Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobre ráno přátelé už z cesty zpátky. Už jsme zase na trajektu. Tentokrát na mega velkém trajektu ;) Ten naves je celkem drsný. Trocha větru a litame po cestě jak nudle v bandasce.. A ještě taky MAN má celkem na prd nápravu. Takže nic moc kombinace. A sněhu tu teď moc není ;)

Odkaz ke komentáři

Maroš: učím a práci až od února. Troška volna taky nezaškodí ;)

Neználek: je tu jedna opuštěná stafordka, nechceš? cituji: Pomozte, prosím, zachránit tohoto krásného pejska!! Jedná se o mladou fenku, nejspíše staforda, byla zřejmě vyhozena z auta a teď se v mrazech zmateně potlouká po okolí a snaží se někde uchytit. Každý den chodí na krmení ke známým, ti si ji však nemohou nechat. Je moc hodná, ale plachá, potřebovala by laskavého páníčka, ke kterému by našla důvěru. Ostrava a okolí.

post-950-0-76631400-1357636847_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

První věci na tu opravu Turka Emana jsou doma,poděkování letí do Orlové za Romanem :) zajistil i když to nemá ve svém e-shopu :o a za cenu pod nabídkami ostatních :blink: a ještě mi to dopravil do Havířova,Romane děkuji. :palec: .

Už jen aby bylo servo z Polska u Badysa a můžeme začit :lool: a tady taky děkuji Bade dík za ochotu a čas který tomu musíš věnovat :palec: :palec: .Ještě že má človek(Neználek) :rolleyes: kamarády, a s výměnou pomůže Maroš :palec: taky děkuji protože sám bych si neporadil a možná zajistí i dílnu kam se s Emanuelem vejdeme a schováme se před sněhem a zimou.A pokud to nedopadne tak nám Cosby nabídl azyl u sebe v servise Mišo dík,ale je to dálka ale pořád lepší než to dělat na sněhu.Kamarádi ještě jednou dííííík

Miro zatim dikec a zdrbal jsem Monču, že tě nepozvala ani na kafe :(

Monču nemáš zač zdrbávat :o ,dal jsem ji to do ruky(anténu) :D popřál k novému roku :P a než stačila zareagovat už jsem utíkal k autu :smich: :smich: .Miro doufám že je to ono a pomůže ti to . ;)

post-48-0-55350900-1357653533_thumb.jpg

post-48-0-88700900-1357653542_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Krásné odpoledne všem. ;)

Ahoj Verush takovou jsem měl,ale to je Ameríkán starfodšír teriér ,a já bych chtěl jen stafordšír teriér on je podstatně menší

A všechny vás pozdravuje Razty,už je ze špitálu venku. :D

Tak tu mám ještě jednu pro tebe, ale nevím jestli taky není americo :-) a je asi trochu kříženka..

foto zde: http://neposednetlapky.rajce.idnes.cz/Kiri/

Fenečka je velmi kontaktní, proto by potřebovala rychle někoho, koho bude mít jen pro sebe. Miluje lidi, hlavně děti, žila v domácnosti s morčetem. Jezdí ráda v autě, při jízdě je moc hodná a ukázněná

Odkaz ke komentáři

Hleda se majitel. forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16594&pid=1315407&st=0entry1315407 :D

Tak tu mám ještě jednu pro tebe, ale nevím jestli taky není americo :-) a je asi trochu kříženka..

foto zde: http://neposednetlapky.rajce.idnes.cz/Kiri/

Fenečka je velmi kontaktní, proto by potřebovala rychle někoho, koho bude mít jen pro sebe. Miluje lidi, hlavně děti, žila v domácnosti s morčetem. Jezdí ráda v autě, při jízdě je moc hodná a ukázněná

Ty jo, ty jsi už jak Srstka :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...