Verush Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 jj....ještě hladový dlouhý zrzky :lool: :smich: :lool: Mně nenaštveš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 fun......jedem na nákupy? Ze bych si nechal ukazat vsechny stany co tam maj v slozenem stavu??? Nakonec si koupil fusekle a nashle :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Ze bych si nechal ukazat vsechny stany co tam maj v slozenem stavu??? Nakonec si koupil fusekle a nashle :smich: tak si připrav tak 300kč...levnější u nás neseženeš... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 tak si připrav tak 300kč...levnější u nás neseženeš... za kvalitu se hold musi platit :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 za kvalitu se hold musi platit :lool: hmmm pan je znalec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Ahojte, dnes je u nas pout, kulotoce a hudba ze vsech stran tak mizim pryc. To kupalisko by zitra nebylo marne! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červenec 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Kdyby bylo zitra skarede muzeme se koupat v aquaparku na olesne :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Podle počasí dáme tu Morávku nebo Olešnou.. ale na te Olešné jsem nikdy nebyla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Podle počasí dáme tu Morávku nebo Olešnou.. ale na te Olešné jsem nikdy nebyla... Na Olesne bude mega lidi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 kuwa....jsem rozdělal ohen a začalo chcát :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 chcat ?? Tady byla prutrz jak svina i s kroupama ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Woody,jak dovolenka ? Jery,jak se mas ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Woody,jak dovolenka ? Jery,jak se mas ? Ahoj :lool: Docela to jde Zachvíli jedem do OBI tak snad nás tam někde nezakroupuje ) ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Na Olesne bude mega lidi. No to si pravě myslim.. na te Moravce si pamatuju jak sem tam pracovala tak tam nikdy nebylo moc lidi na bazeně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 ještě že máme gril i v troubě :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Cau Bando :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Cau Bando čau Kube...:lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mark98 Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Dobrej podvečír.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Bando zduř. Dovča super, tulamorka,pivo-prostě pohoda. Kam jedete na Morávku? Jestli do autoklubhotel, tak jsem 200 m od něj. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Dobrej podvečír.. Ahoj Marku!!!!!! Ze jsi taky mezi nas zavital!!!!! Jak to,ze jsi nadorazil na zadnou lokalni akci????? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mark98 Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Když já neumím zapadnout do kolektivu, není se mnou sranda, nechlastám, nekouřím, autům nerozumím.....tak vám to radši nechci kazit :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mark98 Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Mimochodem, jen tak si prohlížím TipCars a koukám, že je na prodej "oranžáda" z Malenovického srazu (www.autoherc.cz). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Když já neumím zapadnout do kolektivu, není se mnou sranda, nechlastám, nekouřím, autům nerozumím.....tak vám to radši nechci kazit :P Tak ted pekne kecas a vis to moc dobre sam!!!!!!!!!!!! Co jsem te potakl tak jsem se smal jeste hodinu potom a myslim si ze by jsi nam tady mohl dat sanci :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mark98 Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 A taky jsem slyšel, že prý kdo nemá Seata, tak je "out" :lool: ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 A taky jsem slyšel, že prý kdo nemá Seata, tak je "out" :) ... Tak o tom ja nic nevim, jsem ten posledni co tady neco vi :P :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 A taky jsem slyšel, že prý kdo nemá Seata, tak je "out" ... ale musi byt cerne barvy :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 ale musi byt cerne barvy Tak tomuhle uz nerozumim tim tuplem :lool: A loucim se s vami pratel, jdu si na dobrou noc pustit jeden dil stare Ordinace Dobrou noc vsem :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 ja vcera zkouknul A- Team :lool: sice pohadkove ale jo..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 No zítra ten počas asi nic moc ....pry má pršet odpoledne...no je volno,že?... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Bando zduř. Dovča super, tulamorka,pivo-prostě pohoda. Kam jedete na Morávku? Jestli do autoklubhotel, tak jsem 200 m od něj. Jojo přesně ten sme měli na mysli :lool: Je tam bazén.. kdysi jsem tam o prázdninách i pracovala.. tak to jeslti tam pojedem tak to se za námi stavíš nachvilku že jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.