Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Cau Pitrys, Radim ma rech, bez relatka bych do toho nesel. Vyčetl jsem : "světla zapojit plus pólem na zapalování a mínus pólem na plus od obrysových světel. Tak bude zajištěná plná automatika spínání i bez modulu!" :smich:

To vypadá zajímavě,ale jestli se mi tam nebude něco fackovat.Kdes to prosím vyčetl? :smich:

Odkaz ke komentáři
Cau Pitrys, Radim ma rech, bez relatka bych do toho nesel. Vyčetl jsem : "světla zapojit plus pólem na zapalování a mínus pólem na plus od obrysových světel. Tak bude zajištěná plná automatika spínání i bez modulu!" :smich:

ty woe taky nějaká prasárná né ? mínus na plus od obrysovek ?? to se jako bude mínus uzavírat přes vlákno zárovky ??

Odkaz ke komentáři
Už jsem něco na ten způsob slyšel.Většina kabelů je ůdajně ukostřená,dokud tam nepošleš +.Je to každopádně zajímavé :smich:

sekl se mi net tak odkaz pozdeji, ale bylo to v diskuzi na levnealarmy.cz kdy to radil borcovi co mu modul nedokazal poznat nastartovany motor. A my to tak mame udelame na vlecich aby nam blikalo tykadlo proti blinkru :smich:

EDIT : v diskuzi, reakce prodejce ze dne 18.5. tusim http://www.levnealarmy.cz/eshop/led-svetla...homologace.html

Odkaz ke komentáři
ty woe taky nějaká prasárná né ? mínus na plus od obrysovek ?? to se jako bude mínus uzavírat přes vlákno zárovky ??

Bre rano :smich:

Radime, tak se to normálně dělá :smich: Když vypneš světla, tak se relé přes žárovku ukostří a denní svítí a když zapneš světla, tak ne relé jde plus a plus a nic se neděje. Je to vlastně princip takového toho pípáku, co se prodává abys nezapomněl zapnuté světla po vypnutí zapalování :smich:

Odkaz ke komentáři
Bre rano :smich:

Radime, tak se to normálně dělá :smich: Když vypneš světla, tak se relé přes žárovku ukostří a denní svítí a když zapneš světla, tak ne relé jde plus a plus a nic se neděje. Je to vlastně princip takového toho pípáku, co se prodává abys nezapomněl zapnuté světla po vypnutí zapalování :smich:

Hello,

to mi je jasné ale takto bych to já osobně neřešil, chceš šetřit žárovky a porád přes ní poteče proud, praskne ti vlákno žárovky a nesvítí ti LED takže mi to příjde takové na pikaču.

Odkaz ke komentáři
Hello,

to mi je jasné ale takto bych to já osobně neřešil, chceš šetřit žárovky a porád přes ní poteče proud, praskne ti vlákno žárovky a nesvítí ti LED takže mi to příjde takové na pikaču.

Já to taky tak neřešil, koupil jsem si kvůli toho radši fabku než OII tak je přímo vývod na denní ;)

Odkaz ke komentáři
tomu rikam pracovni moralka :palec: :) :)

to víš za rok jsem vybral pouze 3dny dovolené, což není žádná hitparada, tak pokud bude ještě hezky tak to musím nějak takto vybrat :palec:

jinak doporučuji výlet z kunčic pod ond - tanečníce - pustevny - radhošť a po zelené do frenštátu.... sice to bylo místama na kole málo sjízdné, o to větší adrenalin :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...