Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Po ceste domu vim ze veci co mi lezi v garazi budou mit asi brzy sve misto :)musim s Verush jit nekdy trenovat rozjezdy at se muze zucastnit taky zavodu .)

Tome neblbni, se to nauci lip jak ty a pak te nekde podela a budes z toho spatny jeste vic :lool: :palec: :D ;) :D

Odkaz ke komentáři
Od ni mi to nevadi :)co je doma to se pocita :D

Janku na dietu se vyser :-)to nema cenu :)to bychom museli urezat pul auta :)a nebo fakt jak rikas sprintovat v zime na ledu .)

Hi Hi Hi..... :lool: :palec: :D ;)

Brako to preci rikam ja..... Auta je muj oblibeny animak a Burak moje nejoblibenejsi auto....... :palec::palec: ;) :( a Lilo uz vodu v motoru nema, Doktor Fun ji uz spravil takze uz zase zpiva subaduba :D :D

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Taky jsem byla spokojená že mám 113 koníků... no a tak sme pokecali a čekala že mi Bublinku sundají a pudem... ale v tom zamnou Hoblik přišel, že se Funovi cosi nezdá a přeměří Bublu ještě jednou.. sem si řikala no tak ok... když se ale Bublině začlo lehce dymit z vyfuku tak se mi to začlo zdát divné.. protože při prvním měření ani obláček... No a tady je důvod toho obláčku :D :palec:

Hoblik: děkuji :D :D

TDIFun: fakt umíš - jede to bombově!!!!!! :palec: :D

Tak ja cucim jako blazen :lool: ....fakt moc slusny. Gratuluji k tak peknemu vykonu. ;)

Odkaz ke komentáři
tak panove a damy ja se loucim jdou spat at sem rano ve 4 hodiny schopny vstavat :palec:

Tak brzo spinkat? Ja mozna budu vstavat taky tak ale jeste hodku zvladnu :D Delam si legra ;) Dobou Tome :lool:

TO Jirka Zubek: A co takhle stahnout to od nej z camery k tobe do stolniho a dat to tady at se muzeme vsichni kouknout? :D

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Kube...carloe taky napadlo dát mi kazetku a já bych to udělal,ale bohužel už nemám ten soft- Pinnacle -na zpracování videa...mám jen Windows movie maker...jedině tak by to šlo :lool: Jestli se to kvůli 2 min oplatí se s tím hrát :palec:

Tak soft by jsi mohl stahnout primo z ofico stranek, ja tam tahal soft pro svuj pinnacl a kvuli dvou minutam z Malenek kdyz jsem tam nemohl byt to urco stoji :D ;) :D :D :D

A prinejhorsim se doma podivam co mam za origo cd k memu pinnaclu a spachame to......

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Já se koukl na ten Win Movie Maker a tam by to mělo jít podobně jako v Pinnacle...teď jen tu kazetu :lool:

Ok nestaram se o to dal.... Tak to zkuste a kdyby to neslo tak vyhrabu ty origo CD a zkusime to jinak :palec:

Ahoj Razteji!!!!!

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Jak to jde pane? Co rikas na Bublu???? Maso co!!!!!! :D Uz mas hotovou tu vodu u sefa?????

JO VODA U ŠÉFA JE HOTOVÁ, ALE HNED JSEM SI DOMLUVIL KŠEFT U SOUSEDŮ ;) TAKY CHTĚJÍ UDĚLAT VODU :lool: :palec: :D TY WOE JÁ UŽ Z TÉ ROBOTY LEZU PO ČTYŘECH ;) :D :D

BUBLA JE TEĎ MALÁ STIHAČKA :palec: WERUSH GRATULACE K PĚKNÉMU VÝKONU :palec:

Odkaz ke komentáři
JO VODA U ŠÉFA JE HOTOVÁ, ALE HNED JSEM SI DOMLUVIL KŠEFT U SOUSEDŮ :palec: TAKY CHTĚJÍ UDĚLAT VODU :lool: :palec: :D TY WOE JÁ UŽ Z TÉ ROBOTY LEZU PO ČTYŘECH ;) :D :D

BUBLA JE TEĎ MALÁ STIHAČKA :D WERUSH GRATULACE K PĚKNÉMU VÝKONU :palec:

Vis jak se to rika....Nepracuj v kuse,odpocin si trochu ;)

Odkaz ke komentáři
JO VODA U ŠÉFA JE HOTOVÁ, ALE HNED JSEM SI DOMLUVIL KŠEFT U SOUSEDŮ :palec: TAKY CHTĚJÍ UDĚLAT VODU :lool: :palec: :D TY WOE JÁ UŽ Z TÉ ROBOTY LEZU PO ČTYŘECH ;) :D :D

BUBLA JE TEĎ MALÁ STIHAČKA :D WERUSH GRATULACE K PĚKNÉMU VÝKONU :palec:

Ty vole.Ty jsi udernik jako za socializmu ;)

Odkaz ke komentáři
NJN :D VZPOMÍNKA NA STARÉ ČASY :lool: :palec: :D

TY NEZNÁŠ TO HESLO .........SE SOVĚTSKÝM SVAZEM NA VĚČNÉ ČASY....... :D :D :palec:

Ja znam tak maximalne: Se Sovetskym Svazem padla bida na zem :palec:

Musim jit chrnet takze vsem preji dobrou noc a ahoj zitra..... Jupi uz bude week-end!!!!!! ;) Posledni venku a dalsi je doma!!!!!! Parada!!!!! Tak cau bando ;)

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...