Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahojte, tak vám s radostí představuji našeho Flayboye Edu. Průběžně budu info dávat do vlákna až mu nějaké založím. Základní info v podpisu. Jinak jela jsem s ním zatím jen z FM domů, protože jsem měla podpadky, a byl to LUXUS!!!! Jinak Mařenovi moc díky za pomoc s autíčkem i zábavu během jízdy :D))

Tak to je parádní vozítko :D

Odkaz ke komentáři
Ahojte, tak vám s radostí představuji našeho Flayboye Edu. Průběžně budu info dávat do vlákna až mu nějaké založím. Základní info v podpisu. Jinak jela jsem s ním zatím jen z FM domů, protože jsem měla podpatky, a byl to LUXUS!!!! Jinak Mařenovi moc díky za pomoc s autíčkem i zábavu během jízdy :D))

Vypada dobre.Tak at slouzi a dela radost tobe i tvemu muzi :D

Kdyby jsi nahodu chtela dat pryc ty sesle,tak dej vedet :)

Ted koukam.To jste byli uz i u Funa nebo to jste s tim uz koupili B)

Odkaz ke komentáři

Jojo dnesni vylet do praglu :)Ale myslim ze se oplatilo auticko jede paradne :D Zatim jsme u funa nebyli, todle je v serii 110KW verze, tj nejsilnejsi PD motor ve ctyrvalci co se delal, jede to obstojne, ale to 4x4 to je asi nejvetsi zahul :D jak to zarve tak to auto leti jak by do nej zezadu narazil kamion :)az to bude po dukladnem servise tak urcite na zacatek fun nejaky chip udela :)ale jak rikam nejdrive uvest do 99% stavu nejmin :)

jinak za me, na to ze by nekdo rekl ze je to 8 roku stare auto, pocitove je to stejne privetive k ridici jako octava dvojka....hold dostavame tu nemeckou kvalitu do skodovek opravdu po kapkach coz je skoda B)

Odkaz ke komentáři
Kuwa co furt mate???!!! Jen jsem na Buble vymenil zarovku a co je na Lilo za osvetleni se mi libi a kdyz vam ne tak to mate smulu.... A nemyslim si,ze to je tuzing......

no chtěl bych vidět,jak bys to obhájil u příslušníků....... :D :) B) :P

doba neonu a chujovin je už pryč strejdo :D

Odkaz ke komentáři
no chtěl bych vidět,jak bys to obhájil u příslušníků....... :D :) B) :P

doba neonu a chujovin je už pryč strejdo :D

Tim to asi nebude protoze me uz kontrolovali xkrat a to i v noci a no problemo..... Jen vam se to proste nelibi tak rypete.......

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...