Jirka Zubek Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 add krize...Tak já třeba bydlím nad S-café a vidím jak přijedou borci v MB,BMW atd.,co se tváří jako největší mafie na světě a sedí celé dopoledne u jednoho malého kafe... Tak asi nějaká krize bude Ahoj Lanci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 vyčíst paměť závad, smazat chyby, nastavit denní svícení scandinavie nebo america, automatické uzamčení a odemčení auta...... PS: až to tady budou číst profíci tak se nám amatérům budou smát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 add krize...Tak já třeba bydlím nad S-café a vidím jak přijedou borci v MB,BMW atd.,co se tváří jako největší mafie na světě a sedí celé dopoledne u jednoho malého kafe... Tak asi nějaká krize bude To vis to jsou takovi borecci .)koupi MB s 500tis na hrbu, hodi na to 20palcove kola a uz si mysli ze sezrali svet :)a na ty blbe mlade slepky to hold zabira.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 vyčíst paměť závad, smazat chyby, nastavit denní svícení scandinavie nebo america, automatické uzamčení a odemčení auta...... PS: až to tady budou číst profíci tak se nám amatérům budou smát Spise s nama nebudou mluvit jelikoz jim lezeme do kseftu jelikoz se snazime neco naucit, za co se obycejne plati )) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 (upraveno) vyčíst paměť závad, smazat chyby, nastavit denní svícení scandinavie nebo america, automatické uzamčení a odemčení auta...... PS: až to tady budou číst profíci tak se nám amatérům budou smát Ty uz jsi o krok dal Hoblik: zas tak horke to nebude,myslim. Upraveno Září 26, 2009 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Ono to jsou MB jako SLK,AMG apod. občas se objeví Ferrari a kvůli Porsche už ani nekoukám z okna...takže autí good Včera jsem si třeba fotnul Audi R8 ? se znakem vozíčkáře, z kterýho vylezl chlap jako hora a světe div se šel normálně po svých 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 (upraveno) Jirka : me by zajimalo u kolika ridicu by se schodovalo jmeno v obcance se jmenem v TP auta :)podle me v dnesni debilni dobe malokdo ukazuje ze ma penize timdle zpusobem, pokud to zrovna neni nejaky natvrdly hokejista nebo fotbalista .) Jinak AMG se da za 300 papiru v Skovem MB splasit uplne v poho :)a bude z toho hura .) Upraveno Září 26, 2009 uživatelem Hoblik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 maros : tak jasne to az od urcite urovne kdy uz zacnes byt bran jako konkurence 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Ukazovat se, to oni umí...taky slyším samý ruský přízvuk, to aby se člověk bál zařvat z okna,když ti v 11 večer vyřvávají pod oknem a já vstávám na ranní... i střelba se už tady ozvala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Tak to budou mistni albanci, tady moc rusu neni :)Ale radsi na ne fakt nepiskej tidle kluci pistole nosi :)a v hlave maji fakt vymeteno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Albánci? No, to mám radost... Leda,že bych opětoval střelbu malorážkou...myslím,že mám lepší mušku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 a pak ti hodi do okna granat jak ho trefis malorazkou .)Od techdle vzdycky radsi dal, tam zadne rozumne argumenty neplati, jejich cely svet je o penezich a nasili ....nic jineho na ne nepusobi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Samo,že jsem to myslel v legraci...jen tak bych zbraň nepoužil...a puška je spíše na větší vzdálenosti cca 50 - 100 m , tak tam bych se zpětného hodu granátem neobával... Ale sere mě to,bo jsme rádi,že malý usne,když mu teď rostou zuby a tihle primitivové začnou hulákat přímo pod oknem kdo má více peněz nebo co ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 :-)))tak to jo tak to muzes ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Jak ho trefi dobre - granat uz nehodi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Si myslím...snadno po nástřelu trefím na 100 m minci... Deset let závodní střelby něco zanechalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 co říkáte na to udělat pracovní sraz II. aneb VAGy sebou ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 No tak to ja netrefim ani kaminkem z 5 metru kmen stromu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 blondaku to je dobrý nápad! Alespoň bych se podíval,co všechno jde VAGem zjistit a jak to celé pracuje... Hobliku to není problém..šla by domluvit návštěva střelnice na Lazech...tam určitě něco trefíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Si myslím...snadno po nástřelu trefím na 100 m minci...Deset let závodní střelby něco zanechalo... no vida a ty mas strach dve rany a mas klid pod okny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 co říkáte na to udělat pracovní sraz II. aneb VAGy sebou ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Blbe je to marosi,že puška je zastřelená na 50 nebo 100 metrů a z okna dolů je to blíž... To bych mohl minout...ale necháme násilí.... Petinko, dones mi prosím tě účet...od včera ti visím kofču a ještě dneska něco bylo....půjdu domů..už mám dost.... škyt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Blbe je to marosi,že puška je zastřelená na 50 nebo 100 metrů a z okna dolů je to blíž... To bych mohl minout...ale necháme násilí.... ale s brokovnicí by neměl být problém se trefit !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 co říkáte na to udělat pracovní sraz II. aneb VAGy sebou ? jo to bych bral, já bych tam dovezl auto jako testovací objekt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 jo to bych bral, já bych tam dovezl auto jako testovací objekt odvážné gesto !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 odvážné gesto !! Jen na vyčtení paměti závad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Já bych poskytl svoje a dělejte si s ním co chcete 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Jirko,to te tak sere to tve auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 ptám se kde, kdy ?? nebylo špatně na srazu na konci dálnice v Bohumíně na Shell-KFC parkingu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Jirko,to te tak sere to tve auto Mně sere teda dost, když jede na tři a pak měsíc jede normálně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.