Vectom Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Však my máme pekařství & uzenářství 2v 1 Tak to jo..... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Dobré poobědě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Dobré odpoledne všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 jeden po obědě Učí velký žralok malého, jak má zaútočit na člověka v moři. Plaveš kolem člověka, potom se potopíš pod vodu a kroužíš jednou, potom se vynoříš a kroužíš 3x. Znovu se potopíš, uděláš kolečko a opět se vynoříš a 3x kroužíš. Potom se potopíš, zakroužíš, vynoříš se a zaútočíš. Malý žralok ale oponuje: a proč mám kroužit když můžu zaútočit hned? To můžeš ale budeš ho žrát i s hov.ama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 jeden po obědě :lool: Učí velký žralok malého, jak má zaútočit na člověka v moři. Plaveš kolem člověka, potom se potopíš pod vodu a kroužíš jednou, potom se vynoříš a kroužíš 3x. Znovu se potopíš, uděláš kolečko a opět se vynoříš a 3x kroužíš. Potom se potopíš, zakroužíš, vynoříš se a zaútočíš. Malý žralok ale oponuje: a proč mám kroužit když můžu zaútočit hned? To můžeš ale budeš ho žrát i s hov.ama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 jeden odpolední Bola som objednana ku gynekologovi na priehladku. Necakane sestricka volala, ze som bola presunuta na ten den rano 9.30hod.Kedze cesta tam trva 35 minut, naozaj som nemala vela casu nazvys. Ako vacsina zien v tychto pripadoch, aj ja si velmi potrpim na hygienu pri takychto navstevach, ale bolo jasne, ze dnes rano nebudem mat sancu. Rychlo som vbehla do kupelne, strhla pyzamo zo seba, namocila uterak, co lezal vedla umyvadla, umyla som sa nim tam dolu, aby som bola ako-tak prezentovatelna;hodila uterak do spinaveho pradla, hodila nieco na seba a utekala kautu. V cakarni som bola iba par minut, ked ma zavolali dnu. Ako to uz byva, vyhupla som na stol, otocila tvar na druhu stranu miestnosti a predstierala, ze som niekde inde. Preto ma trochu prekvapilo, ked gynekolog zahlasil: "Dnes sme si dali na sebe extra zalezat, vsak ano?" Neodpovedala som. Zvysok dna prebehol ako vzdy. Ked prisla moja 7-rocna dcera zo skoly, tak isla do kupelne a pyta sa: "Mami, kde je moj uterak?" Hovorim jej: "Je v spinavom pradle, vezmi si zo suplika cisty." Ona na to: "Nie, potrebujem ten, co tu bol dnes rano - schovala som si do nho vsetky svoje > třpytky!!!" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Tady je dneska nějak mrtvo... co se děje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Tady je dneska nějak mrtvo... co se děje? :lool: Je přece středa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 a Mirek ma fotbal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Tady je dneska nějak mrtvo... co se děje? :lool: Před výplatama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Tady je dneska nějak mrtvo... co se děje? :lool: vypni to pc,drapni hoblajza a valte nacvičovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Pardon nemohl jsem :-) nebyl jsem tady sam a musel jsem venovat tak tedy pekny vecer vsem ale jak tak vidim tak je tu vazne dnes mrtvo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 středa večer,fšichni cvičí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Aha tak to mi nedoslo ze vcera byla streda tak to bude jiste tim. Schvalne jestli to bude dneska lepsi. Jinak dobre ranko jeste z postele :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Dobre ráno již z prace... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Dobre ranko, uz doma z prace a za chvili zase do prace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Dobré ráno všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Už zase v rachotě. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Dobre rano, ve snehu se suprove jezdi sakra :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Jak jsem byl rád, že jsem ještě nestihnul přezout na letní ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Všichni si na auto nacpete v březnu letňáky a potom si stěžujete !! :o ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Ty woe,to bydlíte v Zakopaném :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Zdravím ...... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Ty woe,to bydlíte v Zakopaném :DTo víš Kájo :D skoro Pražáci :o ;) :( :( trochu sněhu a je průser 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Ptá se medvěd dinosaura: "Ty, Dino, přidal si Tě Noe na Facebooku do přátel?" "Ne, proč?" "Hmmm, tak to jsi v prdeli." Jeden takový moderní :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 (upraveno) Hmm asi nejsem moderní nějak mu nerozumim...asi jsem odkojen tema jednoduchyma sprostyma vtipama :o Upraveno Duben 14, 2011 uživatelem Hoblik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Hmm asi nejsem moderní nějak mu nerozumim...asi jsem odkojen tema jednoduchyma sprostyma vtipama :o Hoblik ty jsou totiz nejlepší... pravé kameňáky a u nás doma letí z prostředí hornictví. Jako tady od 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.