Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Já si taky říkal že po 3 týdnech mimo domov jídlo nebude to pravé po čem toužíš :(

Ty jsi me opet odhalil Woody.... Ja uz s tebou fakt prestanu kamradit........ :palec::loool: Tak ja se vam teda bando priznam na co se po te dobe tesim ze vseho nejvic.......... Na ceske :lol: !!!!!!!!! :P :D B) :smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři
to máš Kube jako ten námořník,jak si večer v kajutě lehne,vyhrne rukávy a na jedné ruce má vytetovano "Petra" a na druhé "Pavla"...usměje se a říká: "Tak co holky, kterápak to bude dneska ? :P

Tak to je ma pojmenovane podle tech mych :( Dalsi co me odhalil :palec::loool::lol:

Odkaz ke komentáři
Každý dle svého gusta, Woody :D

To máte souhru Kube,to je vzácné...já měl kdysi přítelkyni a ta to dostala vždy když mám jediný volný víkend v měsíci...měli jsme holt stejný cyklus :P

A to Ji nikdo nerekl,ze to jde upravit antikoncepci?????? B) Zensky...... :( :palec::loool::lol:

Odkaz ke komentáři
Ja to mam pustene a poslouchal jsem ze jsem prohrali na MS a cekam na Ano,sef !

A dalsi co se priznal..... B) :smich::smich: . To je hruza...... To je videt, ze mate malo prace,kdyz mate cas koukat na bednu :( :palec::loool::lol:

Nic Bando. Ja se s Vama pro dnesek loucim. Rano vstavam driv nez obvykle(3:45h) tak jdu na kute. Tak tady moc nezlobte a snad se mi podari zitra pripojit a napsat sem neco. Takze dobrou noc vsem a nezlobte tady :P :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...