Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

kde jsi becel vude kurec hehe

Nebrecel jsem nikde. Cislo na nej mam uz delsi dobu ale cidla nemel. Nasel jsem na dieselpoweru ze prodava celou sadu tak jsem mu zase zavolal a uz cidlo ma tak posila :D

Jinak preji dobre ale sychrave rano vsem.

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
táák kafíčko,pauzička,za chvíli audiokonference.....a víkend :D

Cest Jajicu. Tak to se mas. My se drzime Badysova doporuceni a do niceho nedlubem. Ted varime obed pro celou rodinu. Zapekane kureci maso s tvaruzkama a pecene brambory. Uz se tesim.

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Masakr... heeeeeeee musim ric Netfinitovi at posle fotky jak se Verush dusi na obede :D :) Kube, ty jsi hotova kucharka, privez na ochutnani hehe a prosil bych okurcicku k tomu, pripadne feferonecku...

To Jajic, tak panove co se pokusily upravit tu TT zkuseji zpochybnit mereni, ze na grafu nemaji ztratovej vykon. Nj to je marne tenhle program to neumi tisknout ale dobehova zkouseka problehla. :P kdybych jim dal vykon na kole tak tam bude 170 koni heheeee

Odkaz ke komentáři
Masakr... heeeeeeee musim ric Netfinitovi at posle fotky jak se Verush dusi na obede :D :) Kube, ty jsi hotova kucharka, privez na ochutnani hehe a prosil bych okurcicku k tomu, pripadne feferonecku...

To Jajic, tak panove co se pokusily upravit tu TT zkuseji zpochybnit mereni, ze na grafu nemaji ztratovej vykon. Nj to je marne tenhle program to neumi tisknout ale dobehova zkouseka problehla. :P kdybych jim dal vykon na kole tak tam bude 170 koni heheeee

Žádne fotky nebudou, on tam nebyl :)

A raději mi řekni kdy se zamnou stavíš.

Odkaz ke komentáři
Já mám jeho stránku uloženou,tak číslo nemusíš posílat...jen mě to zajímalo,bo ještě nejsem rozhodnut jestli to udělat u Cardomaina nebo u Woo-doo :P

Chci jen řadičku a loketku :smich:

TAK NAPIŠ KAŽDÉMU Z NICH SZ A ZEPTEJ SE ZA KOLIK BY TI TO SPÍCHLI :smich: UVIDÍŠ KDO BUDE LEVNĚJŠÍ :) ALE U TAKOVÝCH VĚCÍ CENA MOC NEROZHODUJE, SPÍŠE KVALITA PRÁCE, ALE KDO Z NICH DĚLÁ KVALITNĚJI ????? TAK TO TI NEPOIRADÍM, PROTOŽE TO NEVÍM :D :) :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...