Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Kube tak někdy přijeď domů s tou obludou a zajezdíme!! :palec:

Tak to radeji koupim bavora za 10tic a po zime ho zahodim.......... Tohle je moc neohrabane a potrebujes moc mista..... Nebo treba 120ku s tou byla taky vzycky legra............ :blink::palec::palec: Nic bando jdu chrapat. Rano me ceka poslednich 560km v kamionu a pak jeste 1500km v osobacich domu..... Tak zitra zdar tady. :o

já v zimě letěl solo do pl.........právě nesmíš se bát a zpomalit :o

Ani kdyz mas naves skoro vedle sebe nesmis zpomalit.................. :o

Odkaz ke komentáři
Zdravim z naseho krasneho a zeleneho ustavu... :lool: (ja chcu domuuuuuuuuu :lol: )

Ja taky zdrvim ale z Francie a uz chci taky domu....... Ale musim pockat do 23h cca a pak hura smer Lux a CR. Dnes to bude FII 1.4Tdi a Mondeo 2.0TDCI..... Zase zkusim roztrhnot 1.4tdi na pul............ :) :( :lol::lol:

Odkaz ke komentáři
Dobré pozdní odpoledne nebo už večer :o všem :lol:

Tak tak Razty máš pravdu :( dnes odpoledne jsem kuchnul tu druhou stranu,konečně trochu volného času .A na ty kliky jsem opravdu v tom fofru zapoměl ,ale neboj však je oloupeme :lol: :lool: :)

Jo neboj jak se tročku umoudří počasí tak vyražím směr Havířov..... :lol:

Odkaz ke komentáři

Dobre rano vespolek. Tak dnes se opravdu dari :lol: Vynechal jsem Fabii a kolegove pro me prijeli k hotelu uz Mondeem takze jsem to bral rovnou do CR. 800km s 2x tankovani za 5:30h. To jde. Ted uz jsme s kolekou na Merine a ficime smer domov. Ten obchvat prahy je super. Ani nevim,ze jsme Praglem projizdeli a kolega me ani nevzbudi abych se podival. No horsi to bude s odvozem. Rubi ma volno az od 14h tak jsem musel volat tatovi aby pro me prijel. Nastesti ma cas. Takhle brzo doma jsem uz dlouho nebyl. Celkem se uz tesim. Jinak tady je pod mrakem a obcas vykoukne slunicko. Preji vam hezkdy den.

Odkaz ke komentáři

Tady hnus pocasi. :lol: :lool: vcera jsem brzdil natunenou Audi TT co mela mit 270 koni :lol: to bylo prekvapeni kdyz jsme namerili 224koni coz je serie..

No majitel dnes asi navstivi toho co mu to chipoval :( a navic mu lehlo i turbo po chipu. :lol: zmeny tam jsou spise k horsimu a prubeh katastrofa, detonacni horeni a propad vykonu :) ale bylo to levneeee....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...