Janek250 Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 No nevím jaka byla loni ale měl bych začít trénovat vzhledem k tomu že nejsem ještě moc zběhly v blbnutí na sněhu... Kameru není problém možná seženu i stativ k ní... jinak píšu si do diáře... a na vánoční besídce budou nějaké dárečky? Jinak kdo by se chtěl trošku pobavit blbostma překladu z češtiny do angličtiny... Tak si najděte google překladač -> z češtiny do angličtiny -> a zadejte větu: Miluji Česko! Miluji česko, jsi veselý? My vsichni jsme darecci stativ mam na fotak a da se na nej prichytit i kamera, ale asi nebude potreba... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Tak si najděte google překladač -> z češtiny do angličtiny -> a zadejte větu: Miluji Česko! Miluji česko, jsi veselý? I love Africa! I love the USA, are you gay? Tak to je mazec ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Cest,jak v chjudaju ? Je to peklo, počítám že revizní zpráva bude mít tak dvacet stran závad !! Na oktašlus a besídku asi nedorazím, protože zase budu v chujdaji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Pěkné ranko..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Dobré ráno, tak ja už pracuji ikdyž zatím ne z kanceláře. Hoblik - co ty a 18.12. nemáš tam něco? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 To je sobota, takze bych mel mit volno...jinak dobre rano vsem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Já mám kupodivu 18.12. taky volno,takže by to šlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Ja mám prac.víkend .....tak asi mi to nevyjde.....ted před vánoci je to dost nabité....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Dobré ráno přeji... tak pro změnu zase sněží... užívejme protože na vánoce je BLÁTO... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 To bude kruta cesta domu s Molikem.....kazdopadne vecer jdu montit tak se tesim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 To bude kruta cesta domu s Molikem.....kazdopadne vecer jdu montit tak se tesim Co budeš montit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Co budeš montit? Jdu si hrat s kabelazi :)mam v tom bordel a potrebuju na to napichat dalsi vecicky :)a dneska to vypada ze zavrit se v garazi a zatopit je jedina dobra volba, verush jde vecer parit tak si udelame s molikem panskou jizdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Jdu si hrat s kabelazi :)mam v tom bordel a potrebuju na to napichat dalsi vecicky :)a dneska to vypada ze zavrit se v garazi a zatopit je jedina dobra volba, verush jde vecer parit tak si udelame s molikem panskou jizdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Jdu si hrat s kabelazi :)mam v tom bordel a potrebuju na to napichat dalsi vecicky :)a dneska to vypada ze zavrit se v garazi a zatopit je jedina dobra volba, verush jde vecer parit tak si udelame s molikem panskou jizdu A to se učíš s tím pracovat sám a nebo tě někdo učil? ja bych se taky v te svoji expertce potřeboval pohrabat a moc to neumím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Co takhle lyzovat?? Jezdi nekdo?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Jasne ze jezdi. Blondak,Neznalek,Janek,Petinka,Majorak,Deko a ja nevim kdo jeste.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 A to se učíš s tím pracovat sám a nebo tě někdo učil? ja bych se taky v te svoji expertce potřeboval pohrabat a moc to neumím... Navody, nekdo poradi a taky pokus omyl :)dulezite je mit zkousecku a dostatecne mnozstvi pojistek :)jo a strasnou trpelivost, rozebrat celou pristrojovku by i slo, ale pak ji poradne slozit aby nikde nic nevrzalo neni prdel... Ja asi jako jediny nelyzuji :)ja jsem pouze bezkar nebo bruslar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 nejsi jediný, já taky nelyžuju sáňkuju, a bobuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 nejsi jediný, já taky nelyžuju sáňkuju, a bobuju Ja se o lyzovani pokousim aspon!!!!!!!! heeee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 A sype a sype...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Tak jsem se právě rozhodl že dnes vyrážím směr Mosty... Sníh mě láká ho pokořit... Bohužel stane se ze mě dnes prknař páč učím kamaráda na něm jezdit... Ale v neděli beru lyže... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Brej večír někdo líže,někdo ski 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Brej večír někdo líže,někdo ski Líže a nebo lyže........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 pokud nekdo pojede bobovat tak jedem se zenou.lyze nee. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Tak dneska nemontim, musim rozmrazit ostatni auta .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Caute bando 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Dobrý podvečer všem Hoblíku já dnes v garáži byl jen tak 10 minut ,připasoval jsem upravený pedál brzdy (ještě potřebuje trochu a bude pasovat)a honem domů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Dobrý podvečer všem ;) Hoblíku já dnes v garáži byl jen tak 10 minut ,připasoval jsem upravený pedál brzdy (ještě potřebuje trochu :o a bude pasovat)a honem domů Zitra si to vynahradime :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Ano Tome :o zítra jdeme do práce ;) :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Ano Tome :o zítra jdeme do práce ;) :) ;) hmm tak to ja nejdu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.