Woody Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 No k tobe bych to mel bliz pres polsko Jinak Rubi uz je doma Jupi B) Tak jdeš hrát na xbox? Ja jdu do pelechu, tak dobrou zitra :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Woody myslim,ze hrat si budu ale ne na Xboxu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 No mi se něco pletlo že v sobotu, ale 27. a to mi nepasovalo, tak se právě ptám :) Doprkna,,tak to jsem ted zas v lese :)) Kube vítej doma :) . Už slavíš ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Hosi a je to 23 .3. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Vodka rules :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Dík za upřesnění :) Kube ty ožralo :)) ..težbych dal :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Ja nic to vsechno Rubi :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Další taková :D .. to bude noc vy dva co :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Ne tady uz se jde spinkat. Teda Rubi musi bo rano vstava. A ja budu zitra prat, uklizet sve veci z prace a proste budu makat doma ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Taky to za tebe nikdo neudělá že ... děs :)) Jo,dorazíš na ty motokáry ? ... pokud jo tak už na kolech nebo ještě na zimních ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Jero ja uz v tu dobu budu zase v praci. ODjizim pristi ctvrtek. Takze bohuzel nee. A na kola pujde auto mozna v kvetnu. Ted resim koupi bytu, pristi mesic bych mel udelat ojel,filtry a brzdy a v kvetnu snad prijde rada na gumy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Jo takhle,,tak samozřejmě bydlení je přednější :) Kde planuješ kupovat ? Já ted řeším něco podobného v Ostravě kousek od centra , takže taky hlava jak balon"... No jsem zvědav jak tenhleten rok celkově dopadne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Dobré ránko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Pěkné mrazivé ránko........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Dobré ráno :) Jo takhle,,tak samozřejmě bydlení je přednější :) Kde planuješ kupovat ? Já ted řeším něco podobného v Ostravě kousek od centra , takže taky hlava jak balon"... No jsem zvědav jak tenhleten rok celkově dopadne :) Taky teď řešim bydlení, ale ne koupi ale rekonstrukci :( . A už mi z toho hrabe. Jak z vysledné částky, tak z toho co mam na baračku všechno udělat, abych něco nezadrbal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Dobré ráno :) Taky teď řešim bydlení, ale ne koupi ale rekonstrukci :( . A už mi z toho hrabe. Jak z vysledné částky, tak z toho co mam na baračku všechno udělat, abych něco nezadrbal Dobré : ) No hlavní je ,že makáš na svém to se pak pracuje úplně jinač . Dnešní ceny celkově veškerého druhu zboží a služeb jsou nehorázné ,dostal jsem lákavou nabídku tak ted řeším zda-li se to vyplatí hned nebo mám ještě počkat ... Ale alespon bych už měl svoje a né pořád hrál na "cizím" písečku ... :) A jak tebe znám určitě nic nezadrbeš :) Koukám,že sháníš vozík ,,známy měl jeden nepoužívaný na zahradě,ale už jsem za nim dlouho nebyl,zkusim se ho zeptat jestli ho nahodou ještě nemá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Tady se dneska po ránu hned maká........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Dobré ráno všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 No nic jdu oprášit auto........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Dobre rano ve spolek. Tak jsme trosku vyspani. He He He Jinak jsme ty moje narozky decentne oslavili Jero kupuju byt ve FM A ted uz jsen cekam na schvaleni hypoteky. Vcera byl posledni termik nez bych musel znova shanet vsechny papiry. Takze ted budu cekat asi max do pondeli na vyjadreni a pak uz jen podepisovat a podepisovat smlouvy B) joo a kavicka na stole, prvni pracka uz se pere a Rubi jde bohuzel do prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Dobré : ) No hlavní je ,že makáš na svém to se pak pracuje úplně jinač . Dnešní ceny celkově veškerého druhu zboží a služeb jsou nehorázné ,dostal jsem lákavou nabídku tak ted řeším zda-li se to vyplatí hned nebo mám ještě počkat ... Ale alespon bych už měl svoje a né pořád hrál na "cizím" písečku ... :) A jak tebe znám určitě nic nezadrbeš :) Koukám,že sháníš vozík ,,známy měl jeden nepoužívaný na zahradě,ale už jsem za nim dlouho nebyl,zkusim se ho zeptat jestli ho nahodou ještě nemá :) Supr, zkus se ho zeptat. Jakýkoliv stav, jen aby to mělo papíry :) Dobre rano ve spolek. Tak jsme trosku vyspani. He He He Jinak jsme ty moje narozky decentne oslavili Jero kupuju byt ve FM A ted uz jsen cekam na schvaleni hypoteky. Vcera byl posledni termik nez bych musel znova shanet vsechny papiry. Takze ted budu cekat asi max do pondeli na vyjadreni a pak uz jen podepisovat a podepisovat smlouvy B) joo a kavicka na stole, prvni pracka uz se pere a Rubi jde bohuzel do prace Kubo a budete ho hned rekonstruovat, anebo se nastěhujete a pak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Woody bude se delat rekonstrukce hned. Teda my by jsme chteli. Jit do "uplne" noveho a podle nasich predstav. Minimalne chci nehcat udelat komplet elektriku do medi, jadro a kuchyn. Kdyz zbyde v rozpostu tak mozna podlahy,vnitrni omitky a z vyklenku udelat satnu. To jsou veci ktere muzu vinancovat ze stavebka. ;) A co vsechno budete delat vy na domecku? Uz jsi vybral ty vrata do garaze?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Vazeni havexaxi prosim urychlene o zmenu vasichc podpisu, jelikoz nektere prohlizece hlasi, ze server petinka.wz.cz nebo jaky to je, na kterem mate sva loga havexu a plameny a kridla u loga skoda je napaden a tim padem to pak blokuje i web OC umistil jsem vam ty loga sem : http://www.octaviaclub.cz/club-files/2_ruzne/logo_s_kridly_male.png http://www.octaviaclub.cz/club-files/2_ruzne/logo_s_plameny_male.png http://www.octaviaclub.cz/club-files/2_ruzne/logoFUN.gif http://www.octaviaclub.cz/club-files/2_ruzne/logom03.png tak si je prosim preulozte nebo budu muset stravit X hodin s hledanim vas vsech kdo to v podpisu mate a umazavat vam to rucne diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Vitto a neslo by ty stranky s new umistenim tech log dat tak aby to clenove kteri sem nechodi denne ale sporadicky pak nemuseli dlouhosahle hledat? Prosim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 a co asi tak je v mem prispevku??? dyt vam tam ty loga vsechny kopiruju a davam jejich odkazy nevim kolik jich mate, projizdim cely tohle vase vlakno a hledam dalsi a dalsi ale kam to dat pro ty, kteri sem asto nechodi netusim, mozna si poslete SZ vse ktery vite ze sem chodi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 A navic někteři si dali logo a už sem nechodí, seznam členů byl v prvním příspěvku, ale někdo to potom smáznul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Promin Vitto spatne jsem se vyjadril. Slo mi o to,ze se to tady za par stranek strati.. Ja si to ale ulozim do oblibenych nebo jako zalozku. ;) Uz jsem prisel na to jak tam dat ty vittovy odkazy abych to mel v podpisu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 nj ale jak jinak to udelat :( tech 3000 stran projet se mi moc nechce... zkusim globalne zakazat odkazy na ten server 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 (upraveno) Ja jsem to uz prehodil i u Rubi(mlada). Jako bracha Janek250 sem uz moc nechodi takze bohuzel nemame pristup k administraci tohohle vlakna aby se to dalo na prvni stranku... :( Tak ja napisu clenum co vim treba do vlaken k autum at si to pozmeni nebo na FB kdyz je potkam. A ty tvoje odkazy si nekam ulozim ;) Jo a ten posledni nefunguje. Upraveno Březen 14, 2013 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.