Kube Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Dobre ráno přátelé už z cesty zpátky. Už jsme zase na trajektu. Tentokrát na mega velkém trajektu ;) Ten naves je celkem drsný. Trocha větru a litame po cestě jak nudle v bandasce.. A ještě taky MAN má celkem na prd nápravu. Takže nic moc kombinace. A sněhu tu teď moc není ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Dobré ránko z Práglu, cesty na pohodu ometený, tak se jelo jedna báseň dokonce u nás na D1 zvládli oba pruhy posolit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Maroš: ještě ne :) Já takhle normálně vstávám (většinou) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Dobré ráno všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Verush,vybiras dovcu ? Kdy nastupujes a ucis se ? Miro,pokud se nic nestane,tak v nedeli . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Zdravim.......... B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Caute. Tak my už jsme před Stockholmem. Připlout by jsme měli někdy v 18h:15. Teď si dávám večeri ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Co si davas dobreho ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Miro,pokud se nic nestane,tak v nedeli . Pokud to do neděle dojde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 nebo bude prazdno :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Tak možná to tu bude ve středu, Badys říkal že tam pojede. Pokud to příjde tak ta neděle by šla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 rikam,je to domluvene,pokud bude misto. To budu vedet az v patek ale budu se snazit at je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Hoši my máme místa u nás na servise :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 ale v nedeli nedelas :D a mirek by mel bicaky jak Arny,nez by tam dojel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 A třeba bych zhodil aj ten pupek Maro kdyby bylo nejhuř tak mužeš mi pomůžeš tahat :lool:Ono to není zase tak špatnej nápad. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 tak to zksu domluvit s cosbym nahradu. On tam ma i vercajk :lool: a cisto :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Jasné,vercajk tu je-od 17 nahoru :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 mensi nemas :lool: Ono je to male auticko a kdo vi zda tam nebude treba takova 8 nebo 5,5 :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 ne,to si vozím z domu,ještě by mi to tam rozkradli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 ja mam svuj vercajk ,takze je to cajk . ne,to si vozím z domu,ještě by mi to tam rozkradli ve tvem kseftu by ti to nekdo cornul :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Dobré ráno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Maroš: učím a práci až od února. Troška volna taky nezaškodí ;) Neználek: je tu jedna opuštěná stafordka, nechceš? cituji: Pomozte, prosím, zachránit tohoto krásného pejska!! Jedná se o mladou fenku, nejspíše staforda, byla zřejmě vyhozena z auta a teď se v mrazech zmateně potlouká po okolí a snaží se někde uchytit. Každý den chodí na krmení ke známým, ti si ji však nemohou nechat. Je moc hodná, ale plachá, potřebovala by laskavého páníčka, ke kterému by našla důvěru. Ostrava a okolí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Krásné odpoledne všem. ;) Ahoj Verush takovou jsem měl,ale to je Ameríkán starfodšír teriér ,a já bych chtěl jen stafordšír teriér on je podstatně menší A všechny vás pozdravuje Razty,už je ze špitálu venku. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Ahoj kamaradi. Tak uz jsme v nemecku a padime smer Leipzig. Marosi tam jsme si daval rybicku a masove kulicky ;) Ale ryba byla obalovana. Nejlespi byla pri ceste tam. To meli lososi steak a ten byl uplne mega mnam.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Miro zatim dikec a zdrbal jsem Monču, že tě nepozvala ani na kafe :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 První věci na tu opravu Turka Emana jsou doma,poděkování letí do Orlové za Romanem :) zajistil i když to nemá ve svém e-shopu :o a za cenu pod nabídkami ostatních a ještě mi to dopravil do Havířova,Romane děkuji. . Už jen aby bylo servo z Polska u Badysa a můžeme začit :lool: a tady taky děkuji Bade dík za ochotu a čas který tomu musíš věnovat :palec: .Ještě že má človek(Neználek) kamarády, a s výměnou pomůže Maroš taky děkuji protože sám bych si neporadil a možná zajistí i dílnu kam se s Emanuelem vejdeme a schováme se před sněhem a zimou.A pokud to nedopadne tak nám Cosby nabídl azyl u sebe v servise Mišo dík,ale je to dálka ale pořád lepší než to dělat na sněhu.Kamarádi ještě jednou dííííík Miro zatim dikec a zdrbal jsem Monču, že tě nepozvala ani na kafe :( Monču nemáš zač zdrbávat :o ,dal jsem ji to do ruky(anténu) :D popřál k novému roku :P a než stačila zareagovat už jsem utíkal k autu :smich: .Miro doufám že je to ono a pomůže ti to . ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Jooo Miro neni nad to mit dobre pratele ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Krásné odpoledne všem. ;) Ahoj Verush takovou jsem měl,ale to je Ameríkán starfodšír teriér ,a já bych chtěl jen stafordšír teriér on je podstatně menší A všechny vás pozdravuje Razty,už je ze špitálu venku. :D Tak tu mám ještě jednu pro tebe, ale nevím jestli taky není americo :-) a je asi trochu kříženka.. foto zde: http://neposednetlapky.rajce.idnes.cz/Kiri/ Fenečka je velmi kontaktní, proto by potřebovala rychle někoho, koho bude mít jen pro sebe. Miluje lidi, hlavně děti, žila v domácnosti s morčetem. Jezdí ráda v autě, při jízdě je moc hodná a ukázněná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Hleda se majitel. forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16594&pid=1315407&st=0entry1315407 :D Tak tu mám ještě jednu pro tebe, ale nevím jestli taky není americo :-) a je asi trochu kříženka.. foto zde: http://neposednetlapky.rajce.idnes.cz/Kiri/ Fenečka je velmi kontaktní, proto by potřebovala rychle někoho, koho bude mít jen pro sebe. Miluje lidi, hlavně děti, žila v domácnosti s morčetem. Jezdí ráda v autě, při jízdě je moc hodná a ukázněná Ty jo, ty jsi už jak Srstka :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Woody taky jsem na to koukal ale chtel jsem Neznalkovi hodit sz aby se sam rozhodl jestli mu napise ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.