Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Zase? :D

Muzes o tom polemizovat, muzes s tim nesouhlasit, ale to je tak vsechno, co se s tim da delat :smich:

OK MARKU :smich: TO SLOVÍČKO .....ZASE .....SE MI TAM NĚJAK PŘIPLETLO :lool:

JÁ VÍM ŽE TY NAŠE BENZÍŇÁKY NEMÁ SMYSL MĚŘIT NA BRZDĚ A ŽE TO JSOU VYHOZENÉ PENÍZE OKNEM, ALE TEBE BY NEZAJÍMALO KOLIK TAM MÁŠ PŘESNĚ KONÍKŮ ?

Odkaz ke komentáři
JÁ VÍM ŽE TY NAŠE BENZÍŇÁKY NEMÁ SMYSL MĚŘIT NA BRZDĚ A ŽE TO JSOU VYHOZENÉ PENÍZE OKNEM, ALE TEBE BY NEZAJÍMALO KOLIK TAM MÁŠ PŘESNĚ KONÍKŮ ?

Nezlob se, ale jestli mi tam nameri 40 nebo 43 tak to je stejne prd rozdil a tim, ze to zjistim to auto lip nepojede :D bohuzel, ale je to tak...

Kdybych si pohral s motorem, tak proc ne...takovy maly rozdil ani nema cenu merit. Ty jsi nejak zasahoval do motoru, chip nebo neco?

Jinak mit 47kW, tak vim jak z toho udelat 55kW :smich: Tohle bych si treba uz zmerit nechal

Odkaz ke komentáři
Nezlob se, ale jestli mi tam nameri 40 nebo 43 tak to je stejne prd rozdil a tim, ze to zjistim to auto lip nepojede :lool: bohuzel, ale je to tak...

Kdybych si pohral s motorem, tak proc ne...takovy maly rozdil ani nema cenu merit. Ty jsi nejak zasahoval do motoru, chip nebo neco?

Jinak mit 47kW, tak vim jak z toho udelat 55kW ;) Tohle bych si treba uz zmerit nechal

MÁŠ PRAVDU :palec: TY NAŠE PRDLAVKY ASI NEMÁ CENU MĚŘIT :D :smich: :smich:

A NAVÍC MŮJ MOTOR ČIPOVAT NEJDE, TAK ŽE TO NEŘEŠÍM

Upraveno uživatelem RAZTY
Odkaz ke komentáři
vsak mas skoro dve Hatapky pod kapotou co se vykonu tyce :D

Nechcu te nejak odrazovat, to urcite ne :smich: Ale pokud to nemas chiple ani nic... :smich:

UŽ JSEM V PÁR 1.6-KÁCH JEL A ZDÁ SE MI, ŽE MI TO JEDE NĚJAK VÍC.......UŽ TO TADY JEDNOU PSAL I HOBLÍK,ŽE HODNĚ ZÁLEŽÍ I NA TOM JAK SE S TÍM AUTEM JEZDÍ OD NOVOTY........POKUT SE S TÍM PŘEDCHOZÍ MAJITEL PLOUŽIL JAK LEMRA A SLEDOVAL JENOM SPOTŘEBU, TAK TEN MOTOR ASI ZLENIVÍ, ALE KDYŽ S TÍM NĚKDO JEZDIL A MĚL JAK SE ŘÍKÁ TĚŽKOU NOHU A NEHLEDĚL NA SPOTŘEBU,TAK TEN MOTOR JE PAK ŽIVĚJŠÍ. ASI NA TOM CO ŘÍKAL HOBLÍK NĚCO BUDE :lool:

Odkaz ke komentáři
UŽ JSEM V PÁR 1.6-KÁCH JEL A ZDÁ SE MI, ŽE MI TO JEDE NĚJAK VÍC.......UŽ TO TADY JEDNOU PSAL I HOBLÍK,ŽE HODNĚ ZÁLEŽÍ I NA TOM JAK SE S TÍM AUTEM JEZDÍ OD NOVOTY........POKUT SE S TÍM PŘEDCHOZÍ MAJITEL PLOUŽIL JAK LEMRA A SLEDOVAL JENOM SPOTŘEBU, TAK TEN MOTOR ASI ZLENIVÍ, ALE KDYŽ S TÍM NĚKDO JEZDIL A MĚL JAK SE ŘÍKÁ TĚŽKOU NOHU A NEHLEDĚL NA SPOTŘEBU,TAK TEN MOTOR JE PAK ŽIVĚJŠÍ. ASI NA TOM CO ŘÍKAL HOBLÍK NĚCO BUDE :smich:

Mohu potvrdit (kdyby nebyl Ford) tak už jsi dávno pryč..

Já osobně jsem s tvým autem jel, a jak jsem říkal.. Nějak moc ti to táhne :D

Odkaz ke komentáři
UŽ JSEM V PÁR 1.6-KÁCH JEL A ZDÁ SE MI, ŽE MI TO JEDE NĚJAK VÍC.......UŽ TO TADY JEDNOU PSAL I HOBLÍK,ŽE HODNĚ ZÁLEŽÍ I NA TOM JAK SE S TÍM AUTEM JEZDÍ OD NOVOTY........POKUT SE S TÍM PŘEDCHOZÍ MAJITEL PLOUŽIL JAK LEMRA A SLEDOVAL JENOM SPOTŘEBU, TAK TEN MOTOR ASI ZLENIVÍ, ALE KDYŽ S TÍM NĚKDO JEZDIL A MĚL JAK SE ŘÍKÁ TĚŽKOU NOHU A NEHLEDĚL NA SPOTŘEBU,TAK TEN MOTOR JE PAK ŽIVĚJŠÍ. ASI NA TOM CO ŘÍKAL HOBLÍK NĚCO BUDE :D

Je to tak, tatík to sledoval u služebních aut, jedno živé jak ďas, druhé lemra.

Ono taky záleží na tom jak se sejdou ty tolerance, v těch mezních hodnotách pak vznikají ty pod- a nad- průměrné motory.

Odkaz ke komentáři
UŽ JSEM V PÁR 1.6-KÁCH JEL A ZDÁ SE MI, ŽE MI TO JEDE NĚJAK VÍC.......UŽ TO TADY JEDNOU PSAL I HOBLÍK,ŽE HODNĚ ZÁLEŽÍ I NA TOM JAK SE S TÍM AUTEM JEZDÍ OD NOVOTY........POKUT SE S TÍM PŘEDCHOZÍ MAJITEL PLOUŽIL JAK LEMRA A SLEDOVAL JENOM SPOTŘEBU, TAK TEN MOTOR ASI ZLENIVÍ, ALE KDYŽ S TÍM NĚKDO JEZDIL A MĚL JAK SE ŘÍKÁ TĚŽKOU NOHU A NEHLEDĚL NA SPOTŘEBU,TAK TEN MOTOR JE PAK ŽIVĚJŠÍ. ASI NA TOM CO ŘÍKAL HOBLÍK NĚCO BUDE :smich:

Ne, ze na tom neco je...je to tak. Soft v ridici jednotce sleduje tvuj styl jizdy a podle toho se meni hodne parametru. Kdyz to trosku prezenu, tak se vlastne jednotka neustale prizpusobuje tvemu stylu jizdy. Nektera data ve firme ani nemuzeme rozlustit, to maji na starosti nasi kolegove v DE, protoze jsou prisne tajne...je to slozita vec :D

Pokud si nejsi jisty tvym skutecnym vykonem, tak hura do toho :smich:

Odkaz ke komentáři
Zase? :smich:

Muzes o tom polemizovat, muzes s tim nesouhlasit, ale to je tak vsechno, co se s tim da delat :smich:

Nevím proč bys mel mít¨za to mínus :smich:

Jinač kdybych neměl čip, tak na brzdu nejdu a na to že je to 40kw a naměřil mi po čipu 50 si myslím, že se to oplatilo :blink:

Odkaz ke komentáři

Hoblik: tak da se s tim jezdit pekne, co ti budu rikat :blink: Kdyz nejedes zrovna po dalnici, tak jede celkem svizne, rekl bych az dost na tak maly vykon. Zkusil jsem si schvalne akceleraci oproti 1,4 50kW na sraze v Turnove. Oponent byl Joujou. Neni to zadny suchar, snazil se hodne kluk jeden :smich: Jeli jsme do 70km/h na celkem kratkem useku a reknu ti, ze vysledek byl krasny. Nejen, ze jsem se od zacatku drzel vepredu, ale na konci jsem byl o auto a ctvrt pred nim. Vyssi rychlosti by byly horsi, to je jasne. Neresim ted ani akceleraci z 90 treba na 120....to uz by takova sranda nebyla. Dalsim dukazem je, ze uz mi nemalo lidi reklo, ze to musi byt alespon 1,4, neverili ze to je jen ta slaboucka ctyricitka. Dokonce jak ted jezdim do Frenstatu, tak obcas vozim jednoho spolupracovnika a kdyz jsem mu po mesici jezdeni rekl, ze to je 1,2 40kW tak nevericne koukal. Je fakt, ze ted jsem to zase trosku uskrtil temi 16" koly, ale porad se da jet pekne.

Odkaz ke komentáři

Dobré poledne tak teť tu něco dám ať udělám někomu radost :palec: .Kolečka se připravují do světa a na zimní pneu přijdou jiná,už je rozhodnuto a dohodnuto :smich:

post-48-1270635498_thumb.jpgpost-48-1270635526_thumb.jpg

A teť to hlavní :smich: byl jsem se poptat na ten komaxit a musím zkonstatovat že Razty je opravdu smolař :lol: .Když jsem se ptal jak to vypadá tak jsme se šli s technikem kouknout jak to opískovali a já čumim jak puk Raztyho kola tam nebyly :lol: a byly tam jiné sedumnástky :P .A na otázku kde jsou kola mého kolegy jsme začali hledat kde jsou :smich: a nakonec jsme je našli byly už nastříkané a v peci ale barva je střibrná .Nějakej dobrák zaměnil kola ,tak Razty bude mít kola dvakrát střikané :blink:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...