Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Zdeno,

ta Tigra co jsem robil už zas nejede :) ;) :D :D

ale to co jsem dělal funguje :smich: :smich:

Tak to me se podarilo dnes temer vse vyresit. Vcera jsem jeste v 11 vecer mel zaborene ruce v turbu od G4 prekopavka. jebl jsme s tim a rano se mi podarilo nastavit turbo napoprve a nastup kroutaku je uz luxus.. Pak jsme zmakl Peugeota 406, a prevzit a predat dalsi auta. plus oprava regulace na octe atd.. Zitra vecer fabie RS :)

Odkaz ke komentáři
Tak to me se podarilo dnes temer vse vyresit. Vcera jsem jeste v 11 vecer mel zaborene ruce v turbu od G4 prekopavka. jebl jsme s tim a rano se mi podarilo nastavit turbo napoprve a nastup kroutaku je uz luxus.. Pak jsme zmakl Peugeota 406, a prevzit a predat dalsi auta. plus oprava regulace na octe atd.. Zitra vecer fabie RS :)

no já to vyřešil taky hned........jebla mu pumpa :)

Odkaz ke komentáři
Tak to ja tady zase mel toho chytrho pana co mi rekl ze si koupil vyvazenou vrtulku do tuba a ze to je jako vyvazeno tak vymontoval starou vrtulku z turba a dal si vetsi novou. Normalni magor :) jsem byl vytocenej jako prase.. Mu rikam ze se musi vyvazovat celej uzel a on to nejak proste nemohl pochopit. A prej budem delat tuning, do prdele ho poslu a ne tuning .. sorry ze jsem sprostej ale to byl vrchol.

zdenku nebyl to můj otec doufám,jestli jo měl jsi hned volat!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...