Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Zdar Kube, jak to vypadá v tu sobotu? Kde to přesně je? ;)

V tu sobotu to vypada vselijak :lol: Kde presne to je nevim ani ja ale kdyz juknes na prvni stranku tak je tam odkaz a tam presna adresa i s GPS pozici myslim. Ale objednane to je na 16h cca ale jeste porad nevim presny a ani priblizny pocet lidi :lol::smich::lol:

Odkaz ke komentáři

Ahoj lidi tak ja mam dneska zase hlavu jako balon....... :lol:

Jinak dneska sem po ceste do tesina potkal mr. Drapka - timto mu vzkazuju ze sem s nim nezavodil, ja jezdim tak po dalnici bezne (moje auto to vydrzi), a je fakt detinske kdyz jedu pianko a projede kolem nej nejaky blazen Hoblik se za nim pustit hlava nehlava a pak abych si pohonil ego tak ho riznu 100m pred exitem :lol: ach jo puberta je des co ;)

Odkaz ke komentáři
Ahoj lidi tak ja mam dneska zase hlavu jako balon....... :lol:

Jinak dneska sem po ceste do tesina potkal mr. Drapka - timto mu vzkazuju ze sem s nim nezavodil, ja jezdim tak po dalnici bezne (moje auto to vydrzi), a je fakt detinske kdyz jedu pianko a projede kolem nej nejaky blazen Hoblik se za nim pustit hlava nehlava a pak abych si pohonil ego tak ho riznu 100m pred exitem :smich: ach jo puberta je des co :lol:

Tak to je teda hnus velebnosti :lol: ;) :lol::smich: Ale asi ho nastval tvuj krasny zvuk vyfuku :lol: :P :smich:

Odkaz ke komentáři
Tam neni ani kofola :smich:

Kvuli takovym jako ty ji koupim, radne vychladim a budu nalivat na srazu jako osvezeni :lol: Spokojen :lol:

TO Hoblik: Jako jak kdyz bude prset????? To nechapu???? Ty snad mas v planu ten Trencin???? Ty by jsi vymenil HavEx za spirnty ;) :lol::lol::lol:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Tak jsem to nemyslel.... To ja na kofcu jeste mam :lol:

A ja to nemyslel tak,ze na ni nemas ale v Chalengeru neni a kafe i kofulu bych mohl podvat na srazu a byla by spokojenost nebo ne? ;)

Kube : Vis jak ja se na to tesim jako maly kluk :-)

A my se tesime na nas prvni organizacni sraz a na VAS vsechny :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...