ty voe Tome uz ted je tady pres noc 18°C v prumeru!!!!!!! Pres leto to leze na 31° pres noc!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Ticho petinka tu je :D Hoblajs, to su zvedave jak te Verush pochvali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Ja sem teplomilny typ .)30 stupnu a vic ideal pro me :P To je nejake divne, a proc ti teda vadi Verush radiator v posteli vadi? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Tome co ten KN filtr? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Ticho petinka tu je :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Ty voe Tome uz ted je tady pres noc 18°C v prumeru!!!!!!! Pres leto to leze na 31° pres noc!!!!!!! Kdyz jsme byl naposled tam u Italie, teda spise v Monacu na zavodech.Tak jsem chrapal v Motohome primo v pristavu. Bylo to velice prijemne a zadne velke teplo nebylo. Ale to je nahore, treba kluci jezdej na zavody az do Sarna to je dost dole a tam je tolik gumy na draze ze to pomalu odsekavaji. :D teplo jako prase 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Tome co ten KN filtr? :D a ty nemas zadne informace?? nebo jste ho tam jeste nedali??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 jsme spiclovani takze bych to nerozebiral .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Kuwa drat Pivson dosel!!!!! V tom vedru se to nejak rychle z te sklenice vyparuje :P Musim pro nove :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Člověk si odskočí nacpat něco do žaludku a hned jsou popsané dvě strany. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 TO Jajic: Piju Finskou, pak mi to jde lip od ruky :P to jsem viděl........... :D :P ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 FUN : Prace slechti se rika :)a nese ovoce :)kdy sou zase nejake sprinty uz se mi trepou ruce, dneska mi rublo a na krizovatce ve FM sem zkusil rozjezd ala sprint draha :)lidi trosku nechapali ale proste lepsi 15 vterinovy relax neznam :P "..........jeho život měří 1/4 míle....." můžem ti říkat Dom Toretto? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Kolik je zapisne na sprint toho 19.6? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 "..........jeho život měří 1/4 míle....."můžem ti říkat Dom Toretto? :D Jooo, cerne blejle, plna lahev nitra, a jen semafor a pred nim ctvrt mile. Hoblik tam pere 1 a hobluje gumu. Leti kladu jako svina, vrazednej pohled na soupere. Motor toci jak zbesilej za mim cerno jako krava. Tech 15 sekund je jeho zivot Dom HOBLIKOPS Torrento a jeho pripravek Bosch PumpenDusen Tidlifunen 123456* 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Kolik je zapisne na sprint toho 19.6? par korun. porada to kamarad, pokud se to zorganizuji domluvim misto odpocinku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Jooo, cerne blejle, plna lahev nitra, a jen semafor a pred nim ctvrt mile. Hoblik tam pere 1 a hobluje gumu. Leti kladu jako svina, vrazednej pohled na soupere. Motor toci jak zbesilej za mim cerno jako krava. Tech 15 sekund je jeho zivot Dom HOBLIKOPS Torrento a jeho pripravek Bosch PumpenDusen Tidlifunen 123456* ;) :) :P :( :D :P :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 korazilo kormidýlko.....ale byla to doba :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 par korun. porada to kamarad, pokud se to zorganizuji domluvim misto odpocinku zjisti vic info. Zkusil bych si jeden sprint, i kdyz je mi jasne ze budu mit cas nekde kolem 30sekund :D co bando dal by si taky nekdo sprint? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Ticho petinka tu je :D Hoblajs, to su zvedave jak te Verush pochvali. V klidu, už je mi to jedno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 par korun. porada to kamarad, pokud se to zorganizuji domluvim misto odpocinku že bych se jel kouknout? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 pekne kormidlo.-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 zjisti vic info. Zkusil bych si jeden sprint, i kdyz je mi jasne ze budu mit cas nekde kolem 30sekund co bando dal by si taky nekdo sprint? Ty 30 ja 50 :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.