Jero Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 No, řeknu ti, ale byla to síla - brečeli jsme oba :) Uvidím jak na tom budem my :)) myslím,že chvilka dojetí "snad" bude :) , ale po včerejšku mám vybrečeno až až :) Lancy čau a díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 To mimčo člověka dokáže během vteřiny změnit a naladit na úplně jinou vlnu Přemýšlel jsem nad tím už dřív ,ale ted si myslím to bude nejlepší načasování ) To bude mít přítelkyně pěkné přivítaní až se vrátí domů takové romantické 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 To bude mít přítelkyně pěkné přivítaní až se vrátí domů takové romantické snad to klapne jak by mělo:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Uvidím jak na tom budem my :)) myslím,že chvilka dojetí "snad" bude :) , ale po včerejšku mám vybrečeno až až :) Lancy čau a díky TO znám, jak jsem přijel k rodičům, tak mi chvíli trvalo, než jsem řek co se stalo No a pak to začlo sebrat něco k pivu a hr do hospody, ty woe, mi bylo ale zle :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Jo a počkej jak pojedeš z porodnice já jel 40 v 90 bo jsem měl strach, aby se neco nestalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 TO znám, jak jsem přijel k rodičům, tak mi chvíli trvalo, než jsem řek co se stalo No a pak to začlo sebrat něco k pivu a hr do hospody, ty woe, mi bylo ale zle Mě todleto čeká až v pátek , protože ted jsem neměl jak síly tak náladu se někde zničit :) a přes týden to nepude, nerad bych na druhý den nafukal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Jo a počkej jak pojedeš z porodnice já jel 40 v 90 bo jsem měl strach, aby se neco nestalo Bude to znít divně ,alejá takhle jezdím ted už i sám :) ,aby se mi nic nestalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Bude to znít divně ,alejá takhle jezdím ted už i sám :) ,aby se mi nic nestalo Jak jsme prcka hodili do sedačky, tak to bylo tkové nic, že jsem strach i přibrzdit, aby z ní nevypadla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Ta na ní bude čekat doma ještě s jednou maličkostí , přecijen ještě něco chybí k tomu abychom byli komplet rodina ) :) Myslim, ze tohle bude to nejlepsi, co muzes udelat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Jero velká GRATULACE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 dnes je tady nějak mrtvo, njn Havířov je bez voltů!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Jo a počkej jak pojedeš z porodnice já jel 40 v 90 bo jsem měl strach, aby se neco nestalo Taky jsem zvědavý jak v tom bude vypadat ... pojedu samozřejmě uplne pomalinku : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Jero velká GRATULACE Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 dnes je tady nějak mrtvo, njn Havířov je bez voltů!! Kdoví co se dělu u Huberta v garáži :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Kdoví co se dělu u Huberta v garáži taky jsem dnes trochu kutil v garáži 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Jero : Tak to sem zvedavy, jak Honda pojede max do 2 tis otacek :)ti to zhasne po ceste Blodnak : koukal sem :)vypada to slibne covece .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Havirov je bez proudu a netu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Jero : Tak to sem zvedavy, jak Honda pojede max do 2 tis otacek :)ti to zhasne po ceste Blodnak : koukal sem :)vypada to slibne covece .) :) :) mi povídej ,ale snad už nazuju tento týden kola Odjebu snad kat a budu shánět rozpěrné tyče , přední vrchní a zadní spodní at to držíí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Covece :)na to ze si cerstvy tatka mas planu :)ale to je jen dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Blodnak : koukal sem :)vypada to slibne covece .) taky jsem zvědav na výsledek, snad se mi to podaří realizovat během následujicího týdne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 taky jsem zvědav na výsledek, snad se mi to podaří realizovat během následujicího týdne pockam si schvallne na vysledek, uz ta cervena maska se mi libi. takze pokud to bude pekne spacham to same na pracovni modre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Covece :)na to ze si cerstvy tatka mas planu :)ale to je jen dobre to ho přejde když nebude týden spát !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 to ho přejde když nebude týden spát !! mozna ma tvrde spani :)mame zname kteri maji rocniho prcka, ted mu rostou zuby, bobek dela vyrval jako prase furt a hlavne v noci, a tata o tom nevi, pry spi jako zabity .)prsote si zvyknes casem .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 dnes je tady nějak mrtvo, njn Havířov je bez voltů!! Asi tam nějaký revizák podcenil situaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Tak už to frčí jak má,Už je to tady :) samé dobré zprávy ,z Jera je odpovědný taťka :) a příští vikend ma být 18°C tak to hned bude lepší :) to se bude makat v garáži :) ,Razty už aby jsme na to vletěli :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Covece :)na to ze si cerstvy tatka mas planu :)ale to je jen dobre Zítra po práci jdu do garáže , ono honda bude trošku na vedlejší koleji ,ale ne zas tak .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Tak už to frčí jak má,Už je to tady :) samé dobré zprávy ,z Jera je odpovědný taťka ;) a příští vikend ma být 18°C tak to hned bude lepší :D to se bude makat v garáži :) ,Razty už aby jsme na to vletěli :lol: :)) jojoo :D to teplo je nejlepsi zprava :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Radime sundával jsi nárazníky, nebo jsi ty lišty sundal na autě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Jero v první řadě udělat pořádný tuning na kočárku ať si to maminka pořádně užívá a ostatní ať závistívě čumí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Jero v první řadě udělat pořádný tuning na kočárku :lol: ať si to maminka pořádně užívá a ostatní ať závistívě čumí. :) Liťáky výfuk a snížit jak Barela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.