Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Rudo nebyl jsi nahodou u Vrany? Material vem pres Seba a praci si domluv se s Jajicem, je sikovny a ma i pekne cenovky!

Dekuji vsem zbylim gratulantum za prani. Musim se pochlubit se svym novym prirustkem. Mam novou kacenku, vlastne kachnisko co nadherne zpiva... Je to totiz radio :D

k Vránovi už nechodím je moc drahý a nějak nevím proč mu nevěřím... Byl by mi to schopen udělat i přes víkend?

Odkaz ke komentáři
k Vránovi už nechodím je moc drahý a nějak nevím proč mu nevěřím... Byl by mi to schopen udělat i přes víkend?

Vsechno je o domluve a s Petrem je dobra domluva. Zeptej se ho, mozna ti udela i cenovku na material a nebudes muset nikde jezdit...

pěkná kachnička :-)

Dik za pochvalu, jsem dostal od Petky :-*

Odkaz ke komentáři

Jak rika Janek. S Jajicem se da domluvit v pohode. Ja jsem ted u nej servisoval v pondeli odpoledne. Ale uz jsem u nej servisoval i o vikendu. Je fakt v pohode. Hod mu SZ a uvidis :D

A jinak vam preji dobrou noc a mejte se tu. Ja jdu spat a rano vstavam a jedu do prace. Zatim ahoj.

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno všem. Tak už mám po měsíci doma celou rodinku. :( Tady jsou Ti naši malí caparti ...... :D

Netuším proč mi v práci nejdou nahrát fotky. Takže asi až večer to sem hodím.

Dobré ráno všem. Tak už mám po měsíci doma celou rodinku. :( Tady jsou Ti naši malí caparti ...... :lol:

Netuším proč mi v práci nejdou nahrát fotky. Takže asi až večer to sem hodím.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...