Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Pevne doufam,ze se tricka do malenovic stihnou :)

kluci kouknete se mi prosim nekdo do Etky na kod ridici jednotky multifunkcniho volantu na OI. Konci na A. Mam moznost z VW ale nevim jestli mi bude pasovat...predem diky

Uz jsem psal SZ Petince

1J0907487A je pry Can ale skace tam nahrada 1J0907487C ,Beckova je neCan

Upraveno uživatelem maros
Odkaz ke komentáři
Pevne doufam,ze se tricka do malenovic stihnou :)

kluci kouknete se mi prosim nekdo do Etky na kod ridici jednotky multifunkcniho volantu na OI. Konci na A. Mam moznost z VW ale nevim jestli mi bude pasovat...predem diky

Cislo ti napsal uz woody, jinak uz jsem sehnal taky A takze se bude predelavat :D :lol:

Odkaz ke komentáři
Uz jsem psal SZ Petince

1J0907487A je pry Can ale skace tam nahrada 1J0907487C ,Beckova je neCan

Kdyz je to po canu, tak se to da urcite naucit i jine auto, nez OI....nevite kam to potom vede? Primo jen na can a napajeni, nebo jeste neco? Neboli kolik vstupu/vystupu ma ta jednotka a kam vedou :)

Odkaz ke komentáři

jak rikam zatim sem na nejakych 222/480, pricemz se musi poresit dve vecicky jeste, ale nejdrive musim na tom neco ujet aby FUN mel nejaka dalsi data pro dalsi odladeni....takze polehoucku, uz to hold nahoru nejde jak predtim tak rychle.....jak to jede zatim nevim, jeste sem nejel zitra se svezu a poreferuju :)

Odkaz ke komentáři

Ne ne pracovnim autickem sem byl....Molajs uz neni na praci po nahozeni podvozku, uz s nim neodvezu ani 200kg :)a to sem mel dneska pul cesty za sebou 450 kg :)

No uvidime kazdopadne se ted dal do mechanickeho poradku, a muzu resit postupne dalsi veci ktere jsou na nem nevyhovujici :)aby se priblizil dokonalosti

Odkaz ke komentáři
No ty kráso , to by byl výlet :lol: škoda ,že nemáme tu Avii :D by se na SK divili :D :D

Řeklbych ano ,ale ještě nevím , v pondělí budu zase o něco starší tak možná bude návštěva :D Budu vědět v sobotu :P :)

pokud jsem to dobře pobral tak budou narozky ;) :) ,bude to neděle nebo pondělí? :D
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...