Rubi Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Dobré ráno všem....u nás taky vylezl oskar..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Unás taky vylezl,ale je za mračky... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 moc dobre rano dneska nemam :D Asi budu na 14dni bez telefonku :D takze vice mene i bez havexu :D kuwaaaaa :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 moc dobre rano dneska nemam :D Asi budu na 14dni bez telefonku :D takze vice mene i bez havexu :D kuwaaaaa :) Jakto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 moc dobre rano dneska nemam :D Asi budu na 14dni bez telefonku :D takze vice mene i bez havexu :( kuwaaaaa :) dalsi rozjebany telefon? Zacina me to presvedcovat ze si tu starou nokii precejen necham. zatrim funguje perfektne a ma i navi :D Nokia Navigator.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Bre rano :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 moc dobre rano dneska nemam :D Asi budu na 14dni bez telefonku :D takze vice mene i bez havexu :D kuwaaaaa :) Dobre ranko. Janku ta vymena konektoru bude tak dlouho trvat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 jelikoz je to napajeni budou to posilat na servis s vyssim opravnenim. Uvidi jak na to koukne sefka servisu a daji mi vedet jestli to opravi dneska v Ove, nebo to budou posilat jinam :) Zdeno to byla moje chyba, telefon za to nemohl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Ojeje janku tak to je nemile :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Bez mobilu ...to né...nějaký starší zatím.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Bez mobilu ...to né...nějaký starší zatím.... B) Ve starsim neni internet....... :) Jinak cauec fsem!!!! Ja uz mam patek.... .Uz mam padla, jen budu do vecera cekat na odvoz mes CR :D A zitra se uvidim konecne s Rubi :( B) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Ve starsim neni internet....... :) Jinak cauec fsem!!!! Ja uz mam patek.... .Uz mam padla, jen budu do vecera cekat na odvoz mes CR :D A zitra se uvidim konecne s Rubi B) B) :D :( Jo konečně zase doma .....ale hlasí tropy ...pry až 35°....to zas bude hnus... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Jo konečně zase doma .....ale hlasí tropy ...pry až 35°....to zas bude hnus... :D Tomu rikas tropy????? Ty voe tohle si uzivam cele tri tydny v praci :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Tomu rikas tropy????? Ty voe tohle si uzivam cele tri tydny v praci :) :D No nevím,ale bude pařák..... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 No nevím,ale bude pařák..... :D Vis jak se rika: Nezrobis nic :) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 tak jsem proškolen.....tedy prospán :) zjistil jsem,že si havex na mobilu přečtu...i zprávy,ale i když odpovím,tak to nedojde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 tak jsem proškolen.....tedy prospán B) zjistil jsem,že si havex na mobilu přečtu...i zprávy,ale i když odpovím,tak to nedojde Ty jo nemas ro skoleni nejak moc casto???? Ty musis byt z te prace uplne prechrapany :) :D :D :D :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 njn....tentokrát profesák :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 njn....tentokrát profesák :( Tak to jsi na tom lip jak ja, ja se tam nestihl ani prospat..... Byl jsem tam asi hodku :) :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Tak to jsi na tom lip jak ja, ja se tam nestihl ani prospat..... Byl jsem tam asi hodku :D :D :D :( my byli v havru u pollaka........od 7 do 13 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 my byli v havru u pollaka........od 7 do 13 :) Vam to zarizoval zamestnavatel co???? Ja byl u ...... A super :D A Polak je dost dukladny.... Muzete byt radi ze jste tam nesedeli dil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Vam to zarizoval zamestnavatel co???? Ja byl u ...... A super :) A Polak je dost dukladny.... Muzete byt radi ze jste tam nesedeli dil :D beru to z té stránky,že směna běžela a platí to firma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 beru to z té stránky,že směna běžela a platí to firma Tak v tom pripade je vse v poradku :) Ja za 1h zdravovedy zaplatil 800,- a sef to taky proplatil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 A co jinak... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 A co jinak... :D Kdo Ja???? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Tak obecně... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Zdarec vseci. Janku,tak co oprava tel ,jak dopadla ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 caute :)tak ja mam za sebou dalsi 3 hodinky badmintonu zase lehnu jak spalek do postele :)ale strasne me to bavi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 S kym jsi hral Tome :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Zdarec vseci.Janku,tak co oprava tel ,jak dopadla ? Zatim nedopadla, takze jsem vyletel do sveta s 6500Clasik a rozchodil po hodinovem premlouvani s notebookem. Tome uz mas osobniho trenera na ten bembajs, nebo drtis porad chuderku Věrku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.