Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

To ti z niceho nic zacal tect olej ????

Jop, z ničeho nic mi včera se začal ztrácet olej, když jsem jel Fotit do Ostravy.

V zatáčce to začalo pípat a signalizovat, poté už jsem začínal slyšet ventily. Dnes již auto jelo do servisu snad jen na sucho :)

Nevím co kde jak, ale prostě zmizel olej. Od Výměny jsou to 2tísíce/km najeto, a to je docela pech!! To snad ani tank nežere, natož letadlo :palec:

Nikde nebyla předtím ani kapka, poté jsem otevřel motor, na olej vaně kolem hrany, byl čerstvý olej a kolem filtru se tlačil a kapal po hadičkách =o Uvidíme co to bude, snad to bude rozumná cena, v kvalitním servise!! :palec:

Odkaz ke komentáři
Jop, z ničeho nic mi včera se začal ztrácet olej, když jsem jel Fotit do Ostravy.

V zatáčce to začalo pípat a signalizovat, poté už jsem začínal slyšet ventily. Dnes již auto jelo do servisu snad jen na sucho :)

Nevím co kde jak, ale prostě zmizel olej. Od Výměny jsou to 2tísíce/km najeto, a to je docela pech!! To snad ani tank nežere, natož letadlo :palec:

Nikde nebyla předtím ani kapka, poté jsem otevřel motor, na olej vaně kolem hrany, byl čerstvý olej a kolem filtru se tlačil a kapal po hadičkách =o Uvidíme co to bude, snad to bude rozumná cena, v kvalitním servise!! :palec:

No a neurval jsi neco,jak jsi radil u foceni.

Odkaz ke komentáři
ODHAD CENY 1000,- KČ :palec: :) :o VŽDYŤ TOLIK STOJÍ JENOM OLEJ CO TI TAM BUDOU MUSET NALÍT......A KDE MÁŠ PRÁCI.....NO PŘIPRAV SI BALÍK :D

Je to pouze orientační cena, to mi tam dávají vždy a poté například platím 38tisíc jako minule :palec:

No a neurval jsi neco,jak jsi radil u foceni.

Ne to určitě ne, na olejové vaně je vše v pořádku a zase tak nízko to není. Všechno je v původním stavu, takže to bude asi nějaké těsnění v Hajzlu, nebo tak něco doufám :D

Odkaz ke komentáři
To ma fungovat jinak ne ?

Volaji ti co a jak, jaka bude cena nebo rovnou palkujou jak jdes po auto ?

Jak ti dopadla ta reklamace toho altiku ??

Jasný že volají, také mi budou volat ale nejdříve v úterý 29.12.09' což je až za týden a to je dobááááá :D Jinak jsem minule s cenou opravy souhlasil :o

Nemáte někdo na půjčení třeba favorita? :palec: Čim míň elektroniky, tim líp :)

Jinak alternátor ještě není na reklamaci, onen mechanik jej tam stále nebyl schopen zanést! Urvat Hlavu! :palec:

Odkaz ke komentáři
Jasný že volají, také mi budou volat ale nejdříve v úterý 29.12.09' což je až za týden a to je dobááááá :D Jinak jsem minule s cenou opravy souhlasil :o

Nemáte někdo na půjčení třeba favorita? :palec: Čim míň elektroniky, tim líp :)

Jinak alternátor ještě není na reklamaci, onen mechanik jej tam stále nebyl schopen zanést! Urvat Hlavu! :palec:

Mám horské kolo bez elektroniky :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...