Woody Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 Bry večer Tome vše nejlepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 Peto,byl jsi na tom Truck tiralu ? Jo byl bylo to super pořád bylo na co koukat nevěděl jsem kde dřív 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 (upraveno) ZDAREC VŠEM, NARAZIL JSEM NA COOL HITOVKU OD RICHIE OU HARY, TAK JSEM SI TO DOVOLIL PUSTIT (sice to není můj oblíbený žánr, ale líbí se mi to) ... BTW: Happy B-day, Tome Upraveno Červenec 30, 2011 uživatelem Kaproš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 Jo byl bylo to super pořád bylo na co koukat nevěděl jsem kde dřív Bylo hodne lidi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 Tady je skoro plno dneska, není možné! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 Bylo hodne lidi ? hodně lidí a hodně bláta tak něco nalejte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 Dobrý vecer Díky za praní panove 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 Tady je skoro plno dneska, není možné! Kde to vidis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 já taky já takx vše nej hoblíku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 No toz dobre destive ranko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 uz tyden a pul prsi.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Dobre spatne rano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Brej den :) ,serte na počasí,třeba já jsem každé ráno šťastný,protože jsem se probudil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Deko : masakr, a ten pitomec na kole se teda nenasel ? Carlos : :-) je treba si vazit malych veci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Bohuzel ne ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Zduř....to je dneska počas.......hnus...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Bohuzel ne ...... Uz vim o cem je rec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 jsou to jen plechy hlavně že se nikomu nic nestalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 já dneska rozmrdla nové zrcadlo, takže 7 let se mě to zase bude držet, o kurva :D deko, dá se to do cajku, to se neboj.....ale zahučel jsi tam teda nepěkně ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Přeji dobré ranko.....kuva zas chčije.... :D ... dneska nějak brzo..... ;) Deko to je hnus ,ale da se to pořádku ....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Dobre rano, tak vcera jsem to cele rozhodil, Nastesti to jsou "jen" plechy. Motor, podvozek, brzdy .....vse maka. Jen xenon praskl ve dvou uchytech, ale zatim to svarim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Dobre rano, tak vcera jsem to cele rozhodil, Nastesti to jsou "jen" plechy. Motor, podvozek, brzdy .....vse maka. Jen xenon praskl ve dvou uchytech, ale zatim to svarim. Držím palce....... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Zdravim vas,tak po dlouhe dobe se hlasim jako stastne zenaty muz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Zdravim vas,tak po dlouhe dobe se hlasim jako stastne zenaty muz :) Gratulace..... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 VECTOM - Diky moc :) tak zitra nezapomen :D Kaproš - Jo ja si myslel,mohl jsi zablikat,pak jsi me predjel ze?Vsim jsem si nalepky octavia club a rikal jsem ted uz manzelce ze taky jsi v klubu :P A na semaforech v Karvine jsi odbocil u prioru do leva a ja jel rovne k namesti :) tak priste jak te uvidim tak zablikam nebo ty :D jinak pekny vuz skoro stejna barva,nebo stejna? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 VECTOM - Diky moc :) tak zitra nezapomen :P Kaproš - Jo ja si myslel,mohl jsi zablikat,pak jsi me predjel ze?Vsim jsem si nalepky octavia club a rikal jsem ted uz manzelce ze taky jsi v klubu :D A na semaforech v Karvine jsi odbocil u prioru do leva a ja jel rovne k namesti :) tak priste jak te uvidim tak zablikam nebo ty :D jinak pekny vuz skoro stejna barva,nebo stejna? :D Neboj už se těším..... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Čau Koukám, že tady všichni nadáváte na počasí, tak se taky přidám :) Je to naprd, pořád chčije ani na kolo se nedá, nic se nedá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 ČauKoukám, že tady všichni nadáváte na počasí, tak se taky přidám :) Je to naprd, pořád chčije ani na kolo se nedá, nic se nedá. Jo je to hnus v sobotu jedu do jižních čech a taky nic moc nehlásí...no uvidime... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Byl jsem čtvrtek, pátek v Praze a počasí vyšlo akorát, v sobotu jsem odjížděl už za deště a ten déšť jsem si dovezl i domů. Ale tak už se to snad má dát do kupy, jak já závidím frantíkům azurové pobřeží s 300 slunečnými dny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Kaproš - Jo ja si myslel,mohl jsi zablikat,pak jsi me predjel ze?Vsim jsem si nalepky octavia club a rikal jsem ted uz manzelce ze taky jsi v klubu :D A na semaforech v Karvine jsi odbocil u prioru do leva a ja jel rovne k namesti :) tak priste jak te uvidim tak zablikam nebo ty :) jinak pekny vuz skoro stejna barva,nebo stejna? :D Vsiml jsem si tech zatmavenych zadnich lamp, ale nebyl jsem si jisty jestli jsi to Ty (tak jsem neblikal). Myslim, ze stejna barva (cervena flamenco 9892). Jinak vitej mezi nami okrouzkovanymi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.