jenda27 Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Turbo cca do 10tis a 2 tis vymena. spojka dal bych kompelt jednohmotu a vse potrebne cca 12000 s vymenou. a vaha tezko rict jestli je az tak KO nebo ne.. Kdyz se to upravi pri uprave softu tak ji menit nemusis :) tak to by se ještě dalo, otázka je jak dlouho to vyčištěné turbo vydrží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 tak to by se ještě dalo, otázka je jak dlouho to vyčištěné turbo vydrží No prave, aby ti to pak s sebou nevzalo celej motor az rupne nekde na dalnici nebo zrovna na dovolene u more. :) Taky je plno takovych co do auta nedaj vubec ani korunu tak ho jeste mozna i prodas :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 No prave, aby ti to pak s sebou nevzalo celej motor az rupne nekde na dalnici nebo zrovna na dovolene u more. ;) Taky je plno takovych co do auta nedaj vubec ani korunu tak ho jeste mozna i prodas :) můj mladej shání něco okolo 50000kč :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 můj mladej shání něco okolo 50000kč :) Ja myslel to turbo vole.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 můj mladej shání něco okolo 50000kč :) to ti ď :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 můj mladej shání něco okolo 50000kč :) jen ať jezdí sockou......je zručnej po mamince :) takže jeho minulé auto mne stálo dost času a nervů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 jen ať jezdí sockou......je zručnej po mamince :D takže jeho minulé auto mne stálo dost času a nervů ty si ganc fajny tatik :) :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 ty si ganc fajny tatik :) :) ;) vím,ne? :D když on si vůl tenkrát koupil jako první auto 1,8 Turbo 170koní se zadním náhonem.....Nissan 200sx S13 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 jen ať jezdí sockou......je zručnej po mamince :) takže jeho minulé auto mne stálo dost času a nervů Nejhorsi je rodina voe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 No prave, aby ti to pak s sebou nevzalo celej motor az rupne nekde na dalnici nebo zrovna na dovolene u more. :) Taky je plno takovych co do auta nedaj vubec ani korunu tak ho jeste mozna i prodas :) no to není můj případ výměny oleje, filtrů a rozvodu dodržuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Nejhorsi je rodina voe to je fakt, to radši do bazaru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 kurnik tak pozdě jsem tu ještě nebyl :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Zdeno, ta Tigra co jsem robil už zas nejede :) :) ;) :D ale to co jsem dělal funguje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Zdeno,ta Tigra co jsem robil už zas nejede :) ;) :D :D ale to co jsem dělal funguje :smich: Tak to me se podarilo dnes temer vse vyresit. Vcera jsem jeste v 11 vecer mel zaborene ruce v turbu od G4 prekopavka. jebl jsme s tim a rano se mi podarilo nastavit turbo napoprve a nastup kroutaku je uz luxus.. Pak jsme zmakl Peugeota 406, a prevzit a predat dalsi auta. plus oprava regulace na octe atd.. Zitra vecer fabie RS :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Tak to me se podarilo dnes temer vse vyresit. Vcera jsem jeste v 11 vecer mel zaborene ruce v turbu od G4 prekopavka. jebl jsme s tim a rano se mi podarilo nastavit turbo napoprve a nastup kroutaku je uz luxus.. Pak jsme zmakl Peugeota 406, a prevzit a predat dalsi auta. plus oprava regulace na octe atd.. Zitra vecer fabie RS :) no já to vyřešil taky hned........jebla mu pumpa :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 no já to vyřešil taky hned........jebla mu pumpa :) A pro jistotu jsem pro bubaka objednal zamky a klice tritlacitko vystrelovak.. :) a rozhodl se pro znacku a typ pneu.. bude to novinka Contiky CS5 225/40R18 XL W 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 A pro jistotu jsem pro bubaka objednal zamky a klice tritlacitko vystrelovak.. :) a rozhodl se pro znacku a typ pneu.. bude to novinka Contiky CS5 225/40R18 XL W :) ;) :D takže "bubák"? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 :) :) ;) takže "bubák"? :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 :) ;) jen ten můj zelenej krumpl nemá jméno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 jen ten můj zelenej krumpl nemá jméno :) Uz ma "KRUMPL" ;) :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Si musim jeden den dat na praci s Bubakem.. Namontim tempomatek, namontim zamky, spinacku a klice... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Uz ma "KRUMPL" :) :) ;) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 fičím spat, dobrou noc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 :) :) ;) :D :D a co jakoo... h prispoa mi dneska vacice, tak ji asi poslu do deutschlandu na modifikaci.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 dobrou.....jdu taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 dobrou.....jdu taky :) Zitra v 1 mej zapnutou bednu, a momentak v ruce.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Zitra v 1 mej zapnutou bednu, a momentak v ruce.. :) jj......cestou si ho koupím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 jj......cestou si ho koupím :) Kup dva. uz ho taky potrebuji pomerne casto.. A kup nove srouby na rozvodove kolo nahoru na PD, porad s tim ttoz tocim heee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Tak to ja tady zase mel toho chytrho pana co mi rekl ze si koupil vyvazenou vrtulku do tuba a ze to je jako vyvazeno tak vymontoval starou vrtulku z turba a dal si vetsi novou. Normalni magor :) jsem byl vytocenej jako prase.. Mu rikam ze se musi vyvazovat celej uzel a on to nejak proste nemohl pochopit. A prej budem delat tuning, do prdele ho poslu a ne tuning .. sorry ze jsem sprostej ale to byl vrchol. zdenku nebyl to můj otec doufám,jestli jo měl jsi hned volat! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 zdenku nebyl to můj otec doufám,jestli jo měl jsi hned volat!ee ten je uz odbavenej. Uvidime co bude povidat, ale jinak katastrofa auto.. No vymenily jsme mu vsechny ventily na turbu, banku atd.. nebyl cas kecat, prijel pozde tak zaplatil a odjel. :) cas ukaze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.