Lancelot Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Dost špatně...včera byli v prdeli vstřiky a zadřené turbo,dnes mě Fun "potěšil" KO hlavou,vačkou a hydrozdvihátky,jestli jsem tomu dobře porozuměl Zdar A co se ti s tím stalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Vlastně ani nic...jen to trošku při jízdě sem tam škublo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Hm, to je divné. A ty to nemáš od novoty co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Lanci nemám...loni jsem to koupil a mělo to na hřbetě 300t. Díky Pitriss ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Jirko tak to je síla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Lanci nemám...loni jsem to koupil a mělo to na hřbetě 300t. Díky Pitriss :D Aha, to možná leccos vysvětluje. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Tak koukám, mě se začalo dařit (klep, klep) A ostatním se zase začalo kurvit, tak to je hnus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Tak koukám, mě se začalo dařit (klep, klep) A ostatním se zase začalo kurvit, tak to je hnus Jsi to na nás přehodil, zmetku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Jsi to na nás přehodil, zmetku :D pro každého trochu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Jirko to me mrzi!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 pro každého trochu ;) Už jsme radši nepolezu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Čus bando ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Buďte radi ze jste aspon doma :)to ja furt trcim v praci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Buďte radi ze jste aspon doma :)to ja furt trcim v praci Pozor, já doma nejsem, doma budu až zítra, zatím pořád ve škole. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 To je jak doma :)kdysi sem sice brecel ze sedim ve skole, ale dneska bych si to klidne rad prehodil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 To je jak doma :)kdysi sem sice brecel ze sedim ve skole, ale dneska bych si to klidne rad prehodil Jo ja taky..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Janek dostal jsi moji zpravu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Jedu si pro ten šrot 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 AHOJ ZÁVISLÁCI ;) UŽ BY TOHO DEŠTĚ STAČILO ŽE DNESKA PĚKNĚ RUBALO, JEŠTĚ ŽE UŽ NEDĚLÁM VENKU :) CHLAPI CO PŘIŠLI O SVAČINĚ NA DÍLNU BYLI TOTÁLNĚ PROMOKLÍ :D FUJ , BRRRRR , HNUS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 AHOJ ZÁVISLÁCI ;) UŽ BY TOHO DEŠTĚ STAČILO ŽE DNESKA PĚKNĚ RUBALO, JEŠTĚ ŽE UŽ NEDĚLÁM VENKU :) CHLAPI CO PŘIŠLI O SVAČINĚ NA DÍLNU BYLI TOTÁLNĚ PROMOKLÍ :D FUJ , BRRRRR , HNUS no v praglu a okoli dneska padali kroupy, ale fakt vydatne... Jirko ber to z te lepsi stranky, da se s tim jeste chvili jezdit, sice extra opatrne a ne 300 z mista, ale da. Mas trochu casu nasetrit na novy motor, lepsi nez si pujcovat prachy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 no v praglu a okoli dneska padali kroupy, ale fakt vydatne... Jirko ber to z te lepsi stranky, da se s tim jeste chvili jezdit, sice extra opatrne a ne 300 z mista, ale da. Mas trochu casu nasetrit na novy motor, lepsi nez si pujcovat prachy... Kroupy ne..s tím mam už zkušenosti..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Zdar bando :P ,tak jsem doma z ryb a jdu si přečíst příspěvky :) .Doufám že to dnes stihnu do realného času, ;) :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Zdar bando :P ,tak jsem doma z ryb a jdu si přečíst příspěvky :o .Doufám že to dnes stihnu do realného času, ;) :D :) AHOOOOOOOOJ RYBÁŘI :P HOĎ SEM TU FOTKU TOHO MACKA :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Jsem doma...jede to svižněji a zatím to nezaškubalo,ale to asi ze strachu,bo bych to jinak hodil do přehrady :D ... a ještě mi dvě kila zbyly ,takže zatím spokojenost... PS: Akorát se zjistilo,že mi ještě teče chladič ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Jsem doma...jede to svižněji a zatím to nezaškubalo,ale to asi ze strachu,bo bych to jinak hodil do přehrady :) ... a ještě mi dvě kila zbyly ;) ,takže zatím spokojenost... PS: Akorát se zjistilo,že mi ještě teče chladič :D To je v poho mě taky teče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Tak jsem se prokousal na konec a pár postřehu jsem udělal Hoblajs paráda :) :) Verush až budou papučky hoď foto Razty kurnik nám teť pršelo na rybách dva dny v kuse a to byl masakr už nebyl suchý ani toaletní papír ;) :D Kapřík měřil 77cm váha 9 kg Ale ještě na té akci bylo vytaženo kaprů víc největší 90cm a 14 kg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Neználku gratulace, to je macek, skoro jak můj ;) A jinač zámek opraven a lišty odstraněny i s lepidlem, takže zítra to padá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Diiky Mirku :-) Jinak ta ryba je brutalni z te by se na vanoce najedla i pocetna romska rodinka :-)jaky byl vubec nejvetsi kapr co kdo v cesku chytil nevis ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Jo jo to je macek,ale škoda ,že nedělá chro.chro.chro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 čaute Neználku určitě jste tam celý týden chlastali a kapra koupili v Tescu, každý se s ním vyfotil a teď machrujete!!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.