Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tak právě jsem dojel z ryb a čučím jak puk to jsou ale zajimavosti.Klidně to nechte v regionu,pokud by to mělo někde překážet,a hlásim se taky do hospůdky jen tak na tu Kofču ,RUMU bylo na rybách dost.Ještě jsem to nestačill ani celé přečíst,dočetl jsem to do strany 12 ale co názor to perla.A pokud jde o to jestli kouknu do Havířovské hospody nebo do Ofiko hospody bude hlavně záležet na tom kam chci já kounout,protože tam jdu pokecat s lidma které tam očekávám a je mi jedno jestli to bude v regionu. :D .Dnes odpoledne to snad dočtu abych byl v obraze. :D čus a dobrou noc.

Odkaz ke komentáři

Ulovili jsme celkem kulové ,ale bylo fajně až na ten kilometrový přejezd přes pole to si Jaruška moc nepochvalovala.Do včerejška počasí jako v létě oskar pral jak sviňa.Ale včera večer se zatáhlo a začalo poprchávat tak jsme to pro jistotu ukončili aby nás nemusel tahat traktor přes to pole.Přihodím pár obrázků.

post-48-1254301678_thumb.jpg post-48-1254301558_thumb.jpg post-48-1254301582_thumb.jpg post-48-1254301595_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Kluci a co pokec někde u kávičky,naplánujte něco :palec:

Jak se vyvíjí na SH ty Kunovice toho 10.10.? Kafe tenhle víkend mužem jenom v neděli po obědě :lol:

v robote pohoda,slo to od ruky :lol:

Jsem nejak hladovy a nevim co.... smazacek a kfolu bych ale dal :smich:

Miro,to by slo :lol:

Chceš k tomu smazaku hranolky, nebo ameriky? S tatarkou, nebo ďábelkou?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...