Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Hoši jake mate zkušenosti se Sebem, bral jsem u něho kotouče a myslel jsem že mne jebne. Třikrat jsem od něho bral věci a osobni předani na prd, domluvime se kdy tam bude a on přijede za pul hodky. :(

Jo ja taky,příště jak se domluvím tak přijedu později.......jinak zboží a cena v poho......palec.gif

Odkaz ke komentáři

Caute,jak je lidi??

Mam dotaz,znate nekdo dobrou opravnu alu kol potreboval bych vyrovnat kola byl jsem v mmtuningu v Havru ale kola jsou porad kopnuta mene ale stejne neznate nekde lepsi..uz me z toho jebe myslel jsem ze je to necim jinym tak jsem koupil nove krouzka nove gumy znova jsem to nechal vyrovnat vsechny 4 a nechal znova vyvazit a furt to dela,nakonec jsem zjistil bo jsem si myslel ze je to autem ale neni tak je to tema kola porad chodi nahoru a dolu jako predtim ale mene ale auto porad poskakuje!Diky za info! :palec:

Odkaz ke komentáři

Caute,jak je lidi??

Mam dotaz,znate nekdo dobrou opravnu alu kol potreboval bych vyrovnat kola byl jsem v mmtuningu v Havru ale kola jsou porad kopnuta mene ale stejne neznate nekde lepsi..uz me z toho jebe myslel jsem ze je to necim jinym tak jsem koupil nove krouzka nove gumy znova jsem to nechal vyrovnat vsechny 4 a nechal znova vyvazit a furt to dela,nakonec jsem zjistil bo jsem si myslel ze je to autem ale neni tak je to tema kola porad chodi nahoru a dolu jako predtim ale mene ale auto porad poskakuje!Diky za info! :palec:

Znám v karviné jeden servis,který se tímhle zabývá.. Prej mají novou technologii,opravujou laserem.. Koukni na www.pneuheli.cz

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...