Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahoj pratele. Tak uz jsem skoro doma. Ted si davam obed kousek od baraku. Jinak dnes same prekvapeni.Pri prijezdu jsem nasel Lilo s prazdnym zadnim kolem. Zadni dvere kluci zande hezke nemyly,tak jsem si vzal jen zrcatko a Vaša je fakt mach. Tempomat a Trippling mel za chvili namontene... A hned pri testovaci jizde domu mi tempomat usetril pokutu od cihajiciho Prassatu R36 :o

Odkaz ke komentáři
Hezky bilo. Pro Edu zadny problem, mas karu ze s ni muzes jezdit po sjezdovce nahoru a dolu!

To sice jo, ale ne na sjetých letních kolcách, to už se i Eda zapotil :)

Jsem ho poslal do predu abych tu mel i ja dobre klima jak prijedu a jste to vsechno vycabrali a ja ted mrznu a nemuzu delat na autech, herdek :P S vama jsou ale ksefty :smich::pivo::lol:

To s tebou jsou kšefty! :) Místo slunka tu na nás sníh vybalit! :palec:

Odkaz ke komentáři

Miro na kapra ti stačí nůž :lol:

A jinač před chvíli jsem se vrátil od klempíře co mi ohýbal plechy. Kdyby jste někdo potřebovali něco od klempíře, mužu vřele doporučit. Takové supr jednání jsem snad asi ještě nezažil a ještě mi to udělali levněji než jsme byli domluveni :palec: Fakt klobouk dolů :P :smich::pivo:

Odkaz ke komentáři
Miro na kapra ti stačí nůž :)

A jinač před chvíli jsem se vrátil od klempíře co mi ohýbal plechy. Kdyby jste někdo potřebovali něco od klempíře, mužu vřele doporučit. Takové supr jednání jsem snad asi ještě nezažil a ještě mi to udělali levněji než jsme byli domluveni :smich: Fakt klobouk dolů :pivo::lol: :)

Tuníš fabku nebo co ?? :palec: :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...