Woody Odesláno Květen 26, 2012 Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 Kdy se vraciš z ryb, už mam i termin, ale nechci ho tu psat, bo to je ještě a uvidim jestli vyjde počasi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 26, 2012 Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 Jen tak nahodim......zatim nevim,jen se ptam..... sel by nekdo na motokarky zitra ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 26, 2012 Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 Woody nejpozději 17.6 Maro v kolik šel bych pojezdit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 26, 2012 Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 Maro zitra nemužu, přijedou znami a budem grilovat. Miro tak to jo, bude to až v červenci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 26, 2012 Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 tak jeste nevim ,zda by sel bracha ale odpo by to bylo myslim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Krásné nedělní ráno všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Dobre ve spolek. Jdem snidat ni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Díky chlapci za včerejší přání :) Tady je ta dcera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Pitrissu, taky ti přeju všechno nejnejnejlepší a máš moc pěknou dcerku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Pěkný den...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Hoši jake mate zkušenosti se Sebem, bral jsem u něho kotouče a myslel jsem že mne jebne. Třikrat jsem od něho bral věci a osobni předani na prd, domluvime se kdy tam bude a on přijede za pul hodky. :( Jo ja taky,příště jak se domluvím tak přijedu později.......jinak zboží a cena v poho...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Dobrý podvečer všem ;) už balím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonyoctavia Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Ahoj Mirku,jak se vede?FABTONY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Ahoj Mirku,jak se vede?FABTONY Ahoj, co tys změnil nick z SH, anebo i auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 zmenil i AUTO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Jj už jsem koukal a zavidim. Snad i ja se jednou dočkam své REDKY :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Woody neboj však se dočkáš :) Tony asi změnil všechno A toto je na delší dobu poslední přispěvek ,tak se tu opatrujte a dávejte na sebe pozor . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Neznalku at se Vam vydari pocasi a smula Vas obchazi Jinak se hlasi sportovec. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Hmm já dneska na biku prorazil zadní pneu na skle :( tak jsem šel pěšo domu, náhradní plášt nevozím :( doufam že budou kluci v bagbike mít ještě moje micheliny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 No ja si pripekl kotouce, sjezdy jak posrany :lool: Pozdrav Hanyse at neco dela a neflaka se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Maro zase to tu zavíráš?Já už jdu dělat hají ať jsem ráno jako rybyčka ;) Tak dobrou noc všem :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Caute z cesty zpátky do německa. Teď jsem v palce Švédska. V noci jsem vyložil a teď mazu zpátky. Náznaku lovu zdar ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Pěkný den....... Tak konečně po prac.víkendu....dneska volno a zítra zase práce....... Miro tak nachytáš dost rybek....... Neznalku at se Vam vydari pocasi a smula Vas obchazi Jinak se hlasi sportovec. :lool: Deko maš to už chipnuté........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Cauec bando. Kubo,ty teda nelenis :lool: Romane,prace slechti,to nevis :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Caute,jak je lidi?? Mam dotaz,znate nekdo dobrou opravnu alu kol potreboval bych vyrovnat kola byl jsem v mmtuningu v Havru ale kola jsou porad kopnuta mene ale stejne neznate nekde lepsi..uz me z toho jebe myslel jsem ze je to necim jinym tak jsem koupil nove krouzka nove gumy znova jsem to nechal vyrovnat vsechny 4 a nechal znova vyvazit a furt to dela,nakonec jsem zjistil bo jsem si myslel ze je to autem ale neni tak je to tema kola porad chodi nahoru a dolu jako predtim ale mene ale auto porad poskakuje!Diky za info! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 ja neznam nikoho...neporadim tedy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Caute bando. Tak uz jsem v zpatky v Lipsku. Vubec me to ale nebavilo. Ta cesta je moc dlouha. Od soboty jsem urazil 2200km... Ach joo... Uz chci zas domu. :D Princesi ja taky nevim. Slysel jsem o mmtuningu ale tak jsi uz byl... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 No ja si pripekl kotouce, sjezdy jak posrany :lool: Pozdrav Hanyse at neco dela a neflaka se kua vychechtaní tam všici...hruza :) dal mě tady ten plášť, bohužel micheliny už nemá :( http://bagbike.cz/?cmd=4434 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filipoo Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Caute,jak je lidi?? Mam dotaz,znate nekdo dobrou opravnu alu kol potreboval bych vyrovnat kola byl jsem v mmtuningu v Havru ale kola jsou porad kopnuta mene ale stejne neznate nekde lepsi..uz me z toho jebe myslel jsem ze je to necim jinym tak jsem koupil nove krouzka nove gumy znova jsem to nechal vyrovnat vsechny 4 a nechal znova vyvazit a furt to dela,nakonec jsem zjistil bo jsem si myslel ze je to autem ale neni tak je to tema kola porad chodi nahoru a dolu jako predtim ale mene ale auto porad poskakuje!Diky za info! Znám v karviné jeden servis,který se tímhle zabývá.. Prej mají novou technologii,opravujou laserem.. Koukni na www.pneuheli.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 kua vychechtaní tam všici...hruza :) dal mě tady ten plášť, bohužel micheliny už nemá :( http://bagbike.cz/?cmd=4434 Ti vnutil spesl jo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.