Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Zdravím ..... :rolleyes:

Carlos asi máš pravdu....... :)

Jinak Mirku budeš přes víkend v garaží stavil bych se na pokec a na ty kliky...... :lool:

Určitě v garáži budu ;) ,ale jestli dojde na ty tvoje kliky tak to nevím :D .Budeme s Raztym vařit druhou část podlahy :P .Jo a budu tam od 9 hodin tak se stav ,nějak tě zaměstnáme :o .
Odkaz ke komentáři
Určitě v garáži budu :o ,ale jestli dojde na ty tvoje kliky tak to nevím :D .Budeme s Raztym vařit druhou část podlahy :) .Jo a budu tam od 9 hodin tak se stav ,nějak tě zaměstnáme :o .

AHOJ MIRO ;)

JÁ DO GARÁŽE PŘIJEDU AŽ PO DRUHÉ HODINĚ, ALE TO UŽ VLASTNĚ VÍŠ :rolleyes: :lool: :P TELEFÉN JE RYCHLEJŠÍ NEŽ MOJE DATLOVÁNÍ DO KLÁVESNICE

MAROŠ JAK SETELIT ? UŽ TO FRČÍ ?

Odkaz ke komentáři
TRAM TA DA DÁÁÁÁÁÁÁÁ :rolleyes: :lool: :P

MAROŠ AJI BYCH SE STAVIL NA KUS ŘEČI, ALE SPĚCHAL JSEM PRO MALOU DO ŠKOLKY :o

JJ,v poho,ja jen skadlim. Stejne jsem nemel tez moc casu :o

Satelit hraje. Pomohla rada mistra Petra ;) ale az druhy pokus. Jinak z fa Skylink mi radili dve hodky.

nooooooooo...nesmím o tom mluvit :) :D ;)

ale jde na tobe videt ze nam to ches rict :D

Upraveno uživatelem maros
Odkaz ke komentáři
Satelit hraje. Pomohla rada mistra Petra :P ale az druhy pokus. Jinak z fa Skylink mi radili dve hodky.

ale jde na tobe videt ze nam to ches rict ;)

taky to nemám z vlastní hlavy,ale až po pěti telefonech na skylink jsem to z nich dostal :rolleyes:

ono to praskne i bez mého přispění :lool:

no....dyť to říkám........už to prasklo :) :D

Odkaz ke komentáři
Tak ja uz o tom mluvit muzu :P

Dneska nasla bublinka svou novou majitelku :) Bude se o ni starat RUBI s KUBEM :D Tak at dobre slouzi !!!!

Podarilo se nam Toma s Verus presvedcit aby nam Bublinku nechali a jsem za to moc rad. Mej jsem se moznost svezt a pak jsem za Rubi jel a Bubla je fakt maso!! Wrauuuu :rolleyes: Tome jeste jednou moc diky za skvely obchod a doufam,ze Te nezklameme a bokazeme se o Bublu dobre starat :lool:

Odkaz ke komentáři
Hmm, Verush mi slibila ze me sveze v Bubline, to uz asi nestihne. No nic delam se cerny puntik do denicku. :rolleyes:

Tak kdyby si chtěl tak ja tě svezu :D ...ale je mi jasné že to nebude jako s Verush... :lool: :P

Too Jajic: To víš ve mě se blondyna nezapře, však viš sam :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...