RiderPaul Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Děkuju Vám moc Tak Taťko v kolik hodin Fičíš za malým a svoji drahou polovičkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Dobrý večer Tak jsem zase tady a podávám hlášení : V garáži už se budu vyskytovat jen ojediněle , mám nějaké díly na auto ,které bude třeba namontit a odmontit a udělat z toho pořádné vozítko ,ale to počká . V lihu taky nejsem ^_^ , to si nechávám na příští týden ,páč před pár hodinama tzn.: 13.3.2010 -20:50 mi moje skvělá a statečná přítelkyně porodila syna.Po 12 hodinovém krutém boji s bolestí (malé bříško vs. "velký človíček" se na svět vyklubal krásný klučina Matěj(JeroˇJunior)vážíci 3,85kg a měřící 53cm :) Takže lidi moji zlatí : Jsem táta :P Tak to ti gratuluji - přeji Jr. ať má zdraví na rozdávání a ať neBrečí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Jarku tak velika gratulace i od me ....at se maly chova a je zdrav pozdrav i maminu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Tak Taťko v kolik hodin Fičíš za malým a svoji drahou polovičkou? měl jsem jet ted ,ale pry se pousti tatiky az po obede,takze kolem jedné hodiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 měl jsem jet ted ,ale pry se pousti tatiky az po obede,takze kolem jedné hodiny To je mi ale diskriminace No chlape, tak já už bych tam stál abych to asi nepropásl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Tak pak už to nebude problém alespon si chvíli odpočinu , po včerejšku jsem po psychické i fyzické stránce na bodě mrazu tak potřebuju nabrat sil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Tak pak už to nebude problém alespon si chvíli odpočinu , po včerejšku jsem po psychické i fyzické stránce na bodě mrazu tak potřebuju nabrat sil S tou psychikou ti věřím - zatím taťka nejsem, ale dokážu se do té role vžít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 je to těží než se zdá , ale vsledek tentokrát stál zato .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 je to poradny chlapak ti reknu a tva kopretinka asi teda fakt vytrpela. jak prvni noc,byl v klidu,breci ,spi a ma chut k jidlu ?Jak to zvlada mlada ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Tak prvni noc spali oddelene , musela si odpocinout no a domu pojedou ve stredu tak uvidíme potom zatim to je vpohode, lae uvidime jak na ni prijdou (jstli prijdou ) depky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Fakt krásný :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Jero: Obrovska gratulace kamo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 AHOJ JERO TAK TI MOC MOC GRATULUJEME A PŘEJEME ABY MALÝ ROSTL JAK Z VODY A DĚLAL VÁM JEN SAMOU RADOST :smich: :) ČAU A DRŽ SE TAŤULDO ^_^ S POZDRAVEM PETRA A RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Nejkrásnější ze všech dárků, dává život do kočárku. V jednom z nich teď tiše dýchá Vaše štěstí, Vaše pýcha. Jery gratulujeme Vam k Matejovi!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Opět Moc Děkuju )) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Dobrý večer ^_^Tak jsem zase tady :P a podávám hlášení : V garáži už se budu vyskytovat jen ojediněle , mám nějaké díly na auto ,které bude třeba namontit a odmontit a udělat z toho pořádné vozítko ,ale to počká . V lihu taky nejsem :o , to si nechávám na příští týden ,páč před pár hodinama tzn.: 13.3.2010 -20:50 mi moje skvělá a statečná přítelkyně porodila syna.Po 12 hodinovém krutém boji s bolestí (malé bříško vs. "velký človíček" se na svět vyklubal krásný klučina Matěj(JeroˇJunior)vážíci 3,85kg a měřící 53cm :P Takže lidi moji zlatí : Jsem táta :D Jero sice pozdě ,ale ze srdce tobě a tvé rodině přeji jen to nej nej ať jsou oba v pořádku ,A Matěj ať vám oběma dělá jen samou radost ,já to měl v nose když jsem zjistil že celý večer jsi nebyl v Expresu.Blahopřeji :smich: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Pokud někdo potřebujete něco, dám Vám to přednostně! Je o to docela vysoký zájem. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=3516 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Dobrý večer :) Tak jsem zase tady :) a podávám hlášení : V garáži už se budu vyskytovat jen ojediněle , mám nějaké díly na auto ,které bude třeba namontit a odmontit a udělat z toho pořádné vozítko ,ale to počká . V lihu taky nejsem ;) , to si nechávám na příští týden ,páč před pár hodinama tzn.: 13.3.2010 -20:50 mi moje skvělá a statečná přítelkyně porodila syna.Po 12 hodinovém krutém boji s bolestí (malé bříško vs. "velký človíček" se na svět vyklubal krásný klučina Matěj(JeroˇJunior)vážíci 3,85kg a měřící 53cm :) Takže lidi moji zlatí : Jsem táta :D čau Jero vítám Tě mezi tatíky, malému Matějovi i Vám přeju hodně zdravíčka a štěstíčka, mamině ať se v noci vyspí a no a ty si dej hlavně bacha na játra bo takovy fajny synek se musí pořádně zapít !!!! :) (já svého druhého zapíjel půl roku :) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 jenda27: kua Ty mas vydrz zapijet prirustek 1/2 roku Jero: nezapomen na poradnou kvetinu pro maminku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Tak kytka je snad samozřejmostí, akorát do porodnice nesmí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 http://www.novinky.cz/krimi/194674-v-havir...bez-proudu.html kdo z vás to byl ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Tak kytka je snad samozřejmostí, akorát do porodnice nesmí :) Ta na ní bude čekat doma ještě s jednou maličkostí , přecijen ještě něco chybí k tomu abychom byli komplet rodina ) :) Jinač DObrý večer a na zlepšení nálady ! : http://zpravy.idnes.cz/jaro-ukaze-co-umi-p...2103_domaci_bar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Ta na ní bude čekat doma ještě s jednou maličkostí , přecijen ještě něco chybí k tomu abychom byli komplet rodina ) :) že by svatba ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 že by svatba ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Ta na ní bude čekat doma ještě s jednou maličkostí , přecijen ještě něco chybí k tomu abychom byli komplet rodina ) :) Tak samo jsem to udělal i já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 pokud to tak je,tak to beres teda fakt zodpovedne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Tak samo jsem to udělal i já Ono se to si myslím od toho všeho tak nějak očekává ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Ono se to si myslím od toho všeho tak nějak očekává :)) No, řeknu ti, ale byla to síla - brečeli jsme oba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 pokud to tak je,tak to beres teda fakt zodpovedne To mimčo člověka dokáže během vteřiny změnit a naladit na úplně jinou vlnu Přemýšlel jsem nad tím už dřív ,ale ted si myslím to bude nejlepší načasování ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Zdravím všechny A Jero Tobě i Tvé přítelkyni gratulace, a Matějovi hodně zdraví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.