Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

No ma je jen schovane, cena??? ja ti nevim, nejak se mu nechtelo objednavat dily na moje kolo, tak jsem nechal vydelat nekomu jinemu no. B)

Jinak dneska po praci valim na Lysou??? kdo se prida??? sraz v 17 hod. Frydlant nad Ostravicí :lool:

Upraveno uživatelem Deko
Odkaz ke komentáři

Tak problem s mymi koly vyresen!!! Neni to ani autem ano kolama je to cinskyma gumama! a ja je nechal v mmtuningu 2x rovnat ted jsem jim vynadal a kdyz jsem zajel do KaK pneu odkud je mam zjistil ze disk je ok vsechny 4 a gumy 3ze 4 jsou spatne dostanu nove gumy!!

Takze bacha na CINANCE! :lol:

Filipoo - jinac moc diky!! :palec:

Odkaz ke komentáři

Zdravím......cool.gif

Tak problem s mymi koly vyresen!!! Neni to ani autem ano kolama je to cinskyma gumama! a ja je nechal v mmtuningu 2x rovnat ted jsem jim vynadal a kdyz jsem zajel do KaK pneu odkud je mam zjistil ze disk je ok vsechny 4 a gumy 3ze 4 jsou spatne dostanu nove gumy!!

Takze bacha na CINANCE! :lol:

Jo tak to jo.........chinany nebrat.......angry.gif

DObre dopoledne. To tu zas nikdo nechodi nebo vsichni makate jak barevni??? :D

Já už jsem domakal.........palec.gif

Ještě jednu zítra ....v patek plazma v Ov....a víkend......konečně......palec.gif

Odkaz ke komentáři

No ti nevim kamarade. Ale jestli jsem vezl neco krehkeho tak to bylo na kasi :lool:

Jinak jsem otocil Lipsko-Bratislava-Brno. Dojel bych az na Devet Krizu ale radeji jsem zastavil driv. Stojin na Shell Popuvky. Dneska ujeto necelych 10h jizdy a neco okolo 800km :D

Odkaz ke komentáři

No ti nevim kamarade. Ale jestli jsem vezl neco krehkeho tak to bylo na kasi :lool:

Jinak jsem otocil Lipsko-Bratislava-Brno. Dojel bych az na Devet Krizu ale radeji jsem zastavil driv. Stojin na Shell Popuvky. Dneska ujeto necelych 10h jizdy a neco okolo 800km :D

Ty woe, to ja nenajedu ani za měsíc :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...