Vectom Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Zdravím....... :D Jo Maroš trošku jsem to poleštil..... :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 zdravim. Ja uz po obede. Dal jsem si nudle u Mekonga a celkem to chutnalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Zdar bando, co takhle srazek v sobotu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Zdarec to by šlo není problém :D (jako vždy slezký dvůr) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Dobrý odpoledne... tak začínám si zvykat na způsob života ala Španělé... Jezdit tady je celkem sranda... Stopka neexistuje, oranzovou neznaji, dej přednost z prava taky ne, a silnější má přednost... A důležíta pomůcka pro ježdění je klakson... Fotky hodím až nějaké budou pořádné .... Život tady začíná kolem 11 a končí ve dvě ráno.. Polední siesta od 14:00 do 17:00 je pohodová chvíle jít k moři.. No úplně jiný život než u nás... nikam nespěchají, všechno má svuj čas a tak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Caute bando. Tak jsem zase na nakladce v Praze. Dneska zadne letistni kontejnery ale 22tun nejakeho nesmyslu Zavezu to do Lipska a pak pauzicka a hura domu. V patek rano bych mel dorazit takze sobotni srazek bym byl mooc fajn. Rad vas uvidim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Sobota, sraz tak ja asi na 100 % ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Čau Tak dnešní den se co se počasí týče vydařil :D Dobrý odpoledne... tak začínám si zvykat na způsob života ala Španělé... Jezdit tady je celkem sranda... Stopka neexistuje, oranzovou neznaji, dej přednost z prava taky ne, a silnější má přednost... A důležíta pomůcka pro ježdění je klakson... Fotky hodím až nějaké budou pořádné :).... Život tady začíná kolem 11 a končí ve dvě ráno.. Polední siesta od 14:00 do 17:00 je pohodová chvíle jít k moři.. No úplně jiný život než u nás... nikam nespěchají, všechno má svuj čas a tak... Taky ty jejich ekonomiky podle toho vypadají :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Zdar bando, co takhle srazek v sobotu? Ja bych mozna dorazil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Ahojte...za pár hodin směr Ruzyně a pak dál do Stockholmu a nakonec Kiruna...držte palce at to přežiju....:D) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 Jeee,Rubi zije :lool: Jedes testovaty ty strevicky a hadricky :D :D Jinak dobre ranko bando,vstavat a cvicit. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 ostrov Kos :D hned bych jela.. Ahojte...za pár hodin směr Ruzyně a pak dál do Stockholmu a nakonec Kiruna...držte palce at to přežiju....:)) Co tam Rubi? Jinak ahoj, jak se má Bublina? Jeee,Rubi zije :( Jedes testovaty ty strevicky a hadricky :D :lool: Jinak dobre ranko bando,vstavat a cvicit. :P Jak cvičit?? Makat (ale nejdřív snídat) !! :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 Zdravicko:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 Zdravicko:-) Mein Got! Jsem se lekla co to máš za fotku!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 Pěkny den........ :D Taky nedorazím....v sobotu jizda jižní čechy..... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 livanecky v brise a chtelo by to slofika. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 za půl hoďky mám k obědu marošáka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 za půl hoďky mám k obědu marošáka :lool: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 za půl hoďky mám k obědu marošáka jee,uz je tomu davno co jsem mel dobry marosacek jsem nejak dneska zbity a unaveny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 Zdarec hospodo takové teplo a ani pivo nikdo neroztočí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 Čus Kájo no to už je lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 (upraveno) co néééé Upraveno Srpen 4, 2011 uživatelem Hoblik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 Caute bando. Tak ja uz jsem na ceste domu. Hura. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 Čau Tak opatrně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 ja zatim neridim jen se vezu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.