Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

No tak to jo. Ja nerikam ze kazdy musi jezdit v terenu. At jezdi na co se citi. Kdyz se boji urcity usek sjet, tak at si to sejde. Ono spadnout umi kazdy, ale dojet do cile ..... A hlavne nemachrovat na kole. Tam je jen helma, ale pater ti nic nechrani.

Tak tak mam se rad :)Vetsina mych tras to je 90% asfalt a 10% lesni cesta :jak rikam na vic se necitim :)ani bicykl ne :)

Odkaz ke komentáři
S barelkem by ses trapil ;) :) ne, me se zdalo ,ze jedes jakobys o tom ani nevedel ,, ja mel plny az uplne dole a vic jak 180 to jet nechtelo ;) liná herka

No ja sem jel tak na 80% misty 90% tocil sem do 4000ot., musim s tim neco udelat :)trosku pridat koni a trosku ubrat kilo :)

Odkaz ke komentáři
Bady já myslel,žes odjel před náma ? :)

Né já koukal u Libora na konektory co kam přijde, bo už si to nepametám :))))))))))))))))))

no a zvednu hlavu z pod kapoty a všichni odjezd, řikam, hmm, zavoláme neználkovi, ten nám to poví co se děje, no a ten divoch mě to nezvedl, asi se se mnou nazabává ;) ;) ;)

Odkaz ke komentáři
Bade tak to máme u tebe černý puntík, ale oni říkali rychle zdrháme ať nám tam zbydou nějaké burgry!

Mno já jsem stejně ze srazu nemohl odjet, nechtěl se motor natočit svina :) jsem stál nějak ze šikma na startér točil točil a motr nic a nic, asi zamrzl :)

Odkaz ke komentáři
Né já koukal u Libora na konektory co kam přijde, bo už si to nepametám :))))))))))))))))))

no a zvednu hlavu z pod kapoty a všichni odjezd, řikam, hmm, zavoláme neználkovi, ten nám to poví co se děje, no a ten divoch mě to nezvedl, asi se se mnou nazabává :) ;) ;)

Divoch měl plnou hlavů chutných "Bigmiku" ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...