Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Kube,takze Lilo beres sebou ?

Rad bych ale dnesk jsem se dozvedel,ze me na Lilo ceka jeste hodne moc prace takze jsem ted dost v prdeli. V pondeli jdu delat tlumice s ulozenim, predni brzdy a napinaci kladku na altik. A ceka me to ESP, pridreny klimakompresor a hlavne dvojhmota v prdeli..... Takze proste nahovno........

Odkaz ke komentáři
Rad bych ale dnesk jsem se dozvedel,ze me na Lilo ceka jeste hodne moc prace takze jsem ted dost v prdeli. V pondeli jdu delat tlumice s ulozenim, predni brzdy a napinaci kladku na altik. A ceka me to ESP, pridreny klimakompresor a hlavne dvojhmota v prdeli..... Takze proste nahovno........

takze si beres Fabii? :rolleyes:

Upraveno uživatelem TDIfun
Odkaz ke komentáři
Ty jo,to je dost prace a penez :rolleyes:

Tak to mi ani nepripominej...... Mel bych dneska slavil a misto toho premyslim kde vezmu na opravy abych s ni mohl jezdit do prace. Tlumice a brzdy uz jsou na sklade, esp je na ceste a nejhorsi je to s tou dvojhmotou.... To bude nejvetsi ranec. Kurva jak me to sere!!!!!!!

Odkaz ke komentáři
Tak to mi ani nepripominej...... Mel bych dneska slavil a misto toho premyslim kde vezmu na opravy abych s ni mohl jezdit do prace. Tlumice a brzdy uz jsou na sklade, esp je na ceste a nejhorsi je to s tou dvojhmotou.... To bude nejvetsi ranec. Kurva jak me to sere!!!!!!!
To asi snad prodas radeji ne?? Fatan je taky dobrej na jezdeni pri nejhorsim :rolleyes: :lool:
Odkaz ke komentáři
nevztekej se... :rolleyes: přeci si nemysliš že někomu pujčim svoje nové autičko..nazapomen že ženské jsou sobecké a majetnické... ;) :o

A navic jsi dostala k auto new mobil coooo :o

Zdendo nerozciluj se nebo ti praskne cevka a bude z tebe kripl a budes tahat nozicku...... :D
;) :lool: :P :)
Odkaz ke komentáři
ale na druhé straně je ještě jedna tak nedržkuj.... :P

:rolleyes: :lool: tssss....

Ja myslel ridicku... Ze je mala, aprej je tam na druhe strane jeste jedna... se koukam a pak mi to doslo.. Pod lupou jsem videl naznak nejake minipidi nalepky

Upraveno uživatelem TDIfun
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...