Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Co tak vzit to auti, zachovat se stejne jako se prodejce zachoval k tobe a v klidu auto poslal do AAA, za utrzeny peniz bych si koupil nejakou funglovku ktere sou ted v akci, napr tourky, a mas na 4 roky klid......

To mě napadlo už loni co jsem se to dozvěděl :lool:...bohužel prodejce mi nabídl cenu 180 tis.,bo se mu taky zdálo,že to má hodně najeto a navíc je přestříkaný pravý přední blatník :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak 180 tisic je podle me dobra cena za to v jakem stavu to auto je, zbytek lizacka do 300 tis na 4 roky, a mas tourku a hlavne 4 roky klidu, tady budes laborovat, nemusis mit stesti s nakupem dobreho motoru....a pak te z toho jebne nakonec :palec: za take nervy to auto nestoji podle me...proste kazdy nekdy udela chybu to je lidske dulezite je ji neudelat dvakrat....

Odkaz ke komentáři

Přátelé,než se mi budete smát a radit ,že si mám koupit lepší auto :lool: můžete mi říct váš názor?

Né že bych byl odpůrcem klimy,ale před lety na ni holt nezbylo,Našel jsem tohle zařízení.

O prázdninách se s dětmi chystáme na dalekou dovolenou,a protože se drobečkové dost potí,tak bych jim to chtěl trochu usnadnit.

Znáte někdo tohle?

http://www.aukro.cz:80/show_item.php?item=1074489113

Nebo máte nějaké rady jak auto vychladit? :palec:

Odkaz ke komentáři
Tome asi tak...uvažuješ rozumně,ale má to trhliny...v tom stavu jak to je,bych to asi neprodal(kdo by koupil škubající auto),ceny jsou nižší a navíc ty prachy za co jsme to koupili, máme taky z banky,takže lízačka nepřipadá v úvahu :palec:

No tak pokud uz jedes v jedne lizacce tak to chapu ze jsi v pasti :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...