Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobre ranko kamarádi. Rubi se chystá do práce a já přemýšlím co budu dělat. Venku je krasne.

Woody tak v tom ti už asi nemuzu. Ale já bych koukal ať je ten vozik co nejjednodušší aby se tam nemělo co vysrat a aby to nebyl domácí výroba nebo úpravy ;)

Odkaz ke komentáři

Ještě ,že mám vyměněnou tu klimu....v autě 10 stupnů .........lol.gif

10 stupnu jo ? Tam mas teplomer :D

No dneska je spis dusno... Dopoledne bylo hezky ale pak už jen dusno. Tak jsem si dal šlofika. A ted si zas hraju.. Dneska jsme na nejlehci uroven dohral Crysis 2 a ted hraju Forzu 3. :D

Ty jsi teda parmen B)

Dobrý podvečer všem ;)

Dnes jsem o5 řešil TP a bylo mi přislíbeno že by to mohlo klapnout :wallbash: ,buď středa nebo nejpozděj čtvrtek :D .Ale je to fofr :smich: :smich: :smich: co a v neděli to budou teprve dva měsíce :o

Tak snad ti to klapne.

Odkaz ke komentáři

Přesně tak :o

ale už se těším na úterý jak zase pokecáme, brnknu Raztymu možná by se rád stavil.Miro ty by jsi měl brnknout Verush asi taky nemá čas se stavit do hospody.

AHOJ BANDO :)

TAK MIREK UŽ MI BRNKNUL A URČITĚ SE STAVÍM NA POKEC , ALE DORAZÍM AŽ KOLEM 19-TÉ HODINY

Ahoj Rostiku :) jak je?

AHOJ MIREČKU :) CELKEM TO JDE , ALE UŽ BYCH POTŘEBOVAL NĚJAKOU PRACOVNÍ PAUZU :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Dobrý večer všem ;)

Miro škoda že jsi nedojel :( bylo fajně ,ale píšeme ti první omluvenou účast :D protože rozdělaná práce se musí dodělat :palec:

Seděli jsme až do půl deváté kofolasrázek proběhl jako vždy v pohodě,dojel Carlos, Razty,Maroš ,Kube,Deko a moje maličkost.A to naše plánování :palec: přesuneme na příště :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...