Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Pavle ty uz nerobis u sikmookych ?

Upřímně opravdu budu radši bez peněz, než dělat za nelidských podmínek a dělat někomu opici ;)

Počkám až se objeví někde nějaké volné místo a ukončuji nemocenskou.. Šikanovat v práci se opravdu dle mě nikdo dlouho nenechá, a já nejsme povahy abych si nechal srát za tak málo peněz na hlavu ;)

Odkaz ke komentáři
Jenze kdo to tam dela.

Ja slysel ze ti co jsou na lice)ne asi vseci),jim je vsecko jedno.

Sroubek nejde,tak ho daji pres zavit a serou na to a pod.

Ano, některé nejmenované osoby na tyto pravidla jebou! a pak to vypadá jak to je :lol:

Každý má každou zničenou, popřípadě poškozenou věc nahlásit aby toto vozidlo nevyjelo! (Do patřičného dokumentu zapsat) Bohužel TeamLeadeři na tyto předpisy serou ;)

Co se týče výstupní kontroly, tyto věci už ovlivňuji Korejci ;)

Odkaz ke komentáři
Jenze kdo to tam dela.

Ja slysel ze ti co jsou na lice)ne asi vseci),jim je vsecko jedno.

Sroubek nejde,tak ho daji pres zavit a serou na to a pod.

MAROŠ TAKY BY TĚ TA PRÁCE MOC NEBAVILA, KDYBY TI NĚKDO STÁL ZA PRDELÍ A POŘÁD TĚ PRUDIL ;) POTOM TEN VÝSLEDEK PRÁCE STOJÍ ZA HOVNO :lol: ;)

Odkaz ke komentáři
No a neříkej že to není neřešitelný problém tohle? Dneska bych nevěřil si vzít auto ani od vlastní rodiny ;)

VŠICI JSOU ZMRDI ;) ;) :lol:

JÁ UŽ TO NEŘEŠÍM. MAZLA SI NECHÁM TAK DLOUHO DOKUD BUDE DÝCHAT. V DNEŠNÍ DOBĚ KOUPIT AUTO V ČR, TAK ABY SES NESPÁLIL......TO JE FAKT NEŘEŠITELNÝ PROBLÉM, NEBO BYS MUSEL MÍT POŘÁDNÉ ŠTĚSTÍ :lool:

Odkaz ke komentáři
JÁ UŽ TO NEŘEŠÍM. MAZLA SI NECHÁM TAK DLOUHO DOKUD BUDE DÝCHAT. V DNEŠNÍ DOBĚ KOUPIT AUTO V ČR, TAK ABY SES NESPÁLIL......TO JE FAKT NEŘEŠITELNÝ PROBLÉM, NEBO BYS MUSEL MÍT POŘÁDNÉ ŠTĚSTÍ ;)

Řešitelný je, ale musíš trefit. Kolega sháněl novou Oktávku 2 v dieslu, tak jsem s ním pojezdil co se dalo v okolí, ale nad těma cenama zůstával rozum stát. Tak na řadu přišel net a tipcars a ejhle trefa Porsche Olomouc a to se podrž cena o 130 000 Kč levnější než na Ostravsku ve verzi Elegance cena tady cca 550 až 570 tis.Kč. Fajne že? A koupil to za 430 tis.

Odkaz ke komentáři
MAROŠ TAKY BY TĚ TA PRÁCE MOC NEBAVILA, KDYBY TI NĚKDO STÁL ZA PRDELÍ A POŘÁD TĚ PRUDIL ;) POTOM TEN VÝSLEDEK PRÁCE STOJÍ ZA HOVNO :lol: ;)

Prave proto jsem rad kde jsem ted.Maly podnik i kdyz i tam jsou nekdy rozhodnuti ala kocourkov ale vim kdo ,kde a jak hospodari.

Tvr

Odkaz ke komentáři
Řešitelný je, ale musíš trefit. Kolega sháněl novou Oktávku 2 v dieslu, tak jsem s ním pojezdil co se dalo v okolí, ale nad těma cenama zůstával rozum stát. Tak na řadu přišel net a tipcars a ejhle trefa Porsche Olomouc a to se podrž cena o 130 000 Kč levnější než na Ostravsku ve verzi Elegance cena tady cca 550 až 570 tis.Kč. Fajne že? A koupil to za 430 tis.

Ja si myslim,ze kdyz koupis klumpra,tak je jedno od koho a kde.

Opravovane auto muze byt lepsi nez nove po prvnim majiteli.

Hold kdyz narazis na problemovku je konce a nemuzes take cekat ze kdyz koupis starsi auto,ze se nebude srat neco.I na tech novych jsou problemy .

Odkaz ke komentáři
JENDA.....JAK SE ŘÍKÁ, KDO HLEDÁ NAJDE, ALE ZASE O SVÉM AUTĚ VÍM VŠECHNO, TAK PROČ KDYŽ FUNGUJE SE HNÁT DO DALŠÍHO O KTERÉM NEVÍM NIC.......TAKY JSEM TOUŽIL PO OCTAVII RS, ALE UŽ MĚ TO NĚJAK PŘEŠLO........ASI STÁRNU ČI CO ;) ;) :lol:

Ja touzim po O2 ale spis u mne to brzdi finance ;) ale nynejsi jezdi a jsem za neho rad.

Odkaz ke komentáři
Prave proto jsem rad kde jsem ted.Maly podnik i kdyz i tam jsou nekdy rozhodnuti ala kocourkov ale vim kdo ,kde a jak hospodari.

Tvr

MAROŠ JÁ JSEM TEĎ TAKY SPOKOJENÝ.....NA DÍLNĚ JSME 4 A HLAVNĚ NEHROZÍ ŽÁDNÉ MONTÁŽE VENKU, TAK ŽE SE TAM ASI UHNÍZDÍM NA TRVALO......MÁM TO 11 KM OD BARÁKU ;)

Odkaz ke komentáři
JENDA.....JAK SE ŘÍKÁ, KDO HLEDÁ NAJDE, ALE ZASE O SVÉM AUTĚ VÍM VŠECHNO, TAK PROČ KDYŽ FUNGUJE SE HNÁT DO DALŠÍHO O KTERÉM NEVÍM NIC.......TAKY JSEM TOUŽIL PO OCTAVII RS, ALE UŽ MĚ TO NĚJAK PŘEŠLO........ASI STÁRNU ČI CO ;) ;) :lol:

Já také vím vše o svém autě :palec: a také vím pokud ubude ml oleje tak jde ze skály ;) a vůbec mě nezajímá že to ten motor trošinku papnout může :lool:

Svině jedna zasraná OI :D

Odkaz ke komentáři
Ja si myslim,ze kdyz koupis klumpra,tak je jedno od koho a kde.

Opravovane auto muze byt lepsi nez nove po prvnim majiteli.

Hold kdyz narazis na problemovku je konce a nemuzes take cekat ze kdyz koupis starsi auto,ze se nebude srat neco.I na tech novych jsou problemy .

Mě to vykládej, užill jsem si svoje doma kravál co jsem to koupil za žďorbo které se neustále s..e. Ale po těch 2 letech mě okta vycvičila, ale už bych jí nevyměnil už jsme si na sebe zvykli a na 2 to finančně nehrozí. Je sice furt co zlepšovat, ale musím postupně. ;)

Odkaz ke komentáři
Já také vím vše o svém autě :lol: a také vím pokud ubude ml oleje tak jde ze skály ;) a vůbec mě nezajímá že to ten motor trošinku papnout může ;)

Svině jedna zasraná OI ;)

Ty to moc hrotis i kdyz uz jsi zazil asi honde trablu.

Jenze je otazka zda to neni servisem,ze to neumi na porve jako Paja.

Vim ze nekdy se nepodari vsecko hned :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...