blondakxxx Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Ten žeryk je luxusní !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Dobré ráno, se dívám že to tu včera zas žilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Dobré ráno všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Dobré ráno, se dívám že to tu včera zas žilo ;) njn, všíchni jsou v hypersuperschoping marketech a kupují dárky. Pekná blbost, když přece dárky nosí Ježíšek!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Chudák ježíšek :D toho našeho zastřelili v Iráku ;) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Čusec Všem Za chvíli vezu auto do servisu, chčije mi někde olej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Neználku konkurence http://skoda-136.autobazar.eu/29-v6-id1324044.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 TY WOE :o S TOU RADLICÍ VE PŘEDU BY SE DAL OBKLÍZET SNÍH :palec: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 TY WOE :o S TOU RADLICÍ VE PŘEDU BY SE DAL OBKLÍZET SNÍH :palec: :) no to mas teda recht :D by me zajimalo jak daleko dojede nez neco urve :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Neználku konkurence :) http://skoda-136.autobazar.eu/29-v6-id1324044.html Tak to je radna konkurence Mirek ma co dohanet. 2,9l V6 a 4x4 no a vypada to jako pancerovany vuz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Jsem vá něco přines na zub, u nás už to ani Pinďa nežere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Tak kamarádí je to tu =) Octavia šla do pelíšku na Servis Zde servisní protokol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
to0001 Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Vypadá to pěkně.... Pěkné odpoledne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Jsem vá něco přines na zub, u nás už to ani Pinďa nežere :o Já ti dám Pinďu :palec: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Jsem vá něco přines na zub, u nás už to ani Pinďa nežere :o Woody,Woody .Ted uz mi je jasne cim se zivite Ze vy mate cukranu Jinak,to fakt vsecko snite nebo nam to rozvezes :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Tak kamarádí je to tu =) Octavia šla do pelíšku na Servis Zde servisní protokol: To ti z niceho nic zacal tect olej ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Woody,Woody .Ted uz mi je jasne cim se zivite Ze vy mate cukranu Jinak,to fakt vsecko snite nebo nam to rozvezes :) Už je to rozvezené :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Už je to rozvezené ALE U NÁS NIKDO S CUKROVÍM NEZVONIL :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 To ti z niceho nic zacal tect olej ???? Jop, z ničeho nic mi včera se začal ztrácet olej, když jsem jel Fotit do Ostravy. V zatáčce to začalo pípat a signalizovat, poté už jsem začínal slyšet ventily. Dnes již auto jelo do servisu snad jen na sucho :) Nevím co kde jak, ale prostě zmizel olej. Od Výměny jsou to 2tísíce/km najeto, a to je docela pech!! To snad ani tank nežere, natož letadlo Nikde nebyla předtím ani kapka, poté jsem otevřel motor, na olej vaně kolem hrany, byl čerstvý olej a kolem filtru se tlačil a kapal po hadičkách =o Uvidíme co to bude, snad to bude rozumná cena, v kvalitním servise!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Tak kamarádí je to tu =) Octavia šla do pelíšku na Servis Zde servisní protokol: ODHAD CENY 1000,- KČ :) :o VŽDYŤ TOLIK STOJÍ JENOM OLEJ CO TI TAM BUDOU MUSET NALÍT......A KDE MÁŠ PRÁCI.....NO PŘIPRAV SI BALÍK :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Jop, z ničeho nic mi včera se začal ztrácet olej, když jsem jel Fotit do Ostravy.V zatáčce to začalo pípat a signalizovat, poté už jsem začínal slyšet ventily. Dnes již auto jelo do servisu snad jen na sucho :) Nevím co kde jak, ale prostě zmizel olej. Od Výměny jsou to 2tísíce/km najeto, a to je docela pech!! To snad ani tank nežere, natož letadlo Nikde nebyla předtím ani kapka, poté jsem otevřel motor, na olej vaně kolem hrany, byl čerstvý olej a kolem filtru se tlačil a kapal po hadičkách =o Uvidíme co to bude, snad to bude rozumná cena, v kvalitním servise!! No a neurval jsi neco,jak jsi radil u foceni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 ODHAD CENY 1000,- KČ :) :o VŽDYŤ TOLIK STOJÍ JENOM OLEJ CO TI TAM BUDOU MUSET NALÍT......A KDE MÁŠ PRÁCI.....NO PŘIPRAV SI BALÍK :D Je to pouze orientační cena, to mi tam dávají vždy a poté například platím 38tisíc jako minule No a neurval jsi neco,jak jsi radil u foceni. Ne to určitě ne, na olejové vaně je vše v pořádku a zase tak nízko to není. Všechno je v původním stavu, takže to bude asi nějaké těsnění v Hajzlu, nebo tak něco doufám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Je to pouze orientační cena, to mi tam dávají vždy a poté například platím 38tisíc jako minule To ma fungovat jinak ne ? Volaji ti co a jak, jaka bude cena nebo rovnou palkujou jak jdes po auto ? Jak ti dopadla ta reklamace toho altiku ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 To ma fungovat jinak ne ? Volaji ti co a jak, jaka bude cena nebo rovnou palkujou jak jdes po auto ? Jak ti dopadla ta reklamace toho altiku ?? Jasný že volají, také mi budou volat ale nejdříve v úterý 29.12.09' což je až za týden a to je dobááááá :D Jinak jsem minule s cenou opravy souhlasil :o Nemáte někdo na půjčení třeba favorita? Čim míň elektroniky, tim líp :) Jinak alternátor ještě není na reklamaci, onen mechanik jej tam stále nebyl schopen zanést! Urvat Hlavu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Jasný že volají, také mi budou volat ale nejdříve v úterý 29.12.09' což je až za týden a to je dobááááá :D Jinak jsem minule s cenou opravy souhlasil :o Nemáte někdo na půjčení třeba favorita? Čim míň elektroniky, tim líp :) Jinak alternátor ještě není na reklamaci, onen mechanik jej tam stále nebyl schopen zanést! Urvat Hlavu! Mám horské kolo bez elektroniky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Mám horské kolo bez elektroniky :) Teď jsem se malem posral smíchy Tohle už mi nedělej :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 KDE JSTE VŠICHNI PEČETE CUKROVÍ NEBO CO ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Ja ho sice nepecu, ale uz se jim cpu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Ja cucim na serial Vypravej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 KDE JSTE VŠICHNI :o PEČETE CUKROVÍ NEBO CO ??? vsici cekaj az nekdo neco napise :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.