Deko Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Prezuto, vysato, umyto, navoskovano a ted to muze nekdo cmajznout. Az moc to sviti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 To záleží.Já jsem spíš na Fabiaforu.Sem mě nalákal Woody.A možná se zítra uvidíme.A Juru Zubka znáš? NO JASNĚ JIŘÍKA ZNÁM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Prezuto, vysato, umyto, navoskovano a ted to muze nekdo cmajznout. Az moc to sviti. :) ČAU DEKO TAK NEMUDRUJ A UKAŽ FOTKY :) AŤ SE PODÍVÁME JAK VYPADAJÍ NOVÉ KOLEČKA NA AUTĚ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 OOOOO KRÁSA :) LESK JAK BLESK A TY KOLA VYPADAJÍ DOBŘE. A KDE MÁŠ RAKEV ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Diky. Rakev uletela na Hoblika a Jeryho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Diky. Rakev uletela na Hoblika a Jeryho. :) JO JO :) LEDOVÉ KRY LÍTALY VZDUCHEM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Zkur.....D1!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Ahojte tak ja uz mam taky dneska padla Deko : Kde lestis, samodomo nebo nekde jinde ? Jinak lesk jako blesk a konecne ze ti ulitla ta rakev, doufam ze ti uletela navzdy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Hoblik: samodomo bud zelvou nebo sonax. Jinak se na me cumi na parkovisti jak na chuja . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Zkur.....D1!!! ZASE BUDEŠ ROVNAT DISKY :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Hoblik: samodomo bud zelvou nebo sonax. Jinak se na me cumi na parkovisti jak na chuja :) . JENOM AŤ ČUMÍ ASPOŇ VIDÍ POŘÁDNÉ AUTO :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 ZASE BUDEŠ ROVNAT DISKY kolona 5km, něco tady hoří!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 No jsou tam taci, ze to objedou klicem . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 kolona 5km, něco tady hoří!! TAK SI TO UŽIJ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Aha ja se jen ptal kdyby nekdo nevedel o nejakem dobrem podniku kde delaji renovace laku strojnim lestenim, jelikoz taky lestim doma a uz to zacina mit nasledky na laku :) takze bych to chtel pojmout na leto trosku profesionalneji. Jinak uz taky lestim na zitrek uz mam pulku auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 No jsou tam taci, ze to objedou klicem . HOVADA :) NĚKOHO PŘI TOM CHYTIT, TAK BYCH SE ASI NEUDRŽEL :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 HOVADA NĚKOHO PŘI TOM CHYTIT, TAK BYCH SE ASI NEUDRŽEL :) Je to normal tady, tatovi nekdo tento tyden vecer ve meste objel okna nejakou minci, krom predniho okna podrapal vsecky curak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Jinak uz taky lestim na zitrek uz mam pulku auta :) HOBLÍK JÁ TO KAŠLU,STEJNĚ PŘIJEDU AŽ PO SETMĚNÍ A NIKDO NIC NEUVIDÍ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Je to normal tady, tatovi nekdo tento tyden vecer ve meste objel okna nejakou minci, krom predniho okna podrapal vsecky curak :) TY WOE :) TO SNAD NENÍ NORMÁLNÍ.....PIČO BYCH VRAŽDIL.....OMLOUVÁM SE ZA VULGARITU, ALE MUSEL SEM SI ULEVIT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Jiřík je bratranec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 AHOJ KARVIŇÁKU :) ZNÁM TĚ ? NEBO NE ? HALOOOO....PITRYS 76.....JSI TAM ? Viděl jsi ho v Karviné loni u Letňáku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Pěkný podvečer vinšuji. Tak jsem se neudržel a přezul, tak doufám, že toho nebudu litovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 To záleží.Já jsem spíš na Fabiaforu.Sem mě nalákal Woody.A možná se zítra uvidíme.A Juru Zubka znáš? To víš, za každého nové člena mám 5ti kilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Kapros : Vzdyt vo co jde :)prinejhorsim prezujes zpatky :)ja uz mam potreti letos letnaky na aute taky sem se neudrzel ..nebudu lestit auto kdyz ma takove skarede kola na sobe ktere mi to kazi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Dobrý podvečer všem :) Tak dnes už na letních kolečkách a hned mám lepší náladu. :) ,ramena na Huberta odvezené na nalisování silenbloků a ještě jsem se s nim dohodl že mu to dovezu všechno na tu přední nápravu a on mi to poskládá.A ve škodovce mi měli načíst ten parkovák ale tím jejich aparátem se nebyli schopni připojit tak že vysledek nula. A Vag neumí tiskonout , tak jim dovezu ty vadné ať si je přeměří :) Ale dovezl jsem si ty jiné kolečka na Huberta už je mám v garáži :D Tak pokud někdo shání kola tak mám na prodej 15'¨x6 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Aha ja se jen ptal kdyby nekdo nevedel o nejakem dobrem podniku kde delaji renovace laku strojnim lestenim, jelikoz taky lestim doma a uz to zacina mit nasledky na laku :) takze bych to chtel pojmout na leto trosku profesionalneji. Jinak uz taky lestim na zitrek uz mam pulku auta :) Hoblik, kup si pastu 3M a sjeď to, je to to samé co používají v lakovnách na rozlešťování laku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 No jo ale ja nemam lesticku a nevim jestli zrovna rukou to bude ono nebo myslis opak ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Leštičku jsem používal obyč za 4kila. Leštěnku mám doma mužu vzít a můžem vyzkoušet, jestli teda zítra přijedeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Prijedu, doufam ze vyjedu z garaze :)odvodnovaci zlabky sou pro me po snizeni neprekonatelna prekazka .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.