Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Kube...budeš driftovat,jo? ....taky tomu nerozumím,ale Tamiya je na základ dobrý začátek...ale u sebe vím,že bych nezůstal u prvního,tak základní elektriku přeskočím a půjdu hned do spalováku...nejlépe tak 1:5...taková Baja truggy by se moooc líbila...ale to je cenově hodně někde jinde :palec:

;) ;) :lol: :) :P ;) :P Tak ted jsem uplne mimo..... Asi si to pujdu vygooglit :rolleyes: A tohle uz neni zakladni elektrika, uz je to v uprave :palec:

Odkaz ke komentáři
Záleží kolik jsi toho vypil..... ;)

Rekl bych,ze nic nepil, jen je po nocni a nesel spat :palec:

To Jirka Zubek: Uz jsme to nasel a musim uznat ze nejsi narocny :rolleyes: S prislusenstvim tak za 15tis + ......... ;) A jeste se mi libilo tohle ale to BMW je lepsi, mam preci jen rad ty drifty :palec:

http://www.rc-auta.eu/zbozi/3392/Akce---TT...--LED--+-Da.htm

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Kube...spíše bych využil něco do terénu...na on road tady nejsou podmínky... třeba toto ;)

Jinak hodně zkušenějších RCčkářů by nám poradilo si koupit i něco jetého z bazaru :lol:

EDIT...něco pro tebe Kube toto :)

UAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Jsem se lekl :P Co to delas cece?????? :rolleyes: Staci ze si na to hraju v praci jeste abych si s tim hral ve volnu :palec::palec: ;)

Odkaz ke komentáři
Chtěl jsem tě poškádlit ;)... koukni na forum ,tam se dozvíš co si koupit a proč ;)

Na to chcije bilej tesak :palec: Stejne si nic nekoupim bo cpu prachy do Lilo a do dluhu :rolleyes: A az dodelam Lilo a splatim dluhy tak jdu Rubi koupit auti abych si mohl nechat Lilo..... Jen jsem se po 10letech zase poskadlil....... :palec: Ale nebyla by to spatna zabava a ja bych sel do toho BMW.... Na OFF Road kaslu.... Jednoho OFF Roada jsem mel v realu a stacilo mi :lol:

Odkaz ke komentáři
Jasný....záleží na vkusu každého soudruha :palec: Idu něco podělat :rolleyes:

Skoda.... A ja myslel,ze si budeme spat..... Tady to zas ozije vecer a to uz budu muset jit spinkat...... ;)

Ted mi prisla sms od Rubi: Lasko co jsi to zas na tom netu nasel :palec:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...