Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Jeee tak já se přiznám bez mučení... Prostě sem jen řekla že by se Jerův Civic mohl jmenovat Barelek (jak sme si včera dělali srandu že ho máme na tom parkingu na ohřívání namísto toho barelu co mají homeless) a příjmením Need for Speed, protože je jak vystřižený z tédle hry :lool:

Tak a teď mě Jero zabije...

Odkaz ke komentáři
Jeee tak já se přiznám bez mučení... Prostě sem jen řekla že by se Jerův Civic mohl jmenovat Barelek (jak sme si včera dělali srandu že ho máme na tom parkingu na ohřívání namísto toho barelu co mají homeless) a příjmením Need for Speed, protože je jak vystřižený z tédle hry :)

Tak a teď mě Jero zabije...

:) :) :lool:

Odkaz ke komentáři

Tak zdravíčko, autíčko mam doma :lool: Tak jsem to jel provětrat, zda se neztrácí olej a nezačne to případně zase tlačit přes chladič. Tak je to v pořádku a olej to drží *klep, klep*

Jel jsem poté z Ostravy do Havířova no a našla se závada, která mi ovlivnila radost =o Auto začalo cukat, a jelo na tři válce takže jsem to vzal směr Autodům Vrána :) Jak mě viděli tak už se smáli a chytali za hlavu, vzali si auto v době inventury na dílnu a mrkli na to. Narvali nové startovací kabely, dali nové svíčky a auto šlape jako hodinky *klep, klep* ;) na čtvrtým válci se mi svíčka normálně rozletěla! Ale teď si držte klobouky!!

Cena jednoho kusu kabelu byla 976kč

Cena jedné svíčky 200kč

A VŠE JSEM DOSTAL ZDARMA :) JEN MECHANIKOVI ZA PRÁCI JSEM DAL 100,- Kč :)

Odkaz ke komentáři
Tak zdravíčko, autíčko mam doma :) Tak jsem to jel provětrat, zda se neztrácí olej a nezačne to případně zase tlačit přes chladič. Tak je to v pořádku a olej to drží *klep, klep*

Jel jsem poté z Ostravy do Havířova no a našla se závada, která mi ovlivnila radost =o Auto začalo cukat, a jelo na tři válce takže jsem to vzal směr Autodům Vrána :) Jak mě viděli tak už se smáli a chytali za hlavu, vzali si auto v době inventury na dílnu a mrkli na to. Narvali nové startovací kabely, dali nové svíčky a auto šlape jako hodinky *klep, klep* ;) na čtvrtým válci se mi svíčka normálně rozletěla! Ale teď si držte klobouky!!

Cena jednoho kusu kabelu byla 976kč

Cena jedné svíčky 200kč

A VŠE JSEM DOSTAL ZDARMA :) JEN MECHANIKOVI ZA PRÁCI JSEM DAL 100,- Kč ;)

To víš, váží si stálého zákazníka a sponzora :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...