Kube Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 ono i luftovka se dá uchopit za hlaveň a pažbou udeřit Ty voe jeste ji navadej :) ;) ;) Asi Te pozvu domu jak budu prijizdet aby si to mohla zkusit na tobe Mam odlehceno a muzu na sprity To bys mel jste vyhodit sedaky a vytunit motor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Ty voe jeste ji navadej :) ;) Asi Te pozvu domu jak budu prijizdet aby si to mohla zkusit na tobe To bys mel jste vyhodit sedaky a vytunit motor ;) Kufr je vyhozeny,pulka zadnich take,jen ten motor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Ty voe jeste ji navadej :) ;) ;) Asi Te pozvu domu jak budu prijizdet aby si to mohla zkusit na tobe já vás dám do latě oba a bude.... ale Kubi ty budeš na ráně jako první.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Asi Te pozvu domu jak budu prijizdet aby si to mohla zkusit na tobe a co vše na mně může zkoušet..? :) ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 a co vše na mně může zkoušet..? :) nic co by se ti libilo.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 nic co by se ti libilo.... ;) nemůžeš vědět........... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 já vás dám do latě oba a bude.... ale Kubi ty budeš na ráně jako první.... Zase budu bitej ja za neco co vymyslel Jajic a co vše na mně může zkoušet..? :) Neboj se budes prekvapen!!!!!! ;) nic co by se ti libilo.... Hi Hi Hi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 KUBE!!!!!! TY MĚ NORMÁLNĚ PRODÁVAŠ.....ZA AUTO....ABY TI JEZDILO.... STYD SE.... :) ;) Coze to ten Kube porad chce??? joo uz vim.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Zase budu bitej ja za neco co vymyslel Jajic :) ;) ;) život je pes :lol: ještě jsme to mohli hodit na Funa,ale neklapne to,protože se objevil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 :lol: Coze to ten Kube porad chce??? joo uz vim.. Co chci? Ja uz nevim cece život je pes :P :P :D ještě jsme to mohli hodit na Funa,ale neklapne to,protože se objevil :) ;) ;) Sakra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Jero,cus bus. Jak se vede ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Přeji krásné odpoledne kamarádi : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Kube Kube, pokud mlada chodi na web tam kde ty, tak ji verejne nemuzes nabizet za sluzby na aute... :) ted odjeli Prazaci a A4 co jsem jim delal.. Rohlik na hube. Nastesi platily penezi ne zenskou a jsem nakej marod tak bych ani zenskou nebral, bych si udelal ostudu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Přeji krásné odpoledne kamarádi : ) Ahoj Jero 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Přeji krásné odpoledne kamarádi : ) Tobě také....jak ti to seká? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Kube Kube, pokud mlada chodi na web tam kde ty, tak ji verejne nemuzes nabizet za sluzby na aute... ;) ;) ted odjeli Prazaci a A4 co jsem jim delal.. Rohlik na hube. Nastesi platily penezi ne zenskou a jsem nakej marod tak bych ani zenskou nebral, bych si udelal ostudu. :) nepotřebuješ "doublera"? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Kube Kube, pokud mlada chodi na web tam kde ty, tak ji verejne nemuzes nabizet za sluzby na aute... :lol: ted odjeli Prazaci a A4 co jsem jim delal.. Rohlik na hube. Nastesi platily penezi ne zenskou a jsem nakej marod tak bych ani zenskou nebral, bych si udelal ostudu. :lool: Tak to od tebe slysim prvne,ze by jsi nechtel zenskou Ty jsi asi fakt marod A ja Rubi nenabizel S tim prisel prvne Petr!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Ja ja nic, ja jen prace prace prace... To Jajic... Jajic uz mas koupenou Finskou???? :smich: nebo mi taky das svoji zenskou za protisluzbu???? potrebuji vytrit a pozametat na dilne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 No tak bych za tobou posilal Rubi kdo že s tím přišel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Ja ja nic, ja jen prace prace prace... To Jajic... Jajic uz mas koupenou Finskou???? :lool: nebo mi taky das svoji zenskou za protisluzbu???? potrebuji vytrit a pozametat na dilne :smich: čistou,nebo ovocnou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 kdo že s tím přišel? Ten Kube se do toho nejak zamotava co??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Ten Kube se do toho nejak zamotava co??? jj....včera pařil,tak v tom má guláš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 (upraveno) nepotřebuješ "doublera"? kdo že s tím přišel? :lool: Zdendo vydis ho jak se nabizi a pak hned vsechno zapira Ne dneska je Rajska Upraveno Červen 6, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Zdendo vydis ho jak se nabizi a pak hned vsechno zapira kube....já mysles samozřejmě práci ty chlíve :smich: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Zdendo vydis ho jak se nabizi a pak hned vsechno zapira Bacha na nej to je stara potvora ten Jajic... ja jsme proti nemu naprostej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 kube....já mysles samozřejmě práci ty chlíve :lol: Jo Jo Jo zapirat zapirat a zase zapirat a nebo mlzit :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Bacha na nej to je stara potvora ten Jajic... ja jsme proti nemu naprostej všechno si píšu chlapci..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 všechno si píšu chlapci..... NUDAAAA... vyhrozujes ze uz ke mne nebudes jezdit jo??? No to bude doma spise radost ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 no nic....jdu na chvilku do garage 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 poperte se kdo co řekl, stejně si to vyřídím se všema.... ještě že hatatitla nebude nebo bych musela jit uklizet k Funovi já.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.